Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem a fogaskeréknél lévő beállítás nem ér semmit. Eddig magyar találatok volt beállítva, természetesen minden német találatot megjelenített. Aztán egy idő után átállt magyarra, de még mindig sokkal inkább talál angol nyelvűeket, csak néha közészór magyart is. Aztán a térképet próbáltam google.de alól is, meg google.com alól is, mindkét esetben átállítottam, hogy csak angol találatokat hozzon, de a térkép rá se baszik, ugyanúgy Fiume, meg Póla, meg Károlyváros, meg Abbázia van rajta.
Szóval egyéb ötlet? mod: na most ismét bezártam, újraindítottam a FF-t, és most átállt helyi elnevezésekre
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent? 
Peterke: igen, éppen emiatt szeretném én is. Noha elvileg nem a gmaps szerint fogok navigálni bárhol is, de most keresgélés közben sem mindig értem mit akarok keresni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent?