- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ami másnak előny az androidon, az nekem mind hátrány: a testreszabhatsága, a hekkelhetősége, a fantasztikus, de amire kell, arra sosem megfelelő 3rd party programok, meg az egész káoszba fulladó play store mind olyan dolgok, amit én bármikor lelkesen feláldozok a stabilitás és használhatóság oltárán. Valószínűleg egyszerűen öreg vagyok már ahhoz, hogy mindig újat tanuljak, mindent átszabjak, rootoljak, meg napokig szívjak, ha pl valami, amit meg akarok nézni, valami olyan hangkodekkel van betömörítve, amit a világ összes PC-je lejátszik ugyan, de valamiért az androidos lejátszók pont utálják. Szívtam vele eleget már telefonként is, aztán tabletként is (utóbbi célra egyébként még inkább bejött), de életem legnagyobb stresszcsökkentő tényezője volt, amikor átállítottam az egész családot droidról almás telefonra (akkor még a windows nem volt alternatíva).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest