Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Ja nem volt egy nagy osszeg es nagyon jol ereztuk magunkat plusz be is jott a gerillamarketing, annyi az egesz hogy azt a kovetkeztetest kellet levonnom hogy az emberek manapsag mar annyira zarkozottak hogy egy kis extravagancian nem megrokonyodnek, hanem elkerulik. Kb 80%a az embereknek nem fogadta el (!!!!) a szemuk lattara keszult ingyen szenyat, nagy reszuk gyorsabbra vette a lepteit, aki elfogadta mind azt kerdezte mi a trukk, mit rakunk bele, miert nem kerul penzbe stb...

Mindnesetre a mellettunk elhalado autosok es buszon ulok arcat erdemes lett volna megorokiteni, ti pl hogy reagalnatok ha mondjuk a deak teren latnatok ket rovidgatyaban, rovidujjuban es siszemuvegben grillezgeto hulyet, aki szendvicseket keszit es oszt a hidegben, sotetben, mikor az emberek munkaba sietnek?

4 ember volt maximalisan pozitiv, egy nagyon erdeklodott, le is fenykepezett. Jo volt :)

Hi!
    Csak mondom, hogy azért valahol érthető az emberek reakciója....
    Én a Deák tértől kb. 150 méterre dolgozom, egy sétálóutcában.
    Minden nap annyi futóbolod támad le ezen a 150 méteren, hogy már menekülök előlük.
    A fentiek okán én biztosan nem ennék senkinek a kajájából ott, ahol ennyi őrült szaladgál. :)

Már többször előfordult, hogy a metróban odajött, és bunkó módon ignoráltam/odébbmentem, pedig csak annyit akart kérdezni, hogy hogy kell átszállni a piros metróra...

Rám így hat a Deák tér és a környéke.

Új hozzászólás Aktív témák