- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
23200 - 23101
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Szex topic van már?

-
neduddki
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
venember83
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Feleséged?
Mi van Vele?
Már alszik, holnap korán kel.Kuka: Naná!!

-
(Kolombusz)
veterán
De utálom ezt a hülye myvipet.
Bugyuta utolsó bejelentkezés kijelzés, bugyuta üzenetkezelés és mégis muszáj ezen írnom.
-
neduddki
nagyúr
Te elkezdtél nagybetűket használni, mifene, megijedtél a zacskós permbannolhatatlan szláv ph istenségtől?
HI!
E ma csak ijjen gyik;- ))) akarommondai kiskukuc:- )))
duv
neduddki
-
Thrawn
félisten
-
venember83
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
-
Racecam
nagyúr
Bácsi, régen megígérted az OLED-eket a népnek, mi a helyzet?
Ezeknek? Akik 3 mondatot nem tudnak értelmezni?

-
fokukac
nagyúr
Bácsi, régen megígérted az OLED-eket a népnek, mi a helyzet?
Már nem vállalja föl.
Látod, az aláírását is megváltoztatta, egy olyanra, amit senki sem ért, még ő sem, így számonkérni sem lehet rajta...
-
neduddki
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Nem, feleslegesen.

-
tildy
nagyúr
Erről egy érdekes történet jutott eszembe.
Sok-sok évvel ezelőtt amikor még csak 26 éves voltam, történt, hogy a mellettünk lévő irodába új titkárnő érkezett. Ő is fiatal volt minden tekintetben, korra is és házasságra is.
Hat hónappal azelőtt volt az esküvője, de amikor először elmentünk egymás mellett a folyosón....Mindegy, régen volt.
Mi ebbőla tanulság?
Korán ment férjhez
Racecam: Valóban, igazad van
-
venember83
nagyúr
-
parandroid
félisten
Van egy munkatársam, lány, teljesen titokzatos, semmit nem tudok róla, nagy sokára derült ki a neve, gyorsan lekádereztem iwiwen, de nem mentem sokra, csak az derült ki hogy nem facér. Így azt se tudom él-e hal-e a facér'
Olyan kis szende őzike típusú. Végre láttam már nevetni is. Lassan ideje lenne dumálni, de melóügyben nincs közös pont, egyébként meg a többiek se beszélnek róla, mármint a közvetlen munkatársaim. Na mindegy, ez csak a p|n@ szóról ugrott be hirtelen 
ROTFLMAO
p
-
FehérHolló
veterán
Sok-sok évvel ezelőtt amikor még csak 26 éves voltam, történt, hogy a mellettünk lévő irodába új titkárnő érkezett. Ő is fiatal volt minden tekintetben, korra is és házasságra is.
Hat hónappal azelőtt volt az esküvője, de amikor először elmentünk egymás mellett a folyosón....Mindegy, régen volt.
Izébigyó... Te egész öregségedig azon fogsz keseregni, hogy hány nőt nem dugtál meg, amikor lehetőséged lett volna rá?
Ezzel két dolgot érsz el:
1. A fiatalságot arra ösztönzöd, hogy "Amelyik csaj megáll, mind meg kell kúrni!" (idézet egy ismerősöm részeg apjától).
2. Elszalasztasz egy csomó alkalmat az életben, amíg hátrafele bambulsz. (nem csajt, hanem alkalmat, direkt írtam úgy)neduddki:
Sokszor gondoltam már rá, de kezdek eljutni oda, hogy írok egy saját szövegenkódolót. Természetesen te ihletted ezt az ötletet.Rossz topicban érzem magam. Nők, nőügyekbe meg elvből nem fogok írni.

-
Racecam
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
"de amikor először elmentünk egymás mellett a folyosón...." nem dugtad meg, es utanna sem soha:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
Szeretem a világot.
IRC-n a BME informatikus csatin azért basznak le, ha ékezetet írok. Itt fórumon akkor, ha nem használom minden egyes szavam leírása előtt a helyesírási szótárat. Sőt, itt még egy külön témát is létrehoztak, hogy mindenkivel megoszthassák, hogy nem tudok írni, és csoportosan körberöhöghessenek.
(tapsi-tapsi szép ötlet)
MSN-en van egy csaj, aki akkor is megsértődik, ha a mondatokat nem nagy kezdővel írom. Másik meg nem érti, ha nem úgy írok, hogy asszem, lol, mind1. Ráadásul elvárja, hogy az összes rövidítését ismerjem.Bár igazából csak egy dolgot szerettem volna mondani: Szarok rá.
Szerk.: Inkább OFF-ba.
HI!
A kulonc ifjusag:- )))
udv
neduddki
p.s. pedog en mennyit adok az szip- es hejjesirasom kritizalokra /ez komojjj/
mod; kicsitomi88: tejjesn igazad van, tessek betartani hejjtelniras alaszabajjait!!!
-
fokukac
nagyúr
Télapó, Te mostanában mindig olyan szomorú történeteket mesélsz. Én szeretnék már valami vidámat is hallani Tőled!

