- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Más: többen is komoly sportemberek vagytok itt, segítsetek nekem. Nagy gondban vagyok, hogy milyen ajándékot lehetne venni egy leányzónak, aki igen komolyan beleszerelmesedett a futásba (havi 3-4 félmaratont fut). Szeretném valami ehhez kapcsolódó dologgal meglepni, de gőzöm sincs egyrészt mire lehet szüksége illetve mi az amivel nem nyúlhat mellé az ember (sejtem, hogy nem sok ilyen van ha van egyáltalán).
Bármilyen ötletett, tippet örömmel fogadnék.

Szerk: magamtól eddig azzal tudtam előrukkolni, hogy megoldanám neki a kijutását valami komolyabb, rangosabb versenyre Európán belül. Persze erről sincs halvány lila gőzöm sem, hogy hol vannak ezek, de viszonylag könnyen utána lehet járni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest