Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz tildy #50398 üzenetére

    Neked meg csak azt kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy amikor majd az ellen a kultúra ellen háborúzunk, ahol a nők elsődleges célja nem az évi 100 ezer fontos fizetés, hanem a családanyai szerep, és ennek megfelelően ők nem egy csökkenő létszámú, erősen öregedő társadalomban élnek, akkor majd a szőke, vasalt hajú "férfiak" nehogy véletlenül azt mondják, hogy ők nem mennek katonának megvédeni a hazát, mert a rohamsisak elnyomja a frizurájukat, és különben is, a nők is tudják kezelni a páncélöklöt.

    És ennek a kultúrának az előörsei már megérkeztek, csak ti éppen nem érzitek, mert egy szigeten laktok, illetve mi, magyarok sem, mert ez a magának sírt megásott kormány volt az első, aki felismerte a veszélyt, és képes volt a problémára választ adni.

    concret_hp: szerintem Ákos, a zenész művészi teljesítményéből a kijelentése semmit nem von le. El tudom fogadni a döntésüket, csak én nem tartom korrektnek. Ezt egyféleképpen tudom kifejezni, elmegyek a telekomhoz, és lemondom az előfizetésem. Szerencsére van alternatíva a környékemen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák