- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.
Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.
Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Revolut
- Autós kamerák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest