- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon könnyű elb..ni. És az iskola sokszor inkább megutáltatja a gyerekkel a vizet, mintsem megszerettetni, vagy megtanítja.
Ahogy írod is, előbb élvezze, tanulja meg élvezni a közeget, elfogadni, hogy ugyanolyan jól érzi magát benne, mint a levegőn. És ezzel együtt lehet finoman rávezetni magára a haladásra. Nálunk ez kimaradt, nekünk rögtön úsznunk kellett, és onnantól, ha egy gyerek ellenérzéssel megy be, már rég rossz, sőt, talán örökre megutálja. Különösen a muszájból történő dolgot. Én sem szerettem az általános úszásórákat, egyetlen motivációnk az volt, hogy öltözéskor a lányok öltözője meg köztünk nem volt fal, csak egy ajtó nélküli ajtókeret, és a tanítónéni. Némelyik lányt meg nem zavarta, hogy a fiúk akik kijátszották a tanítónénit, lelkesen érdeklődnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondjuk kinek mi a motiváció, engem önkéntelenül is ezzel vettek rá arra, hogy legalább várjam az úszásórát
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)