Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz parandroid #47670 üzenetére

Itt vagyok, jelentem 40 perc alatt leszedtem vagy 6-7 kiló meggyet a lemenő nap sugarai által kellemesen simogatva. Igaz, még nem füge, de legalább érett. Nem szeretem a meggyet, mert savanyú, de ez olyan volt, mint a cseresznye, csak jobb. Idén viszont a cseresznyét elb.szta az időjárás, úgyhogy 34 éve először nem ettem szerintem cseresznyét. Megettem viszont annyi meggyet mint amennyit az elmúlt 8-10 évben sem. Mármint frissen. Gyümölcslevesben, kalácsban feldolgozva igen, de az nem ér.
    Úgyhogy a Balatonon végre valahára megszerzett enyhehalvány színemet még tovább javítottam. Már úgy néztem ki mint az a bizonyos barlangi vakgőte, hogy fehéres rózsaszín a bőre, és kopoltyúi vannak a testén kívül. Most kb. olyan szinten vagyok barna, mint amilyen régebben télen. És a sok esőtől kinőtt kooltyúm is visszafejlődött.
    Amúgy korábban a napon heverést sem viseltem ám el, most meg jóval több mint negyedórát fetrengtem a strandon a napon, és élveztem. Sőt, annyira kellemes volt, hogy el is aludtam... ;] Hiába na, öregszik az ufó, és már kell neki a(z) (nap) energia.

Új hozzászólás Aktív témák