Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.
Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.
Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest