- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Neked meg csak azt kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy amikor majd az ellen a kultúra ellen háborúzunk, ahol a nők elsődleges célja nem az évi 100 ezer fontos fizetés, hanem a családanyai szerep, és ennek megfelelően ők nem egy csökkenő létszámú, erősen öregedő társadalomban élnek, akkor majd a szőke, vasalt hajú "férfiak" nehogy véletlenül azt mondják, hogy ők nem mennek katonának megvédeni a hazát, mert a rohamsisak elnyomja a frizurájukat, és különben is, a nők is tudják kezelni a páncélöklöt.
És ennek a kultúrának az előörsei már megérkeztek, csak ti éppen nem érzitek, mert egy szigeten laktok, illetve mi, magyarok sem, mert ez a magának sírt megásott kormány volt az első, aki felismerte a veszélyt, és képes volt a problémára választ adni.
concret_hp: szerintem Ákos, a zenész művészi teljesítményéből a kijelentése semmit nem von le. El tudom fogadni a döntésüket, csak én nem tartom korrektnek. Ezt egyféleképpen tudom kifejezni, elmegyek a telekomhoz, és lemondom az előfizetésem. Szerencsére van alternatíva a környékemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest