Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
"...azt mondod, megeri?"
Azt az 1,38 EUR-t, amennyiért adják, nem, főleg, hogy akciósan időnként 1 EUR-ért lehet venni félliteres Monstert, és azért az más kategória. Noname cuccok egyébként itt 0,5 EUR körül mennek, néha már 30 centért is, ami alá a nagyobb élelmiszerláncok energiaitalokkal Mo-n sem szoktak menni (99 HUF). De egy próbára jó volt, már csak a vicces doboz miatt is.
Bleki: Itt is hideg van, de most jöttem edzésről, az öltözőben még fáztam, aztán valahol a bemelegítés ötödik perce körül elmúlt.
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk ma pont szabadnapos vagyok, de szerintem melóban sem lesz semmi ilyesmi gond. A reggeli indulásnál meg a luxusextrának számító ülésfűtés kb 15 mp alatt melegíti be a seggemet, onnét meg nem szokott gond lenni. A nap meg süt hétágra, szóval hiába szellőztettem át reggel teljesen a lakást az összes ablak sarkig tárásával, fűtésre azóta sem volt (sincs) szükség. Szerintem estig nem is lesz, bár tegnap este sem fűtöttünk be.