Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• e=mc²
    őstag

Volt már vagy 2 necces eset, amikor úgy éreztem hogy a város táblánál nem fékeztem elég hirtelen, de azokat meg is úsztam. Ez most szerintem túlságosan tisztán belefutásos volt. Klasszikus 45-nél visszakettő indexbalra padlógáz, falu közepén az egyenesben, tréler mellett elhúz, saját sávba visszajön, fékez, de már akkor meg is pillantottam a Jetit. Nyomtam tovább 50-ig, de akkor már éreztem, hogy késő lehetett. Szóval ha a tréler mellett elhaladva nem mért elég gyorsan, akkor talán-talán, de szerintem még mikor visszajöttem elé sem jöttem lassabban 75-nél, és akkor még csak mozognia sem kellett a célkeresztnek, szépen belesétáltam.

"- nidda' egy ujabb versenyzo. Mozgasd csak at a masik savra a celkeresztet! Oda, ugy, ni, most epp jokor mozgott be megint ez, de nem baj, ha nem kozepen lesz a kocsi. Hehe meg is van a napi terv, a fonok nem fog megint le..."

A debreceni szombat este egesz jol alakult, sikerult belefutnom a Muzeumok ejszakajaba, igy megvolt a belvarosban az esti program. Masnap meg az ido is elfogadhato volt, igy megneztuk a hajduszoboszloi furdot. Az este Tokajban ert minket, kellemes vacsoraval, de ejfelre mar Esztergomban voltunk. Jo volt.

Új hozzászólás Aktív témák