Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
A 3 napos szenvedtetesnel mindenkepp jobb. Amugy emergency c-section volt, egyszeruen nem fert volna ki a babo. Szerintem elbactak a dokit az egeszet, nem szabadott volna nekik inditania normal szulest abszolut zart mehszajnal. Raadasul bullying is volt reszukrol, legalabbis bele voltam ebbe az inditasba zavarva, kvazi, hogy a baba eletet veszelyeztetem minden egyes tovabbi nappal. A sok szenvedeshez kepest mar megkonnyebules volt a csaszar. 1-2 napig ereztem fizikai hatranyat, de nagyon szepen csinaltak, nincsenek fajdalmaim.
Amugy Kevin egy tunemeny, el sem hisszuk , hogy ilyen jokepu fiatalembert sikerult osszehozni esmeinnel.

Mar meg is van az itteni anyakonyve, gyorsan ment.
Ma, vagyis most mar tegnap, penteken mar voltam kinn boltban is. Ami miatt nehezebb, hogy hordozasra rendezkedtunk be, ez igy szopo, ugyan ha nins esm itthon, akkor lakashos vagyok kotve meg par hetig.
Amugy koszi mindenkinek a gratulaciot, vegre mar itthon vagyunk.
A gyerek meg elvette a rangomat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest