- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest