Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem, a malacok csak segítenek gyógyulni
doki szerint mozgatni kell a jobb kezemet, mert a könyökömnél elég durván meghúzódott valami, a malacokkal meg foglalkoznikell
Szoktunk mászni errearra, és leestem kb 5m-ről úgy, hogy ndves volt a térkő alattam, és azonnal kicsúszott a lábam. szerintem ilyen magasságból járhattam volna sokkal roszabbul is. bár a parallel gipsz elég kellemetlen
a bal csuklómnál a csont beleállt az izületbe, ugyhogy hétfőn műtenek is
Amit még sajnálok, hogy barátnőm is most hagyott el 2 hete, 1év után, ugyhogy nincs aki ápolna 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
doki szerint mozgatni kell a jobb kezemet, mert a könyökömnél elég durván meghúzódott valami, a malacokkal meg foglalkoznikell
a bal csuklómnál a csont beleállt az izületbe, ugyhogy hétfőn műtenek is
Amit még sajnálok, hogy barátnőm is most hagyott el 2 hete, 1év után, ugyhogy nincs aki ápolna