Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ami másnak előny az androidon, az nekem mind hátrány: a testreszabhatsága, a hekkelhetősége, a fantasztikus, de amire kell, arra sosem megfelelő 3rd party programok, meg az egész káoszba fulladó play store mind olyan dolgok, amit én bármikor lelkesen feláldozok a stabilitás és használhatóság oltárán. Valószínűleg egyszerűen öreg vagyok már ahhoz, hogy mindig újat tanuljak, mindent átszabjak, rootoljak, meg napokig szívjak, ha pl valami, amit meg akarok nézni, valami olyan hangkodekkel van betömörítve, amit a világ összes PC-je lejátszik ugyan, de valamiért az androidos lejátszók pont utálják. Szívtam vele eleget már telefonként is, aztán tabletként is (utóbbi célra egyébként még inkább bejött), de életem legnagyobb stresszcsökkentő tényezője volt, amikor átállítottam az egész családot droidról almás telefonra (akkor még a windows nem volt alternatíva).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi