Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Ezt hívják úgy, hogy "mérsékelt égöv".
    Ahol tovább tart a nyár, azt már "trópusoknak" hívjuk. :P

Amúgy pedig alapvetően 6 hónapig fagymentes az idő, és nem nagyon van szükség kabátra - szerintem ez nem olyan rossz, ha azt nézed, hogy Angliában és Németországban nyáron is gyakran 10 fok van.

@Mikrobi: küldjél neki, de nem ám olyan lájtos verziót, amiből kispórolták az anyagot..! :D

--------------------

@Motkány: Hát, ha ezt tudtam volna, szólok :)
    Mindegy, összeraktam, és a második már sokkal gyorsabban ment, kb. egy óra alatt megvolt.
    Megszámoltam, 164 darabból állt a cucc - a csavarokat nem számolva. Olyan, mint egy legó.

@Lenox: köszi. Elvileg az ikeában is van 90 nap cseregari... Meglátjuk.
    Egyelőre jónak tűnik. Meg kézenfekvő volt az ikea, elvégre maga az ágy is ikeás.

Tökéletesen találó a solar órák magyar nyelvű használati utasításában az a pont, hogy 'téli időszak előtt érdemes az órát "telenapoztatni" ' Mert hát ha októberben beborul, és áprilisban süt ki újra, akkor az már nem annyira vidám a kondenzátornak. :)

Javítják a kazánt, ezért nincs fűtés az irodában. Ahol van megmaradt ventilátoros hősugárzó, ott már nem kell kabát. Többi helységben kell. Klíma megy ugyan, de légcsatornás (szar) azzal együtt van 15 fok.

Amúgy meg, az esős hideg idő most egy darabig az idei nyaralásra emlékeztet, úgyhogy :P

Új hozzászólás Aktív témák