Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, két év után ismét próbálkozom, és felraktam próbából a notira a windows 8.1-et
Tényleg pörgős; gyors, és mindent egyből felismert, nem kellett driverekkel b*szakodni - igaz nincs is már a T60-hoz power manager win8-ra, csak a windoz beépített dolgai. Viszont jók a vindózos beállítások, nem melegszik (win7 alatt ez probléma volt.)A metró felület továbbra is borzalmas, de miután kiírtottam és letiltottam mindenhonnan, pont úgy néz ki, mint egy win7, csak gyorsabb; szóval még egész tetszik is ez a rendszer.
Meg ez a crucial m550-es ssd is jól teszi a dolgát, nem akad meg néha, mint a samsung 830-as (szerintem a notival nem szerették egymást, mert ez még ugye csak sata 1)
A lényeg, hogy tényleg, mintha új notim lenne, pedig lassan 8 éves.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest