Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
együtt isztok?
Én sajna most magamban, de pénteken talán... hejj, annyira nem tervezek mostanábab előre, kb azt tudom, hogy holnap reggel mivel kezdek melóban, osztán annyi
de még mindig nem tudom mi a 3.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apus: Okés, majd szólok..
Hát mi lenne? Folyamatban van, csak nem jutok egyről a kettőre, mert még az egyre se sikerült ráfeküdnöm
De mindenképp tervezem, hogy még mostanában kerítek egy hétvégét, és meglátogatlak, csak még nemtom mikor, mert ezek a fránya vizsgák még nyomják a lelkem, de csak legyen egy ütősebb időszakom, és már húzok is..a szombat délelőttökkkel van bajom, ha az nem van, akkor szabad vagyok.. -
1010
őstag
klíma topkba nincs egy szakember se
-
venember83
nagyúr
Ugye a főkuki is húzza az igét?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Így is van, ez az egyik a 3-ból..
Na de mi a másik kettő?
csacsi: volt hát... egy sűrű melónap...míting míting hátán...de már a reggeli beszerzési mítingen a szürcsölgetésre készütem lélekben. Ichikawa san kérdezgetett, arra gondoltam, hogy este veszek egy kis tudatmódosító folyékony löttyöt, és megünneplem magam, de anyámék keresztbetettek azzal hogy kaptam tőlük piát, így hát csak kaólát, meg citronyot kellett szereznem..Léyneg a lényeg, hogy ..ööö, nemtom, elfeklejtettem..

-
Racecam
nagyúr
Bolond, azt az írást inkább a saját blogodba másold át.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Így is van - hiba volt törölni...
Neró: Jó éjt

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fene tudja... 2-3 hete. Bár egyesek szerint hiba volt, de sokat nem írtam, ne éktelenkedjen ott az a randa link.
-
Neró
őstag
További szép estét, sziasztok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
a próféta nevében a Gábriel arkangyal szóljon belőled kifelé
vénmanuscsávó: légyszilégyszilégyszi! kérdezd úgy hogy hányat szerettem volna
kis sikerélmény sosem árt 
errőúl jut eszembe:
- A tepertős pogácsából kérnék pár szemet..
- Hányat?
- Hányat? Akkor inkább nem is kell.. -
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vegyél egy pákát, néhány rom rádiót - és kis gyakorlás után hidd el menni fog, ha van érdeklődés Részedről
Az elmélet elsajátítható - és ahogy nézem nem különösebben kéne megerőltetned Magad a témában 
Szerintem még segítség is akadna

Szerencse, hogy garis a táp és hogy méltón hírnevéhez nem vitte magával sírba a többi alkatrészt...
Mod-ra.: Öööö
Mondhatnám azt, hogy nem vitatkozom, deee...
Mégsem mondom ;)Verus: Szerintem inkább állati csalódott, nem szerelmes

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Most nézem csak, mikor tüntetted el a LOGOUT blog feliratot a neved (pontosabban rangod) alól?
-
BlacKSouL
addikt
Huh, azannyaszencségitneki
az ajándék pezsgő felét megittam, most meg már a 3. pohár Cuba Librét nyomom magamba, persze házilag keverve, Bacardiból, meg kocakólábúl, lájm helyett magyar naranccsal, ami szíp citronysárga..
sajna elfogyott a jégájtís..izé, jégkocka azaz ájszkjúb, így várnom kell vagy másfél órát, míg az új adag elkészül, hálistennek hogy NoFrost hűtőnk van, az kibebaszatos gyorsan hűti lefelé a vótert.node hiába, ünnepelés van..
ünneplejetek tík is, egészen ségére mindenkinek!!
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem, csak elméleti síkon, se páka, se megfelelő ismeretek, sajnos.
FSP meg nem újrakondizás miatt van bent, ezekben minőségi kondik vannak s nem is melegednek annyira, hogy az elkók hamar kiszáradjanak.Tranziens áram csapta szét szegénykémet: visszanyomtam a biztosítékot, táp áramkábele az elektromos aljzatba, puff s égett szag. Ennyi. Most várom mi lesz, mert garis.
mod: Igen, én vagyok a hülye, nem dísznek van ott hátul a főkapcsoló, de most nem kapcsoltam le, pedig le szoktam.
-
Verus
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Persze, hát irigy vagyok

Bubu: Psssszt csitt ragtapasz a szájra
Nem tudhatják meg a többiek....

-
ngabor2
nagyúr
ez gyors vóóót... beértem az off topikot 3 nap lemaradásból. asszem cseppentek a szemembe, aztán nézem a másik 18 aktuális topikot

-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
De van annak tálcája is. És a HDD tálcától az optikai meghajtóig már nem ér el a kábel - mintha arra találták volna csak ki, hogy az optikai meghajtó alá/fölé rakhasson az ember egy IDE rack-et és kész.
-
Tim82
félisten
Szépjóestét! Kivágtam magam emésztően szorult helyzetemből. Bolondembernek tenkjú a helpet - a SATA vinyó rossz, nincs mit tenni, letárgyaltam az eladóval, holnap visszaveszi, megnézi, lehet-e gariztatni.

A tartalék IDE vinyóhoz meg nincs elég hosszú IDE kábelem...

-
South Velen
addikt
Micsoda egy krétén állat ez a Balázs.... Hogy valakinek ennyire segítsen, ehhez még Vágónál is nagyobb pofa kell......
-
Verus
senior tag

Na hogy ez mennyire hasonlít rám....

-
Thrawn
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Jó étvágyat!
Azért Neked is maradt itt valami
-
luw2win
őstag
Vki dobjon már egy olyan képet amikor a simson családba a gyerek irja a táblára h
Mielőtt faszságokat kérdezek google-t használok
thx -
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Kipróbálod, hátha?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
gyorsformázást nem engedte...

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Persze. Gyorsformázás után tuti, a teljes utániban csak 50%-ig vagyok biztos, de úgy emlékszek ott is.
-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Fogy a nép, mint a

-
ngabor2
nagyúr
ha nem sikerült volna, akkor most nem olvasnál tőlem semmit

no, asszem kiszedem a mosógépből a cuccot, kb. egy órája lejárt...
mod: furcsa nyitott szemmel végigmenni ott, ahol 2 napig csak tapogatva, teljes elsötétítésben tudtam menni... ilyenkor tudja az ember értékelni egy szék, egy púpos lambéria, vagy egy ruhaszárító ottlétét... fééélelmetes.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
0: mielőtt ki lennénk innen utálva, az ilyeneket inkább ide.
1: érzéstelenítve van a szem, bár ez az ellen nem véd.
2: kapsz egy jólszituált szemhéjterpeszt, hogy esélyed ne legyen pislogni
3: ehez rözízenek a pupilla köré egy kör alakú sablont, ezen belülről dolgozik a doki. először egy kaccsal lekapja a hámréteget, majd beállítja a fejed helyzetét, hogy pontosan oda essen, ahova kell, aztán... katt-katt-katt-katt vagy 10 mp-ig, pár mp szünet, és más irányból újabb néhány katt, és égett szaruszag. utána szemterpesz ki, át a másik szembe, és ismétlés. ezt követően néni jön, és szemcsepp, kenőcs, békaszem, mehet haza.megj.: mivel az egyik szeme "csak" 50%-os lett a műtét után 3 nappal (kb. 0.5D), ezért félig homályosan látok. ez korábban akkor fordult elő, mikor a szemüvegem előre csúszott. most látom, hányszor kellett feltolnom a helyére, önkéntelenül is az orromhoz kapok, de ott nincs SEMMI!
aki nem szemüveges, az ezt nem értheti.más: kuka, úgy látom, mindenképp jönnöd kell debrecenbe, meg kell ismerned vágányzárt. az olyan, akit meg KELL ismerni. életreszóló élmény.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
getdataback?
-
válasz
bolondember
üzenetére
az összes bud-terence filmet megkapod tőlem, ha baja esik.

dontvörri, bíheppi!
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Rakj be még egy winyót, és arra rakd át a Bud Spencer-Terence filmeket.
Nehogy elvesszenek a kincsek 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mintha beleszórtak volna egy marék homokot. a szemhéj alatt is fájdalmas volt megmozdítani a szemet.
most jutottam el eddig... köszi kuka
minden rendben volt, akkor épp szenvedtem. viszont legalább tényleg kipihentem magam. 2 nap, amikor csak csukott szemmel feküdni tud az ember. a cataflam egy jófajta fájdalomcsillapító, tehát ha akartam, aludni is tudtam. csak a szemembe cseppenteni nem. most már az is megy. ennyi gyakorlás után illik...bubu: köszi, azon vagyok.
(visszaolvasok 1 oldalnyit, aztán nézem a friss dolgokat.)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Alaplapi driverek frissek?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Lemezkezelőben?
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
IDE, SATA, SATA 2? Melyik?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igen, a lasek. csak kérdés, hogy megéri-e azt a plusz pénzt, hogy egy pótolható, visszanövő szövet helyett egy meglevő, meggyötörtet tegyenek vissza. a doki szerint nem, a plusz ár nem éri meg, inkább prk.
amúgy debrecenben a formaságokon, a "seggkinyaláson" spórolnak, elmondanak mindent, amit kérdezel, de nem terítenek eléd vörös szőnyeget, nincs külön pihentetőszoba, nincs műtét előtt xanax... viszont 150 helyett "csak" 100k /szem. aki hajlandó utánamenni a dolgoknak, annak megéri.
bubu: legkésőbb a temetésemen biztos, hogy elmúlik, de addig remélem van pár jó évem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
kábelcsere volt.
BIOS látja, vindóze nem...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
utána másfél-két napig. részletek a topikjában. imho megéri megcsináltatni, bár én még túl közel vagyok a "nem mennék neki mégegyszer" állapothoz.
Xpod: én is örülök, hogy látok

-
Neró
őstag
Szép estét OFFolók.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én meg azért, mert 16 év szemüvegviselés után erősen meg lehet unni. mint megtudtam, az én 30k-s szemüvegem még az olcsók közül került ki, tehát ha ezt figyelembe vesszük, a 200k-s műtéti költség nem is sok.
polarizált napszemüveg: nem mindegy, hogy csak a név miatt kell +50k-t kiadni, aztán mégegyszer megsarcolják a nevet egy kis extrával... 11k-30%-ért vettem normális, uv-szűrős, polarizálós napszemüveget. nem nagy név, de nem hinném, hogy egy óklival összevetve annyival gyengébbnek hozná ki a vizsgálat. majd ha rámszakad a bank, akkor veszek fémkeretes óklit, meg poliszt, meg minden lópilulacintányért.
bubu: ezek általában célszámítógépek, nem feltétlenül vindózzal. a kékhalál meg csak ott divat. viszont legalább szépen kattognak, csak az égő szem szaga... nem kellemes.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez is egyfajta perverzió

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valaki nyugtasson meg, hogy a szemműtétet végző számítógép, ami a lézert irányítja nem produkálhat kékhalált holmi driver hibára hivatkozva...

Csyppa: Helyes - szinte érzem a félelmed szagát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az ajándék pezsgő felét megittam, most meg már a 3. pohár Cuba Librét nyomom magamba, persze házilag keverve, Bacardiból, meg kocakólábúl, lájm helyett magyar naranccsal, ami szíp citronysárga..