- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest