- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung i8910 HD - mindent bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap csak hogy bármi értelme legyen az egésznek, kimentem hódolni sosem kedvelt szenvedélyemnek: elsőkerekes autót forgatni a hóban.
Csak most nem a saját költségvetésű 1000 kg-os személyautót, hanem a 2,5 tonnás 9 személyes buszt. Hát, épp olyan, mint amit elképzel az ember: kézifékkel megindul a fara adott irányba, osztán addig megy abba az irányba, míg ki nem fogy a lendület. Na jó, ez enyhe túlzás, mert egy kb. 15m x 15m -es parkolóban simán megcsinálta a 360-at, de értelemszerűen tovább semmi. Ha bekapcsolva hagytam a ESC, vagy VSC vagy TBC vagy mittudoménmit, akkor azért fogta meg, ha meg kikapcsoltam akkor meg azért, mert a 2,5 tonna alatt csak bután elpörgött. Szóval kicsit vicces, mintha az elefánt menne korcsolyázni. A 90 lóerős dízelmotort eszetlen 1400-al megpörgetjük, kézifék behúz, gázt tart, kormányt hozzáigazít, aztán mint egy lassított felvétel, szépen kilinccsel körberiszálja a dobozt. Gyalog kb. ugyanúgy lehetne sétálni mellette körbe
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.
Mivel egy 360-at kb. 7-8 másodperc alatt teljesít, és a kézifék lent van a két ülés között a padlón, vagyis hajolgatni kell hogy elérjem, kb. 5 db sergetés után meguntam. Kipróbálgattam még a megcsúszási határokat, hogy mennyire jól korrigál az ESC, mennyire csúszik el/meg satunál, meg hogy mennyire akar megborulni ha erőltetem, de ha nem akad meg oldalcsúszásnál a kerék, akkor nem billen meg a bódé. De ha megbillen, akkor az meg van billenve. Úgyhogy húztam is be a garázsba.Ezzel le is tudtam a telet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.