- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
NoLF-nál az igazság. mindig fostam a tűktől, akkor is, ha engem szúrtak, akkor is ha mást. most se szeretem. viszont idén már annyiszor vettek vért, hogy azt mondtam: plusz egy szuri ide, vagy oda, már nem számít. az egyből 2 lett, de nem számít. mindkétszer jól szúrtak, látszik, hogy már párszor csinálták. alig látszik a nyoma.
monnyuk 3,5dl-nél kicsit elzsibbadtam, de a lábamat felemelték, és sikerült befejezni a műveletet.
az, hogy kaptam érte 2x2dl gyümölcsitalt, meg egy csokit, meg 500ft értékű bónt, nem számít, nem ezért csináltam. csak kiváncsi voltam magamra, hogy el merek-e menni. majd meglátom, hogy mennyire leszek rendszeres véradó. azért furcsa volt olyan kolléganőim mellett állni, akik 4x-szeres, meg 5x-szeres véradók...
a véradás legjobb tudomásom szerint kishazánkban sehol nem lett kötelezővé téve, mindig önkéntes alapon megy. én is önként mentem, az előzőre még nem mertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HTML szerkesztés
- PlayStation 5
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest