Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Én is arra pályázok..
WP-t továbbra sem kedvelem, bár sokan mondják hogy jóaz. Grand Prime-al meg az a bajom, hogy akkora mint aN5, csak rosszabb felbontással, meg rosszabb hardverrel...egy másik tepsi meg fölösleges hogy húzza a zsebem, ha van egy gyors, minek egy lassú. LG Spiritről nem sokat tudni, meg még nem is elérhető ott ahonnan lenne, bár árlistában már van, tesztet még nem olvastam MA-n sem láttam még róla. M2 annyira nem szimpi, marad az Ace4.
Már csak azért is, mert Ace 1-em volt, azt most fater használja, és a kisebb jelenleg praktikusabb lesz a Nexus mellé. Ráadásul a Grand Prime hardvere van benne, de szerintem kisebb kijelzőt az Ace4-ben virgoncabban meghajt.
Még megálmodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Witcher topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest