- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Magisk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát inkább mentem vóna. De balfasz módon inkább másnap jöttem dógozni. Hiába lottózok, nem nyerek, politikus se vagyok, úgyhogy muszáj dógozni hogy a segélyeseknek csináljak alapot az adómmal.
@: Igen, tudom, Zalában annyi a hőmérséklet, mint Szicíliában, itt nálunk meg annyi, mint Moszkvában. Csak Moszkva meg Szicília közt kilométerben nem 250 a különbség
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.
Jaaj nem jó, a megújuló energia itt nem nyerő, abban nincs jövő, azt úgyis 200%-ra megadóztatnák. Csak az olaj, csak a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.