Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A Cityben is néha ezt csinálja a műszerfal és a szélvédő találkozása. Egy időben nagyon idegesített, egy liter disznózsírt akartam beleönteni. Aztán mostanában nem csinálja. De máshol az nem zörög.
Az ajtóban az üveg zöröghet, de mondjuk nem kéne neki.
A Civicben viszont melegben néha a kesztyűtartó kilincse zörög, de rettenetesen, azt ütni szoktam. Néha használ. Meg a jobboldali ajtókárpit, és a műanyag rész találkozása, na ott nagyon nyikorog göröngyös úton. Ott a habszivacs betét és a műanyag találkozása nyiszog. Azt is meg szoktam nyomkodni, egy ideig abbahagyja, aztán ismét elkezdi. Mostanában a vezetőülés oldalsó támasza nyikorog, de az nem csoda, szegényt minden ki-beszállásnál gyötröm, garázsban főleg, ahol szűk a beszállásra a hely. Meg alacsony is az autó, nehéz belőle lebegve kiszállni. A kuplung valahol szintén nyikorog, főleg esős időben. Asszem ennyi.Szóval nem kéne neki, és engem is zavar, de ezzel néha együtt kell élni. Vagy megkeresni a bűnöst, és megoldani.
Üvegnél nekem az segített (oldalablak), hogy leengedtem, majd a gumiágyat fültisztító pálcával alaposan kipucoltam, bő vízzel, majd szilikonnal megkentem szintén fültisztítóval, és aztán sem a homok, sem más nem csikorgott. Mert ez is lehet oka, hogy egy szem homok ott gyötrődik a döccenéseknél, és az zajong.
Nyomkodd meg ittott, hátha előadja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest