Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Nem valasz volt, hanem hozzafuznivalo. Amugy szerintem a karossagot megtett kilometer alapjan merik, ugy ertem ha a dizel motoros autod helyett benzinessel mentel volna vagy forditva akkor tobbe vagy kevesbe lenne karos.
    Amugy mar valahol irtam, de a karossag fogalma se nagyon van definialva, ugy ertem az uzemanyag eloallitas soran bekovetkezo baleseti halalesetektol kezdve a vizeromuhoz felduzzasztot viz altal okozott kornyezeti valtozason keresztul egy csomo minden fegyelembe veheto, szoval nem egy konnyen eldontheto eset. Nyilvan lehet abba a hibaba esni, hogy csak valami lokalis kozvetlen hatast veszunk figyelembe, nekem az keves.

Amugy szerintem a karossagot megtett kilometer alapjan merik...

Uhh, ha ez igy van akkor tenyleg nincs mirol beszelni, oda az utolso mentsvar. Tenyleg az a bosszanto, hogy laikuskent nem all rendelkezesre semmi konkret informacio, ugye az elektromos autokrol is mondjak, hogy az eloallitasnal jelentkezik a kornyezetszennyezes. Aztan akkor az ember tegyen igazsagot.

Engem az is zavar, hogy a lakossagot csesztetik mindenfele energiatakarekossagi hulyeseggel, mikozben elenyeszo a fogyasztasuk az ipari fogyasztokkal szemben. Ahol dolgozom, ott is 80-85ezer font a havi villanyszamla (durvan 1800-2000 haztartas fogyaszt ennyit), de nagyjabol le van szarva minden, gepek bekapcsolva, data hall-ban eg a villany ha kell ha nem, mikozben van, hogy napokig be se teszi a labat senki, stb...

Új hozzászólás Aktív témák