Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
NoLF-nál az igazság. mindig fostam a tűktől, akkor is, ha engem szúrtak, akkor is ha mást. most se szeretem. viszont idén már annyiszor vettek vért, hogy azt mondtam: plusz egy szuri ide, vagy oda, már nem számít. az egyből 2 lett, de nem számít. mindkétszer jól szúrtak, látszik, hogy már párszor csinálták. alig látszik a nyoma.
monnyuk 3,5dl-nél kicsit elzsibbadtam, de a lábamat felemelték, és sikerült befejezni a műveletet.
az, hogy kaptam érte 2x2dl gyümölcsitalt, meg egy csokit, meg 500ft értékű bónt, nem számít, nem ezért csináltam. csak kiváncsi voltam magamra, hogy el merek-e menni. majd meglátom, hogy mennyire leszek rendszeres véradó. azért furcsa volt olyan kolléganőim mellett állni, akik 4x-szeres, meg 5x-szeres véradók...
a véradás legjobb tudomásom szerint kishazánkban sehol nem lett kötelezővé téve, mindig önkéntes alapon megy. én is önként mentem, az előzőre még nem mertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest