- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
22300 - 22201
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
Verus
senior tag
-
neduddki
nagyúr
A világon semmi - nem bírom a szeszt - és nem is vagyok igazán oda érte... Időnként rám jön, hogy kéne inni egyet-egyet, de ennyi... Nem bánom a dolgot...
A négy sör még elmegy - de az utána következők már nem esnek jól - bár nem vagyok tuskó tőlük, csak jókedvem kerekedik - viszont utálok másnapos lenni...
Nem cigizek, nem iszom, nem folytatom...
Hi!
szolg kozlemeny: hol az a ... cikk ahol az autojukat dugokril van szo????
na hogy ma itthon si vab kovetoje sejtett, de hogy itt ebben a tiszteletre melto kozossegben is, na ha en ezt a szentendrei kupkerajban elmeselem:- )))
udv
neduddki
-
Kazimír
őstag
A világon semmi - nem bírom a szeszt - és nem is vagyok igazán oda érte... Időnként rám jön, hogy kéne inni egyet-egyet, de ennyi... Nem bánom a dolgot...
A négy sör még elmegy - de az utána következők már nem esnek jól - bár nem vagyok tuskó tőlük, csak jókedvem kerekedik - viszont utálok másnapos lenni...
Engem is könnyű lenne az asztal alá inni, ha hagynám, hogy odáig fajuljon a dolog..
de nem.
Napi egy deci minőségi vörösbor a vacsorához, ennyi a napi "adag". Vagyis elmondhatom, hogy rendszeresen iszom
-
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
ahamm.
Most akkor meséljek én a Lapos tanszékről?!

Nem vagyok Kies Fővárosi legény, Teeeee, vén Geopárd, Teeeeeeeee...

HI!
jujjjj megijesztettl csak nem kies lovarosi leany vagy???:- )))
udv
neduddki
p.s. es az a poen, hogy MeszolyTanszekvezetoke atyam gyereori baratja vot meg a bekebbeli idokben:- )))
-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy vagon hujje bme-s hapsi kpzptt meg minidg facer vagy???:- (((
ehhhhudv
neduddki
p.s. :- )))
vagy rosszak az infoim???
-
Kazimír
őstag
A másik egy fourpack Dreher classic...
Ha annak neki kezdek, muszáj lesz az UFO-król és a világegyetem tágulásáról beszélnem, valamint nem kizárt, hogy elő kell adnom a felszálló repülőgépes produkciómat is az elfogyasztott alkohol hatására.
Ami azért gáz, mert a szoba kicsit rövid felszállópályának és ha nem muszáj, nem bővíteném ki a rendelkezésemre álló teret az erkélyajtó kinyitásával...
Úgyhogy marad a Radler és a csoki, aminek lassan a végére érek...
De iszom az egészségedre is pár kortyot

4 sörtöl ennyire a falnak mész? Vagy más esti ital is legurult előtte?

és kössz! A Te egészségedre is!

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
-
tildy
nagyúr
Ha együtt lesztek a szöszivel szólj, beszállok harmadiknak

Az a helyzet, hogy nincs kedvem semmit csinálni... azaz lenne, mert meleg van, jóidő, tavasz, hosszú nappalok, magányos éjszakák, egész nap melózok, már sötétedik mire hazaérek, megkajálok, aztán mire lemegyek napi sétámra már alkonyat, az utcán léptennyomon sötétekbe botlok, csinálnék valamit, mennék valahova, lennék valakivel, de nincs mit, nincs hova, és nincs kivel. És még csak azt se mondom hogy rossz hangulatban vagyok. Csak üres.
Ismerős helyzet.
hazajövök és...Senki nem fogad, senki nem vár, senkit nem láthatok el, ölelhetek meg, bújhatok hozzá...No mindegy majd lesz ez még máshogy is. -
Bubu79
addikt
A másik egy fourpack Dreher classic...
Ha annak neki kezdek, muszáj lesz az UFO-król és a világegyetem tágulásáról beszélnem, valamint nem kizárt, hogy elő kell adnom a felszálló repülőgépes produkciómat is az elfogyasztott alkohol hatására.
Ami azért gáz, mert a szoba kicsit rövid felszállópályának és ha nem muszáj, nem bővíteném ki a rendelkezésemre álló teret az erkélyajtó kinyitásával...
Úgyhogy marad a Radler és a csoki, aminek lassan a végére érek...
De iszom az egészségedre is pár kortyot

-
neduddki
nagyúr
szerintem mi nem egy helyről beszélünk - Bertalan utca vilimegálló közelében van... AZ?

-
Kazimír
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Írtam. Várok. Jó lesz, most én is úgy érzem.
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem mi nem egy helyről beszélünk - Bertalan utca vilimegálló közelében van... AZ?

-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
nevada volt, kolleginát búcsúztattuk. Mindjárt hármat is...

amúgy meg haza mentem/jöttem...

HI!
Seggeden a tojasshejj eszt a szot kiejteni a szadon:- (((
Tejjes ahitattal tessek rebegni: MeszojTanszek!!!udv
neduddki
p.s.:- )))
mod: 97 novben jartam benn utoljara mikor a tdk-t nyertem:- (((( /de ez titokijjemikkel nem dicsexik az ember:- )))/
-
Thrawn
félisten
nem fogdosom én - nem lenne se tisztességes, se semmi.
De cserébe kollegina kisírta magát a vállamon, mondták ne menjek el (búcsúbuli), de a fránya holnapi 12 órás műszak (meg a vasárnapi) az 12 órás műszak...

A Te búcsúbulid? Vagy mivan?

szerk: Huh, már azt hittem...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
neduddki
nagyúr
HI!
amugy tajekozodtal lenni Te Jancsibihic esete???:- )))
udv
neduddki
mod: Tibival mi van? ma megint beadta hogy dogozik es a nyugati aluljaroban arujja az atulnivalot???:- ))) /aki megfejti mejjik resen azokkoztt csenes felorat sorsol ki a fen nevezet uriembert /kmmmhhhhh//:- )))
-
Kazimír
őstag
-
Verus
senior tag
-
neduddki
nagyúr
De cserébe kollegina kisírta magát a vállamon, mondták ne menjek el (búcsúbuli), de a fránya holnapi 12 órás műszak (meg a vasárnapi) az 12 órás műszak...

HI!
Na ez itten a nagy baj:- (((
udv
neduddki
p.s. amugy hova mente?
-
Janoska26
addikt
Benned ez a seggmegfogóstéma igencsak mélynomoyt hagyotthallod, szeretnél repetát?
csakazérmersokat emlegeted

-
Bubu79
addikt
Neeem... Ha megosztom valakivel a kuckóm, az kizárólag Hölgy lesz - no nem a vénasszony kategóriából, hanem a korombeliek közül - esetleg kicsit fiatalabbak közül...

Janoska26: Tégy egy próbát - és meglátjuk Neked hogy esne...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Trak Nalad is lakott alberletben???:- )))
udv
neduddki
mod: hay kerlk bisztos azzal a szemmel neszte ra amivel a qtjara szoktal:- )))
tessek mondani ezt a szot lelehet irni? Kuka nem tilrtota mrg???:- )))
-
Janoska26
addikt
-
Pacák
senior tag
-
Kazimír
őstag
ez a mágnesvas..
-
Verus
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Ha együtt lesztek a szöszivel szólj, beszállok harmadiknak

Az a helyzet, hogy nincs kedvem semmit csinálni... azaz lenne, mert meleg van, jóidő, tavasz, hosszú nappalok, magányos éjszakák, egész nap melózok, már sötétedik mire hazaérek, megkajálok, aztán mire lemegyek napi sétámra már alkonyat, az utcán léptennyomon sötétekbe botlok, csinálnék valamit, mennék valahova, lennék valakivel, de nincs mit, nincs hova, és nincs kivel. És még csak azt se mondom hogy rossz hangulatban vagyok. Csak üres.
-
venember83
nagyúr
Nos, az otthonotok más, így lényegében igaz, amit írt Blackie. Itthon csak én vagyok. Ti max otthon vagytok. De szép is a magyar nyelv.
-
bolondember
MODERÁTOR

-
Janoska26
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem kéne most nekem sörrel a kezemben üldögélni szőke cicák társaságában? De. De az egyik barna. Viszont mindkettő foglalt. A harmadik meg nem is lenne ott. És így tovább.
És ma még egy sört se ittam. Pedig szerdán már melóban erről beszéltünk. Hiába, az öregszés az öregszés. Mikor mindenki máshol van, aki meg nem máshol, az meg nem ér rá/beteg/házastársi feladatokat lát el. Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből. De tényleg..lehet hogy el kell kezdenem csak a munkámnak élni? 40 évig úgyis ez lesz..A többi csak elveszi a figyelmet. Na holnap neki is látok valami hatékonyságnövelő stratégiát kidolgozni a beszerzés számára.Jééé, télleg
a kuka... 
L.0: rég volt / nincs / mikorlesz?

Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből.
Ez nem is igaz
Mert én is 
De én a nőket ha lehet kihagynám, báz biztos jó néznénk ki együtt egy bögyös szőkével
-
1010
őstag
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Nem kéne most nekem sörrel a kezemben üldögélni szőke cicák társaságában? De. De az egyik barna. Viszont mindkettő foglalt. A harmadik meg nem is lenne ott. És így tovább.
És ma még egy sört se ittam. Pedig szerdán már melóban erről beszéltünk. Hiába, az öregszés az öregszés. Mikor mindenki máshol van, aki meg nem máshol, az meg nem ér rá/beteg/házastársi feladatokat lát el. Csak én ülök itthon egyedül, és bámulok ki a fejemből. De tényleg..lehet hogy el kell kezdenem csak a munkámnak élni? 40 évig úgyis ez lesz..A többi csak elveszi a figyelmet. Na holnap neki is látok valami hatékonyságnövelő stratégiát kidolgozni a beszerzés számára.Jééé, télleg
a kuka... 
L.0: rég volt / nincs / mikorlesz?

-
(Kolombusz)
veterán
Valamit rosszul csináltál. Rarrinak mindig igaza van. Majdnem.
Blackie: Semmi, csak annyi, hogy nagybetűs KUKÁNK van mostantól.
Thrawn: Nem az. De ha még egyszer bizonyítgatnom kell, akkor lehet behívok egy objektív szemlélőt, aki még nem prohardverezett és aki véletlenül ugyanazt az IP-t használja, mint én.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most nem lett.
Veszthetek én bármit is az elkövetkezendő 3 hétben? Nem. Nyerhetek valamit?
Igen. Felveszem MSN-n. -
neduddki
nagyúr
-
paramedic
aktív tag
-
Bubu79
addikt
Thrawn: Nem az. De ha még egyszer bizonyítgatnom kell, akkor lehet behívok egy objektív szemlélőt, aki még nem prohardverezett és aki véletlenül ugyanazt az IP-t használja, mint én.
Rarrinak sokmindenben nagyon jók a megérzései
És néha olyan érzésem van, mintha az emberek veséjébe látna... Az enyémbe is...paramedic: Bájos a hölgy - lenyűgöző a mosolya és a hosszú, kecses nyaka... Van valami köze a klasszikus Winamphoz?
-
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
dejo, talaltam macsaks topic-ot, gyorsan tele is flame-eltem
na megyek inkabb rambo-t nezni, mielott banoltatom magam szereny 3 sor hatasa miatt (ertsd: mod idon belul sikerult megvalakibe belekotnom)
-
Lord Zero
addikt
-
Thrawn
félisten
Most az igazi az lenne, ha nemvenember83 alól válaszolnék, hogy: Nem bizony. De semmi kedvem új mailcímet létrehozni, regisztrálni, stb. Vedd úgy, hogy megtettem.
Különben ugye nem rontottad el a játékot és hagytad, hogy R2D2 bannolja?

Neménvótam!
De tényleg nem játék. -
venember83
nagyúr
Elég korrekt este volt.
Kezdtem egy barátomnál vizipipázással, aztán visszajöttünk a központba, vettünk egy üveg Malibut, négyen megittuk, utána pedig bementünk csocsózni.
Nem mondom, hogy nagyon jó volt, de egy péntek estének elment.Hmmm, gondolkozom, hogy felvegyek-e valakit MSN-en.
Jut eszembe, az a csaj, akiről a múltkor írtam, válaszra sem méltatott. Ez meglepett, nem ilyennek ismertem meg. Nem jött be rarri megérzése.

-
BlacKSouL
addikt
No mija szitu ma/tegnap/holnap..?
-
Janoska26
addikt
-
Lord Zero
addikt
jajah, téged sokszor szeretnek köszönteni a halálba menők ;-]]]
-
(Kolombusz)
veterán
Elég korrekt este volt.
Kezdtem egy barátomnál vizipipázással, aztán visszajöttünk a központba, vettünk egy üveg Malibut, négyen megittuk, utána pedig bementünk csocsózni.
Nem mondom, hogy nagyon jó volt, de egy péntek estének elment.Hmmm, gondolkozom, hogy felvegyek-e valakit MSN-en.
Jut eszembe, az a csaj, akiről a múltkor írtam, válaszra sem méltatott. Ez meglepett, nem ilyennek ismertem meg. Nem jött be rarri megérzése.

-
tildy
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
Janoska26
addikt
Télleg hadilábon állsz a számokkal.
A képen a dátum 2008. 03.11.kicsit lemerult azelllem
mostúgyseállitombe 
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
neduddki
nagyúr
nem fogom én a nőket megérteni...
Ha egy lezbi ad tüzet, meg rácsap a fenekedre, az nem téma.
Ha pasi, akkor MFP/köcsög.fura.

HI!
nem ertelk Teged en tobbnyire mar elso talakozaskor a nokfeneket fogdosom es meg halasak is erte es meg vissza is gyunnek???
Valamit nagyon rosszul csinahacc:- (udv
neduddki
p.s. es micsida NOK!!! Ugye Balti???
mod: Bubu: LINKET!!!!!!!!!!!
-
VladimirR
nagyúr
jah, az mnk-t ismerem, tudom, vallom is, de a masikat meg nem hallottam - biztos csak valami elvoint emancipunci talalta ki (a kifejezest es a roviditest is)
-
Janoska26
addikt
-
Bash
őstag
Nem játék a dupla regisztráció 1010!
-
Pacák
senior tag
Ezért kár volt új néven regelni. Amúgy tiltja a fórum törvénytáblája is.

Az első és egyetlen hsz., ami rögön idepottyan, az tuti provokáció...

-
Lord Zero
addikt
ha az mnk igaz lenne, akkor hasonló helyzetben sosem lépne életbe a mfp
logikai bukfenc -
Bubu79
addikt

Esetleg ha mégis sikerülne megfejtened a megfejthetetlent, oszdd meg másokkal is - ha másként nem is, hát elektronikus papíron

Hadd okosodjon a nép azon része is, ki elveszve érzi magát, mint valami kóbor állat...
Nem linkelem a fenék csapkodós kalandomat - sokszor megtettem már, de akadnak érdekes szituációk az életben, az biztos...
-
Janoska26
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
VladimirR
nagyúr

mijaza mfp?
-
venember83
nagyúr
Hallgatok, mint a sír - vagy mint a sült ponty a tepsiben - és mégcsak a szemem sem forgatom közben...
Mert hallgatni arany - és egyéb közhelyek...
Valami furcsa érzés motoszkált ma délután bennem - valami olyan, amit rég éreztem. Elégedett voltam.
Mert kiderült, hogy igenis vannak igaz Barátok is az életben - képmutatás és kihasználás nélkül is - akinek magától értetődőnek tűnik az, hogy mégcsak szólnia sem kell arról, hogy hivatalos vagyok egy nagyon szűk családi körben rendezett eseményre, aki magától értetődőnek gondolta azt, hogy én oda szó nélkül is el fogok menni - pedig eszemben sem lett volna megjelenni, mert ha nem hívnak, hát nem megyek - meg különben is - ki vagyok én?

Furcsa belegondolni, hogy mégsem olyan elvetemült ez a világ, amilyennek látszik, mégis megterem benne a jó is - és néha mégcsak keresgélni sem kell, egyszerűen ott van az ember előtt, csak észre kell venni...
Tudom, zavaros amit írok - és talán nem is érdekes, mitöbb talán zavaró is lehet, de valamiért úgy gondoltam, hogy talán leírhatom - és hogy miért pont ide? Nem tudom - talán mert itt meghallgatnak

-
neduddki
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR

-
Lord Zero
addikt
Nem viszket a manipulátorom, sőt én lennék a legboldogabb ha nem is kellene használnom. Nem tudom miért írtad ezt le, de szép megfogalmazás (és tetszik is, kicsit bővebben kifejtve még Logout-ra is mehetne)

Ellenzem a párbajokat. Ha engem hívna ki valaki, akkor kedvesen és megbocsátóan megfognám a kezét, elvinném egy csendes helyre és megölném. Mark Twain
LZ: Már szóbaállsz velem?

nem
még kell egy kis idő -
Verus
senior tag
-
Janoska26
addikt
rendesen mellenyulok, olyan neduddkisan kezdek irini, asszem lasssan mek alundini,
ps: joccakaattta
sokat ne ovassatokcsak megtobbetttt : -- )))) )))regadrs: nemvagyok Kkkukka: - )))))))))))max szemetes, nyúcliteres

-
Bubu79
addikt
Inkább hallgass.

Hallgatok, mint a sír - vagy mint a sült ponty a tepsiben - és mégcsak a szemem sem forgatom közben...
Mert hallgatni arany - és egyéb közhelyek...
Valami furcsa érzés motoszkált ma délután bennem - valami olyan, amit rég éreztem. Elégedett voltam.
Mert kiderült, hogy igenis vannak igaz Barátok is az életben - képmutatás és kihasználás nélkül is - akinek magától értetődőnek tűnik az, hogy mégcsak szólnia sem kell arról, hogy hivatalos vagyok egy nagyon szűk családi körben rendezett eseményre, aki magától értetődőnek gondolta azt, hogy én oda szó nélkül is el fogok menni - pedig eszemben sem lett volna megjelenni, mert ha nem hívnak, hát nem megyek - meg különben is - ki vagyok én?

Furcsa belegondolni, hogy mégsem olyan elvetemült ez a világ, amilyennek látszik, mégis megterem benne a jó is - és néha mégcsak keresgélni sem kell, egyszerűen ott van az ember előtt, csak észre kell venni...
Tudom, zavaros amit írok - és talán nem is érdekes, mitöbb talán zavaró is lehet, de valamiért úgy gondoltam, hogy talán leírhatom - és hogy miért pont ide? Nem tudom - talán mert itt meghallgatnak

-
Janoska26
addikt
-
Thrawn
félisten
Viszket már a manipulátorod a bal egérgomb felett, amikor a Ban gombocska felett jár a kisegér - ugye?
Majd eljön annak is az ideje - talán rá is unsz egyszer...Nem irigyellek - kevesen vagytok és sok a pörgő topik, bennük a rengeteg ember - ilyenek is, olyanok is...
Sokszor úgy érzem, szívesen kiraknék néhányat megnyilvánulásaik alapján - és olykor-olykor talán másokkal is megesik, hogy engem raknának ki szívesen...
Kár, hogy az élet egyéb területein időnként moderálatlanul zajlanak le események - néhány temp-bant ki lehetne osztani az utcán járva-kelve is... De nincsenek moderátorok - ha akadnak is, meg van kötve a kezük...
Már csak azt kéne megfejtenem, hogy vajon miért is pötyögtem be mindezt - de lehet, hogy ez rejtély marad örökre - még előttem is...
Szia Verus

Nem viszket a manipulátorom, sőt én lennék a legboldogabb ha nem is kellene használnom. Nem tudom miért írtad ezt le, de szép megfogalmazás (és tetszik is, kicsit bővebben kifejtve még Logout-ra is mehetne)

Ellenzem a párbajokat. Ha engem hívna ki valaki, akkor kedvesen és megbocsátóan megfognám a kezét, elvinném egy csendes helyre és megölném. Mark Twain
LZ: Már szóbaállsz velem?

