Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

A Cityben is néha ezt csinálja a műszerfal és a szélvédő találkozása. Egy időben nagyon idegesített, egy liter disznózsírt akartam beleönteni. Aztán mostanában nem csinálja. De máshol az nem zörög.
    Az ajtóban az üveg zöröghet, de mondjuk nem kéne neki.
    A Civicben viszont melegben néha a kesztyűtartó kilincse zörög, de rettenetesen, azt ütni szoktam. Néha használ. Meg a jobboldali ajtókárpit, és a műanyag rész találkozása, na ott nagyon nyikorog göröngyös úton. Ott a habszivacs betét és a műanyag találkozása nyiszog. Azt is meg szoktam nyomkodni, egy ideig abbahagyja, aztán ismét elkezdi. Mostanában a vezetőülés oldalsó támasza nyikorog, de az nem csoda, szegényt minden ki-beszállásnál gyötröm, garázsban főleg, ahol szűk a beszállásra a hely. Meg alacsony is az autó, nehéz belőle lebegve kiszállni. A kuplung valahol szintén nyikorog, főleg esős időben. Asszem ennyi.

Szóval nem kéne neki, és engem is zavar, de ezzel néha együtt kell élni. Vagy megkeresni a bűnöst, és megoldani.

Üvegnél nekem az segített (oldalablak), hogy leengedtem, majd a gumiágyat fültisztító pálcával alaposan kipucoltam, bő vízzel, majd szilikonnal megkentem szintén fültisztítóval, és aztán sem a homok, sem más nem csikorgott. Mert ez is lehet oka, hogy egy szem homok ott gyötrődik a döccenéseknél, és az zajong.

Nyomkodd meg ittott, hátha előadja magát.

tegnap este miután beálltam a parkolóba, addig nyomogattam, míg rájöttem, hogy az üveg kotyog a felső - hátsó résznél, mindkét oldalon.
    Kézzel nyomogatva tudtam reprodukálni azt a hangot, nem tudom, hogy mit lehet kezdeni vele.
    Nem láttam még ilyet autóban.
    Amikor meleg az idő, akkor nem csinálja (valamelyik nap, amikor 20 fok volt, kussban volt), de ez így rohadt idegesítő, minden 1 centis bukkanónál megmozdul. :(
    Én ilyet még nem is láttam autóban.

Új hozzászólás Aktív témák