- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bicigli, lol. Imádom Nógrádot.
A többi stimmel, én is pont azon gondolkoztam, hogy idén egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam negatív értéket a hőmérőn, pedig erősen hajnalban kezdem a napot. A másik meg az, hogy ebben a hónapban eddig már legalább ugyanannyit kapartam az autóablakot indulás előtt, mint egész télen összesen - ugye március az első tavaszi hónap, és még csak 15-e van.
A dolog vesztese a kisebbik lányom, aki végigszurkolta a telet, hogy mikor lesz végre hó, de nem jött be neki. Egyszer esett ugyan vagy 3 cm, ami talán pár órát meg is maradt, de maradjunk annyiban, hogy annál az is nagyobb élmény volt, amikor augusztusban felmásztam vele egy gleccsermaradványra, hogy hógolyózhasson. Asszem, be kell vezetnünk, hogy télen is jár nekik egy hegyi nyaralás (vagy megyünk Skandináviába), hogy egyáltalán el ne felejtsék, milyen is az igazi tél.
Az más kérdés, hogy fűtés és közlekedés szempontjából kimondottan szerencsés ez így...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Windows 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest