Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
hááát, vannak érdekes utak a városban, az biztos. én is végigmegyek páron naponta, egy alapos felújítás nem ártana nekik. itt én is kérdezhetém, hogy miért van az, hogy testi épséged veszélyeztetése, vagy a kresz folyamatos megszegése nélkül nem tudsz a város északi határából bekeveredni a városba? ja, közben min. 2x ajánlatos leszállni a gépről, ha nem akarod tönkretenni...
a szutyok időről meg annyit: reggel póló-rövidgatya-szanda kombóban mentem melózni, következésképpen haza is hasonlóban jöttem. az eső megvárta, míg beérek, illetve hazaérek
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de szó szerint, miután beértem, átöltöztem melós cuccba, elkezdett esni. mikor elindultam hazafele, esett. mire elértem a biciklitárolóig, elállt. hazajöttem, leparkoltam, elkezdett megint esni...