-
1010
őstag
Viszket már a manipulátorod a bal egérgomb felett, amikor a Ban gombocska felett jár a kisegér - ugye?
Majd eljön annak is az ideje - talán rá is unsz egyszer...Nem irigyellek - kevesen vagytok és sok a pörgő topik, bennük a rengeteg ember - ilyenek is, olyanok is...
Sokszor úgy érzem, szívesen kiraknék néhányat megnyilvánulásaik alapján - és olykor-olykor talán másokkal is megesik, hogy engem raknának ki szívesen...
Kár, hogy az élet egyéb területein időnként moderálatlanul zajlanak le események - néhány temp-bant ki lehetne osztani az utcán járva-kelve is... De nincsenek moderátorok - ha akadnak is, meg van kötve a kezük...
Már csak azt kéne megfejtenem, hogy vajon miért is pötyögtem be mindezt - de lehet, hogy ez rejtély marad örökre - még előttem is...
Szia Verus

ez pont olyan mikor az atomrakéta piros gombja felett ültek a tisztek
majd eljön annak is az ideje
de nem jött
Lord Zero:
nem rossz ötlet
legyen gyerek nap? -
Lord Zero
addikt
menj, nézegess más topikot bakker, ne itt izgágáskodj
(regeljek egy próbababát, h gyakorolj?)
;-]szerk.
ha eltűnik egy logout topik, az azt is jelenti, h mindenestől delete?
vagy mi? -
venember83
nagyúr
Szia Verus

Inkább hallgass.

-
Bubu79
addikt
Szia Verus

-
Verus
senior tag
Sose tudtál számolni. A harmadik sör után Neked máris az ötödik jött. Vagy én nem figyeltem eléggé?

-
venember83
nagyúr
Video embed lehetőség mikor lesz vagy lesz-e egyáltalán?

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
Nem. De én se kapok jobbat. Max a tévében, ha belenézek valami hállivudi műalkotmányba. Szar a munkásembersors, de ezt nagyon régóta tudja az emberisegg.
Szörnyen negatív vagy... Talán csak a vércsoportom negatívabb még Nálad is... És akkor sem fogom elkövetni azt a hibát, amit Te is, hogy három sorba is írok...

-
venember83
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Nőhetnél Te is.
De miért pont húsz centi ? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nemtom, nekem kicsi meg puha, de csakis azér hogynefájjon
egyébként Morandi - Angels. tessék végigszenvedni, ez az új számom
asszem ez a 3. sor, bár számolni mánemnagyontok

-
Thrawn
félisten
Upsz!
Majdnem kiraktalak, mert félreolvastam amit írtál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első napon bannolni? Nem, ez túl gyors nekem
-
tildy
nagyúr
Nőhetnél Te is.
Gondolom törpenövésű
Philo:
Mit hittél?
-
Bubu79
addikt
Ha a többi is stimmel, akkor mindenképp
A bömbi marad 
Véncsont: Hát ezt érdemli egy szegény, megfáradt munkásember?

-
philoxenia
MODERÁTOR
montam má hogy szeretlek R2D50000000000
hálás köszönet hogy gondolsz ilyen egyszerű kicsihuszárra

azér semmi b.zulás, csakhogy meglegyen a 3 sörös örömöd
szasz Tildykém, látom megvót a fosrász, hijjjjjába a hozott anyagbúl a legjobbat hozta ki, lassan télleg elveszelk hallod, csak má annyi hogy olyan 20 centit össze köllene menned, a többi az stimmel
Nőhetnél Te is.
-
venember83
nagyúr
Bent voltam a munkahelyemen ( félek, ha azt írnám dolgoztam, rám szakadna a felettem lévő emelet... )
Lehetne kérni, hogy a következő, aki Bubukámnak szólít, az kettessel kezdődő személyi számú, csinos, kedves Nőszemély legyen, aki csak engem akar és velem képzeli el az életét ?
Lécci, lécci, lécci, lécciiiii...

Tildy:

Philoxenia: Üdv Néked is

Nem Bubukám. Ez nem kívánságműsor.
Csakazértseleszmegaháromsor.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22300 - 22201
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Yellow -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5347
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem.

csakazérmersokat emlegeted
királllly