Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Te is tudod, hogy a lényeget mindig az apróbetűs részben írják.
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak" mérgező, tehát fölöslegesen aggódtam a kosz és a mérges szomszédok miatt. 
Jajj nekem! Remélem azért bírtál szunyálni egy kicsit. Igazán nem akartam tönkretenni a pihenésedet! Szánom-bánom vétkemet

Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Windows 10
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak"