Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Ez mondjuk jogos, végülis anno az on átvette az off szerepét, de igazából arra is vonatkozik amit írtam, tehát tekinthetem lineáris folytatásnak.

De többiekkel is egyetértek. A régi idők nem jönnek vissza. De néha jó nosztalgiázni.

Közben beleolvasgatva a 2006 május környéki offokba, talán anno nagyon nem is akartuk megváltani itt a világot, mostanában meg néha mintha kicsit igen. Ez mintha tényleg fáradt gőz lett volna, mostanság meg amolyan túltelített gőz néha.

Talán nem véletlenül, de én akkoriban (2006-2007) párszor benéztem ide és sikítva menekültem. Émelyítő enyelgésre emlékszem, két három csaj irányába jópofizás és totál súlytalan, tartalmatlan beszélgetés offline ismerősök között többnyire, ami nyilván élvezetes volt számukra, de rendkívül kirekesztő tud lenni az ilyen. Szóval az én szememben a mostani helyzet messze felülmúlja az akkorit, még úgy is hogy nem mindig olyan élénk a társalgás, de egyelőre többször folyik értelmes beszélgetés akármiről, mint nem. Azon kevés topicok egyike, amit még képes vagyok elviselni. :)

Új hozzászólás Aktív témák