Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
En nem lattam, mi volt odairva, de ha pl. olyasmi volt, hogy 'degradalojelzo valamilyenorszagi', akkor az problemas, mivel ennek van olyan jelentese, hogy azert igaz a degradalo jelzo, mert az illeto a valamilyen orszaghoz (vagy nephez, vallashoz, csoporthoz, akarmihez) tartozik, tehat ennek rasszista jelentese is van. Hiaba gondolja valaki, hogy az o fejeben nincs osszekapcsolva a ketto, barki mas szerint meg lehet, hogy igen. Szoval kulon kell az illetore mondani egyiket es masikat. Illetve a valamilyen csoporthoz tartozast firtatni az szerintem keves kiveteltol eltekintve magaban is rasszista, mivel nagyon ritkan van jelentosege egy adott temaban. Legalabbis a nyugati antirasszista gondolkodas szerint, ami amugy eleg alszent szerintem, de akkor is azt tartjak 'politikailag korrektnek', illetve pl. itt moderacio szempontjabol helyesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- nVidia tulajok OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest