Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bicigli, lol. Imádom Nógrádot.
A többi stimmel, én is pont azon gondolkoztam, hogy idén egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam negatív értéket a hőmérőn, pedig erősen hajnalban kezdem a napot. A másik meg az, hogy ebben a hónapban eddig már legalább ugyanannyit kapartam az autóablakot indulás előtt, mint egész télen összesen - ugye március az első tavaszi hónap, és még csak 15-e van.
A dolog vesztese a kisebbik lányom, aki végigszurkolta a telet, hogy mikor lesz végre hó, de nem jött be neki. Egyszer esett ugyan vagy 3 cm, ami talán pár órát meg is maradt, de maradjunk annyiban, hogy annál az is nagyobb élmény volt, amikor augusztusban felmásztam vele egy gleccsermaradványra, hogy hógolyózhasson. Asszem, be kell vezetnünk, hogy télen is jár nekik egy hegyi nyaralás (vagy megyünk Skandináviába), hogy egyáltalán el ne felejtsék, milyen is az igazi tél.
Az más kérdés, hogy fűtés és közlekedés szempontjából kimondottan szerencsés ez így...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs