Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
tökre nem a faszköcsögözős témához
tartozik, hanem még az egy-két nappal ezelőtti sorozatoshoz, de nem tudom, ezt ismered-e - mert jó. valaha adták RTL Klubon is, még az ősidőkben. -
Lord Zero
addikt
és akkor mégegyszer, mer úgyis olyan ritkán postolok ittasan ide befele, h ihaj (haha)
szóvalaszongya, h ha az életben nincs már több móka.. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
igen, ez nem olyan
mint az alapelvek is irja "a privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Se a moderátorok, se a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül ne közöld részletekben se."
amennyire tudom, maganlevelezesre, maganbeszelgetesre is vonatkozik, hogy a masik fel hozzajarulasaval az akar egeszeben is kiadhato, lekozolheto, mig a kresz nem eppen ketoldaluan mukodikp.s.: mindekozben kaptam egy privat uzenetet, melyben Lord Zero az alabbiakat irta: "faszköcsög ;-]]]]]]]]]"
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
hát.. fasztuggya.. hm, van abban némi ráció, amit írsz ;-]
csak ez nem olyan, h én kiírom az autómra, h fenntartom a jogot, h lakott településen is minimum kilencvennel menjek, minekutána lőn, h hiszem, a furmányos traffipaxok nem kapnak le, hiszen megmondtam?szerk.
na, igazmondó lettem ;) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
ertem en, hogy nem ugy ertetted, hogy pont en nem hatarozhatom meg (a kerdes nem is erre vonatkozott, hanem arra, hogy en, mint a beszelgetes egyik resztvevoje, az uzenet cimzettje, miert nem tehetem meg)
amit nem ertek, hogy amennyiben errol elore figyelmeztetem errol a masik felet, miert ne publikalhatnam a privat uzenetet, az msn logot, az e-mail-t, a hagyomanyos mailt, vagy egy - akar telefonon keresztul, akar eloben lezajlott - maganbeszelgetes szoveget
hisz - mivel elore figyelmeztetve lett - errol az eshetosegrol tudomast vett, abba azzal, hogy megis irt/beszelt beleegyezettszerk.: egyebkent meg szerintem nem mondasz igazat, nem is kaptam toled faszkocsogozos privatot ;p
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
he kocsog, ha nekem irsz, tudomasul veszed, hogy tovabbi figyelmeztetes nelkul kiadhatom azt barkinek, s ha ugy esik jol, publikalhatom is - ide nem - pontosabban teheted, de cenzúra lesz belőle
erre értettem, h nem határozod meg (nem a te-n van a hangsúly)ércsedmá : )
szerk.
ezzel együtt a figyelmeztetés, miszerint harmadik fél felé kiad(hat)od, gesztusértékű - és tudom, h pont a faszköcsögözős privek ellen megy
úgyhogy mingyá írok is egyet ;-)))) -
7
addikt
Jóccak, szépeim

-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem tugya vki , hogy mi lett az mpeg4 jatekos oldalla?
kosziudv
neduddki
-
VoDaFoNe
aktív tag
túl öreg vagyok ahhoz hogy ilyen sokáig fennt legyek. A fiataloké a mai világ!
Na további kellemes éjszakát mindenkinek, én elvonulok pihenni!

-
7
addikt
Ugyan... készült annak újabb verziója is, de olyan magasan volt az hozzád képest mind szellemi, mind fizikális szinten, hogy észre sem vetted. Ahogy a betűtípusra vonatkozó kérdést sem.

De volt, de volt!
Hm...
De van, de van!
-
NoLF
veterán
tyű, ennyien itt tobzódtok szombat este?
-
Tim82
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
szerintem inkább valami interaktívabb megoldásban gondolkodj, valami ehhez hasonlóban.

Yeti: "Isten zsidó volt."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
de akar azt is jelenthet, nem?
egyebkent igen, pont ez kepezte vita targyat
barkinek van jobb otlete, hogyan irhatnam le ket sorban az alabbiakat, kerem jelezze:"he kocsog, ha nekem irsz, tudomasul veszed, hogy tovabbi figyelmeztetes nelkul kiadhatom azt barkinek, s ha ugy esik jol, publikalhatom is, elkuldhetem akar a blikk-be is, hogy rajtad rohogjon az egesz orszag"
meg egy datum, hogy mikortol kezdve
-
Tim82
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
volt, lehet, hogy itt az OT-ban is?
lusta vagyok visszakeresni, de rémlik valami - mintha Kidus hsz.-e lett volna. Ráadásul tuti, hogy többször is előkerült a téma.valami ilyesmi volt, tényleg. akkor én értettem félre. bocs.
mindenesetre az aláírásért nem szóltak.
végül is, "one rule for all".Feketebalta: tudom.

Poffsoft: 43-44, de inkább 44.

-
VladimirR
nagyúr
-
csapos2
addikt
Honnan ez a sok bunkó, s miért?
-
FehérHolló
veterán
Az OT kezd inkonzisztens állapotba kerülni.
-
Tim82
félisten
Pedig már készítettem a pattogatott kukoricát.
poffsoft: valamikor már volt korábban erről szó - VladimirR aláírását azért nézik el, mert előre figyelmeztet a következményekre, tehát a neki privit író felelőssége innentől. Tegyük hozzá, még egyszer sem láttam, hogy élt volna ezzel a "joggal".
(egyébként meg:
) -
7
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Booncow

És ha már tehén és dalok, az egyik nagy kedvenc:
Bumfalva
Bumfalva, Bumfalva ott lakom én,
Ott gyártjuk a tejet Riska meg én.
Az Riska lába közt van egy kebel,
Amit az tej végett rángatni kell.
[:Hollári, hollári, hollári hó!:]Mivel a tisztaság egy fő erény ,
A tejet a kútnál megmosom én.
Hollári,…Vasárnap a Riska nem ad tejet,
Egész nap azt bőgi: muuuuuuuuuuuunkaszünet.
Hollári,…Adtam a Trézsinek egy szerenád,
Mondtam, hogy : Trézsi én bukom Terád!
Sötét volt nem láttam, megbotlottam,
Strézsi helyett az orromra buktam.
Hollári,…Van nékem barátom: Grósz Tivadar,
Övé az Bumfalva, sváb zenekar,
Ő fújja tüdővel az nagydobot:
Bumsztatta, Bumsztatta,
Bumsztatta, bum.
Hollári,…Bumfalva, Bumfalva, dort wohne ich,
Ott gyártjuk a tejet Riska und ich.
Az Riska lába közt dort ist gross Brust,
Amit az tej végett zupfolni musst!
Hollári,… -
spyduck
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
eddig azt hittem értem, de már nem......
-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
már nincsen ott!!! valaki ellopta!

I_Am:
Képzetd, visszaolvastam, és még ÉRTEM is!Tim82 meg 'ejj, te.....'

-
-
I_Am
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Átmegyünk a jogos modba, vagy szimplán elég lesz 6 óra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: igazából semmilyen formája nem megengedett, hiába mulatságos vagy bármi. Viszont ha mondatba ágyazod, vagy leírod a történést lehet még hitelesebben átjön a lényegi mondanivaló. (bár ebből csak annak nem jött át, aki írta.
)A lényeg, hogy egy picit sem lehet engedni ezen a téren, mert akkor mindig lesz valaki aki ujjal mutogat és az Isten sem fogja tudni neki megmagyarázni mit miért nem lehet, mert de ott van és Ő neki lehet, akkor nekem ménem'?

-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
És ezt te honnam?
spyduck: Émmeg kicsit fáradt vaok ijjenhez

Vladi: azé remélem ez nem számít privközlésnek
Mondjuk, mikor először olvastam, elgondolkodtam, miért is. télleg! miért is? Mi/ki volt az illető???I_am: nem, nem vívnék, ha nem muszáj.... btw, mettől számít privközlésnek a privközlés? feladót nem említettem, meg olyan adat sem volt szvsz....
Na, megyek, 6 órát gondolkodom ezen

-
poffsoft
veterán
privit szabad?

NEM SZABAD!
trammtatatamm tam ,tramm tratatatam! Szija Voda!

[ Módosította: I_Am ]
-
Zewa
senior tag
Igen, kb mint 2jó barát akik szexelnek is.
Bocs nem két nap csak kb~41óra.Holló.: Szeritnem elmondom neki. Eddig egyik barátnőmet sem vágtam át a palánkon és egyikete sem csaltam még meg. Erre "büszke" voltam magamban.
Ezért is furcsa. Itt ülök a gép elött és nem tudom mi van.. -
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, az a topic nem kéne most ide. Ott tanácsokat akarnak osztogatni, meg véleményt mondani. Engem egyéb dolgok érdekelnek. Önző módon élem ki érdeklődésem.
@Zewa: Tehát úgy érzed, hogy a pároddal inkább csak vagytok egymás mellett, de nincs szorosabb kötelék?
-
Zewa
senior tag
Ő szimplán egy partner. Kellemes társoság de különösebb képpen nem ragaszkodom hozzá. Szerintem ő sem hozzám..
Egyszerűen annyi volt hogy a páromat 2 naprja nem láttam és kanos voltam. Ez van. Mennyire csaltam meg? Relative. Érzelmileg nem, viszont testileg igen.Igaz. Nők, nőügyek topic? Pls, ne vegyetek komolyan.
-
venember83
nagyúr
Fizikailag. Nők, nőügyek topik esetleg?
379o5: Érzelmileg már megcsaltad, mivel folytatod a kapcsolatot, amiről tudod, hogy lófingot sem ér.
-
norbiphu
őstag
kéne egy balta!
mod: találtam egyet.
-
Zewa
senior tag
Tud róla? Nem, nem is fog.
Reakciók? Furcsa.. Kicsit be vagyok csiccsentve, és próbálok helyesen írni.
Érzések? Tudom hogy a csaj akivel ma voltam a 10-es skálán kb 6 pont józalul de attól függetlenól finom volt.(nem tudom milyen smilet rajtak ide..)Nem nem vagyok büszke magamra, ez így van rendjén. Még sohasem csaltam meg barátnőmet. De ő, nem Ő..

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tartozik, hanem még az egy-két nappal ezelőtti sorozatoshoz, de nem tudom,

lusta vagyok visszakeresni, de rémlik valami - mintha Kidus hsz.-e lett volna. Ráadásul tuti, hogy többször is előkerült a téma.
mindenesetre az aláírásért nem szóltak.
Képzetd, visszaolvastam, és még ÉRTEM is!