Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Neked meg csak azt kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy amikor majd az ellen a kultúra ellen háborúzunk, ahol a nők elsődleges célja nem az évi 100 ezer fontos fizetés, hanem a családanyai szerep, és ennek megfelelően ők nem egy csökkenő létszámú, erősen öregedő társadalomban élnek, akkor majd a szőke, vasalt hajú "férfiak" nehogy véletlenül azt mondják, hogy ők nem mennek katonának megvédeni a hazát, mert a rohamsisak elnyomja a frizurájukat, és különben is, a nők is tudják kezelni a páncélöklöt.
És ennek a kultúrának az előörsei már megérkeztek, csak ti éppen nem érzitek, mert egy szigeten laktok, illetve mi, magyarok sem, mert ez a magának sírt megásott kormány volt az első, aki felismerte a veszélyt, és képes volt a problémára választ adni.
concret_hp: szerintem Ákos, a zenész művészi teljesítményéből a kijelentése semmit nem von le. El tudom fogadni a döntésüket, csak én nem tartom korrektnek. Ezt egyféleképpen tudom kifejezni, elmegyek a telekomhoz, és lemondom az előfizetésem. Szerencsére van alternatíva a környékemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest