Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
jujjjj megijesztettl csak nem kies lovarosi leany vagy???:- )))
udv
neduddki
p.s. es az a poen, hogy MeszolyTanszekvezetoke atyam gyereori baratja vot meg a bekebbeli idokben:- )))
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
A világon semmi - nem bírom a szeszt - és nem is vagyok igazán oda érte... Időnként rám jön, hogy kéne inni egyet-egyet, de ennyi... Nem bánom a dolgot...
A négy sör még elmegy - de az utána következők már nem esnek jól - bár nem vagyok tuskó tőlük, csak jókedvem kerekedik - viszont utálok másnapos lenni...
Nem cigizek, nem iszom, nem folytatom...
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
A másik egy fourpack Dreher classic...
Ha annak neki kezdek, muszáj lesz az UFO-król és a világegyetem tágulásáról beszélnem, valamint nem kizárt, hogy elő kell adnom a felszálló repülőgépes produkciómat is az elfogyasztott alkohol hatására.
Ami azért gáz, mert a szoba kicsit rövid felszállópályának és ha nem muszáj, nem bővíteném ki a rendelkezésemre álló teret az erkélyajtó kinyitásával...
Úgyhogy marad a Radler és a csoki, aminek lassan a végére érek...
De iszom az egészségedre is pár kortyot

-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
Írtam. Várok. Jó lesz, most én is úgy érzem.
-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
ehhe
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Seggeden a tojasshejj eszt a szot kiejteni a szadon:- (((
Tejjes ahitattal tessek rebegni: MeszojTanszek!!!udv
neduddki
p.s.:- )))
mod: 97 novben jartam benn utoljara mikor a tdk-t nyertem:- (((( /de ez titokijjemikkel nem dicsexik az ember:- )))/
-
philoxenia
MODERÁTOR

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
A Te búcsúbulid? Vagy mivan?

szerk: Huh, már azt hittem...
-
neduddki
nagyúr
HI!
amugy tajekozodtal lenni Te Jancsibihic esete???:- )))
udv
neduddki
mod: Tibival mi van? ma megint beadta hogy dogozik es a nyugati aluljaroban arujja az atulnivalot???:- ))) /aki megfejti mejjik resen azokkoztt csenes felorat sorsol ki a fen nevezet uriembert /kmmmhhhhh//:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Na ez itten a nagy baj:- (((
udv
neduddki
p.s. amugy hova mente?
-
Kazimír
őstag
ez a mágnesvas..
-
BlacKSouL
addikt
Ha együtt lesztek a szöszivel szólj, beszállok harmadiknak

Az a helyzet, hogy nincs kedvem semmit csinálni... azaz lenne, mert meleg van, jóidő, tavasz, hosszú nappalok, magányos éjszakák, egész nap melózok, már sötétedik mire hazaérek, megkajálok, aztán mire lemegyek napi sétámra már alkonyat, az utcán léptennyomon sötétekbe botlok, csinálnék valamit, mennék valahova, lennék valakivel, de nincs mit, nincs hova, és nincs kivel. És még csak azt se mondom hogy rossz hangulatban vagyok. Csak üres.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem kéne most nekem sörrel a kezemben üldögélni szőke cicák társaságában? De. De az egyik barna. Viszont mindkettő foglalt. A harmadik meg nem is lenne ott. És így tovább.
És ma még egy sört se ittam. Pedig szerdán már melóban erről beszéltünk. Hiába, az öregszés az öregszés. Mikor mindenki máshol van, aki meg nem máshol, az meg nem ér rá/beteg/házastársi feladatokat lát el. Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből. De tényleg..lehet hogy el kell kezdenem csak a munkámnak élni? 40 évig úgyis ez lesz..A többi csak elveszi a figyelmet. Na holnap neki is látok valami hatékonyságnövelő stratégiát kidolgozni a beszerzés számára.Jééé, télleg
a kuka... 
L.0: rég volt / nincs / mikorlesz?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Most nem lett.
Veszthetek én bármit is az elkövetkezendő 3 hétben? Nem. Nyerhetek valamit?
Igen. Felveszem MSN-n. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rarrinak sokmindenben nagyon jók a megérzései
És néha olyan érzésem van, mintha az emberek veséjébe látna... Az enyémbe is...paramedic: Bájos a hölgy - lenyűgöző a mosolya és a hosszú, kecses nyaka... Van valami köze a klasszikus Winamphoz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
dejo, talaltam macsaks topic-ot, gyorsan tele is flame-eltem
na megyek inkabb rambo-t nezni, mielott banoltatom magam szereny 3 sor hatasa miatt (ertsd: mod idon belul sikerult megvalakibe belekotnom)
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Neménvótam!
De tényleg nem játék. -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valamit rosszul csináltál. Rarrinak mindig igaza van. Majdnem.
Blackie: Semmi, csak annyi, hogy nagybetűs KUKÁNK van mostantól.
Thrawn: Nem az. De ha még egyszer bizonyítgatnom kell, akkor lehet behívok egy objektív szemlélőt, aki még nem prohardverezett és aki véletlenül ugyanazt az IP-t használja, mint én.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
No mija szitu ma/tegnap/holnap..?
-
(Kolombusz)
veterán
Elég korrekt este volt.
Kezdtem egy barátomnál vizipipázással, aztán visszajöttünk a központba, vettünk egy üveg Malibut, négyen megittuk, utána pedig bementünk csocsózni.
Nem mondom, hogy nagyon jó volt, de egy péntek estének elment.Hmmm, gondolkozom, hogy felvegyek-e valakit MSN-en.
Jut eszembe, az a csaj, akiről a múltkor írtam, válaszra sem méltatott. Ez meglepett, nem ilyennek ismertem meg. Nem jött be rarri megérzése.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kérdésedre az első két szavam a válasz: #22232.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
kicsit lemerult azelllem
mostúgyseállitombe 
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
nem ertelk Teged en tobbnyire mar elso talakozaskor a nokfeneket fogdosom es meg halasak is erte es meg vissza is gyunnek???
Valamit nagyon rosszul csinahacc:- (udv
neduddki
p.s. es micsida NOK!!! Ugye Balti???
mod: Bubu: LINKET!!!!!!!!!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
jah, az mnk-t ismerem, tudom, vallom is, de a masikat meg nem hallottam - biztos csak valami elvoint emancipunci talalta ki (a kifejezest es a roviditest is)
-
Bash
őstag
válasz
FigurkaCsoki
üzenetére
Nem játék a dupla regisztráció 1010!
-
Pacák
senior tag
válasz
FigurkaCsoki
üzenetére
Ezért kár volt új néven regelni. Amúgy tiltja a fórum törvénytáblája is.

Az első és egyetlen hsz., ami rögön idepottyan, az tuti provokáció...

-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ha az mnk igaz lenne, akkor hasonló helyzetben sosem lépne életbe a mfp
logikai bukfenc -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Esetleg ha mégis sikerülne megfejtened a megfejthetetlent, oszdd meg másokkal is - ha másként nem is, hát elektronikus papíron

Hadd okosodjon a nép azon része is, ki elveszve érzi magát, mint valami kóbor állat...
Nem linkelem a fenék csapkodós kalandomat - sokszor megtettem már, de akadnak érdekes szituációk az életben, az biztos...
-
FigurkaCsoki
újonc
ban me
R2D2
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
mijaza mfp?
-
bolondember
MODERÁTOR
nem fogom én a nőket megérteni...
Ha egy lezbi ad tüzet, meg rácsap a fenekedre, az nem téma.
Ha pasi, akkor MFP/köcsög.fura.

-
rendesen mellenyulok, olyan neduddkisan kezdek irini, asszem lasssan mek alundini,
ps: joccakaattta
sokat ne ovassatokcsak megtobbetttt : -- )))) )))regadrs: nemvagyok Kkkukka: - )))))))))))max szemetes, nyúcliteres

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hallgatok, mint a sír - vagy mint a sült ponty a tepsiben - és mégcsak a szemem sem forgatom közben...
Mert hallgatni arany - és egyéb közhelyek...
Valami furcsa érzés motoszkált ma délután bennem - valami olyan, amit rég éreztem. Elégedett voltam.
Mert kiderült, hogy igenis vannak igaz Barátok is az életben - képmutatás és kihasználás nélkül is - akinek magától értetődőnek tűnik az, hogy mégcsak szólnia sem kell arról, hogy hivatalos vagyok egy nagyon szűk családi körben rendezett eseményre, aki magától értetődőnek gondolta azt, hogy én oda szó nélkül is el fogok menni - pedig eszemben sem lett volna megjelenni, mert ha nem hívnak, hát nem megyek - meg különben is - ki vagyok én?

Furcsa belegondolni, hogy mégsem olyan elvetemült ez a világ, amilyennek látszik, mégis megterem benne a jó is - és néha mégcsak keresgélni sem kell, egyszerűen ott van az ember előtt, csak észre kell venni...
Tudom, zavaros amit írok - és talán nem is érdekes, mitöbb talán zavaró is lehet, de valamiért úgy gondoltam, hogy talán leírhatom - és hogy miért pont ide? Nem tudom - talán mert itt meghallgatnak

-
Thrawn
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem viszket a manipulátorom, sőt én lennék a legboldogabb ha nem is kellene használnom. Nem tudom miért írtad ezt le, de szép megfogalmazás (és tetszik is, kicsit bővebben kifejtve még Logout-ra is mehetne)

Ellenzem a párbajokat. Ha engem hívna ki valaki, akkor kedvesen és megbocsátóan megfognám a kezét, elvinném egy csendes helyre és megölném. Mark Twain
LZ: Már szóbaállsz velem?

-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Viszket már a manipulátorod a bal egérgomb felett, amikor a Ban gombocska felett jár a kisegér - ugye?
Majd eljön annak is az ideje - talán rá is unsz egyszer...Nem irigyellek - kevesen vagytok és sok a pörgő topik, bennük a rengeteg ember - ilyenek is, olyanok is...
Sokszor úgy érzem, szívesen kiraknék néhányat megnyilvánulásaik alapján - és olykor-olykor talán másokkal is megesik, hogy engem raknának ki szívesen...
Kár, hogy az élet egyéb területein időnként moderálatlanul zajlanak le események - néhány temp-bant ki lehetne osztani az utcán járva-kelve is... De nincsenek moderátorok - ha akadnak is, meg van kötve a kezük...
Már csak azt kéne megfejtenem, hogy vajon miért is pötyögtem be mindezt - de lehet, hogy ez rejtély marad örökre - még előttem is...
Szia Verus

-
venember83
nagyúr
Video embed lehetőség mikor lesz vagy lesz-e egyáltalán?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szörnyen negatív vagy... Talán csak a vércsoportom negatívabb még Nálad is... És akkor sem fogom elkövetni azt a hibát, amit Te is, hogy három sorba is írok...

-
válasz
philoxenia
üzenetére
nemtom, nekem kicsi meg puha, de csakis azér hogynefájjon
egyébként Morandi - Angels. tessék végigszenvedni, ez az új számom
asszem ez a 3. sor, bár számolni mánemnagyontok

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolom törpenövésű
Philo:
Mit hittél?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de nem.

csakazérmersokat emlegeted

királllly