- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem a fogaskeréknél lévő beállítás nem ér semmit. Eddig magyar találatok volt beállítva, természetesen minden német találatot megjelenített. Aztán egy idő után átállt magyarra, de még mindig sokkal inkább talál angol nyelvűeket, csak néha közészór magyart is. Aztán a térképet próbáltam google.de alól is, meg google.com alól is, mindkét esetben átállítottam, hogy csak angol találatokat hozzon, de a térkép rá se baszik, ugyanúgy Fiume, meg Póla, meg Károlyváros, meg Abbázia van rajta.
Szóval egyéb ötlet? mod: na most ismét bezártam, újraindítottam a FF-t, és most átállt helyi elnevezésekre
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent? 
Peterke: igen, éppen emiatt szeretném én is. Noha elvileg nem a gmaps szerint fogok navigálni bárhol is, de most keresgélés közben sem mindig értem mit akarok keresni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Hobby elektronika
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent?