Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bobsys
    veterán

Az tenyleg jo ar. En probaltam jopar kulonbozo fenycsoves izzot itt a lakasban de a Chief Financial Officer (feleseg) nem vette jo neven.
    Persze ahogy te is irtad, nem toltottem heteket a keresgelessel vettem 4-5 kulonbozot ami a boltban a probapadon mukodve jonak tunt. Itthon persze,aaaa nem ez tul hideg, ez tul meleg, ez meg nem melegszik be eleg gyorsan, nem er az egesz sporoloas ennyit, tedd vissza a regi izzokat. ( foleg mivel nem mi fieztjuk a villanyszamlat)

Ha veszunk valamit akkor inkabb kis csaladi haz lesz. Ez a HOA annyira unszimpatikus. A medence, esetleg konditerem, klubbhaz, parkositas ezek jo dolgok, de nekem annyit nem er egy sem, hogy beleszoljanak az eletembe es meg fizessek is erte.

Nalunk CFL izzok vannak a lampakban, nekunk bejott, egyebkent IKEAsak. Kapcsolgatni nem kapcsolgatjuk oket, este felkapcsolom, lefekves elott meg le. Persze furdo meg a konyha ott mas fajta van. nem mondom, hogy hudejo a HOA, de tavaly mar venni akartam valamit, a rent egy szassal olcsobb volt mint megvenni a lakast es annak koltsegei. Haz az tul draga lett volna hiaba adtak volna arra is hitelt ugy a havi kiadas mar tul sok lett volna az en kockazat viselesi kedvemnek :)
    A HOA meg meglatjuk, ma lesz meeting majd elmagyarazom nekik, hogy szerintem hogyan is kene futtatni ezt a dolgot es nem csak nezni, hogy de most miert lett tobb a kiadas.

Új hozzászólás Aktív témák