Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr

Valaki mesélje el, lécci, hogy mit lehet napi 8 órában harmadik napja ész nélkül fúrni egy fürdőszobán? A 11-ediken két hete fejezték be a felújítást, amiből egy hét masszív fúrás volt, de valami brutális eszközzel, és most ugyanaz a társaság az alattunk lévő szinten is nekikezdett a fürdőszobafelújításnak. Vagy az elvégzett munka a legjobb reklám, vagy az alattunk lakó így áll bosszút a kettővel lejjebb lakón. OMG, akartam még pár évig pénzt gyűjtögetni egy csendes környéken fekvő kis sor-, vagy ikerházrészre, de lehet, hogy neki kell esnem intenzívebben a projektnek, mielőtt olyan negatív leszek, mint Kukac.

p

Sose laknek panelban. Az tuti.... Bar nem tudom, a tietek az-e, de egyszeruen ami szivas megy. Esmein batyjaek leszigeteltek a plafon, meg a falakat, hangszigeteles ugye. Erre a felso lako nagyothall, full hangeron jaratja a tv-t, nem tudnak aludni se tole. Hat jo, akkor a kesz nappaliban a plafon megint leszed, meg durvabb hangszigeteles.... Nem irigylem oket. Inkabb ugasson valahol kutya, de ne halljam, hogy alattam, felettem, mellettem levo lakasban lako epp szexel, tronol, vagy falat ves.

Új hozzászólás Aktív témák