Always look on the bright side of life! -
VladimirR
nagyúr
Jó. Akkor cáfolat: A nickname lehet becenév vagy álnév, de lehet száz másféle dolog ami miatt nem vonatkozik rá a nagy kezdőbetűvel való írásmód szabálya.
jobb volt, amig axiomakent alliottad be [rotlf szmajli]
szerk.: mellesleg jelen forumon Felhasználónév-rol van szo (nezd csak meg a regisztracios urlapot)
-
csapos2
addikt
-
Verus
senior tag
Esküszöm összeszedem a helyesírási szabályaitokat, amit leírtatok és írok belőle egy: Hogyan írjuk helyesen? A PH! ihletésével című könyvet...

-
norbiphu
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Jó. Akkor cáfolat: A nickname lehet becenév vagy álnév, de lehet száz másféle dolog ami miatt nem vonatkozik rá a nagy kezdőbetűvel való írásmód szabálya.
-
FehérHolló
veterán
Szeretem a világot.
IRC-n a BME informatikus csatin azért basznak le, ha ékezetet írok. Itt fórumon akkor, ha nem használom minden egyes szavam leírása előtt a helyesírási szótárat. Sőt, itt még egy külön témát is létrehoztak, hogy mindenkivel megoszthassák, hogy nem tudok írni, és csoportosan körberöhöghessenek.
(tapsi-tapsi szép ötlet)
MSN-en van egy csaj, aki akkor is megsértődik, ha a mondatokat nem nagy kezdővel írom. Másik meg nem érti, ha nem úgy írok, hogy asszem, lol, mind1. Ráadásul elvárja, hogy az összes rövidítését ismerjem.Bár igazából csak egy dolgot szerettem volna mondani: Szarok rá.
Szerk.: Inkább OFF-ba.
-
fokukac
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Van egy munkatársam, lány, teljesen titokzatos, semmit nem tudok róla, nagy sokára derült ki a neve, gyorsan lekádereztem iwiwen, de nem mentem sokra, csak az derült ki hogy nem facér. Így azt se tudom él-e hal-e a facér'
Olyan kis szende őzike típusú. Végre láttam már nevetni is. Lassan ideje lenne dumálni, de melóügyben nincs közös pont, egyébként meg a többiek se beszélnek róla, mármint a közvetlen munkatársaim. Na mindegy, ez csak a p|n@ szóról ugrott be hirtelen 
-
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
Én leírtam, hogy mi az, innentől kezdve szócséplés.

bakker, te aztan tudsz vitazni
leirsz valamit, kijelentet, hogy az ott egy axioma, oszt' mondhat aki amit akar, az ugy vanugyes gyerek vagy te
-
kicsitomi88
őstag
-
norbiphu
őstag
Pedig a zacskósnak van igaza, itt a PH!-n ez a neve, ergó nagy bötűvel köll írni. Uff.
Screammmmmmmmmmmmmm: El fogja neki is, nyugi, mer' ő olyan.

nem szeretem a mostani nickem, norbi-t, vagy norbip-t szeretnék. igen kisbetűvel, máshol is ezt használom
.ilyen igényeket azonban nem teljesítenek a ph!-n ha jól sejtem.

-
Verus
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
+23149
A Szabó Virág névben, a Virág köznév ahogy a Szabó is, de mivel ez egy ember hivatalos neve, így a magyar helyesírás szabályai szerint eljárva a benne található szavakat nagy kezdőbetűvel írjuk.
De!
A PH! fórumán nem egy névvel, hanem egy úgynevezett nickname-el, amelyet téves hívunk így - vagyunk képviselve.
Ez valójában egy jelige, mint pl. apróhirdetéseknél mely arra szolgál, hogy felismerjük, hogy melyik bizonyos azonosító mögé bújt ember írta a közölnivalóját. Ebben az esetben viszont nem kötelező a nagy kezdőbetűs írásmód.
Most bebújok a manó mellé, jóéjszakát
.tavolrol sem jelige, a nick az pontosan az, aminek hivjak, egy becenev, egy alnev, de ugyanugy egy nev
-
venember83
nagyúr
De jó, hogy bezzeg mellém senki se vágyik...

-
kicsitomi88
őstag
-
tildy
nagyúr
+23149
A Szabó Virág névben, a Virág köznév ahogy a Szabó is, de mivel ez egy ember hivatalos neve, így a magyar helyesírás szabályai szerint eljárva a benne található szavakat nagy kezdőbetűvel írjuk.
De!
A PH! fórumán nem egy névvel, hanem egy úgynevezett nickname-el, amelyet téves hívunk így - vagyunk képviselve.
Ez valójában egy jelige, mint pl. apróhirdetéseknél mely arra szolgál, hogy felismerjük, hogy melyik bizonyos azonosító mögé bújt ember írta a közölnivalóját. Ebben az esetben viszont nem kötelező a nagy kezdőbetűs írásmód.
.Dehogy bújsz mellém.

97? Az semmi, itt 103..De lehet hogy 105. -
kicsitomi88
őstag
ok, de akkor valoban, mindketten hagyjuk (ertsd: ne piszkalj masokat a hejjesirasukkal)
kicsitom88: vilagosits fel, kerlek
Screammm: legalabb ezt a mondatot - melyben a nagy mondatkezod betukrol szolsz - kezdted volna nagy mondatkezod betuvel ;p
p.s.: es nem, nem erdekel mas helyesirasa (gondolom rajottetek, a sajatom sem), engem az zavar, ha ojjanok szovegelnek, akik maguk sem kepesek hejjjjesen irni
+23149
De!
. -
VladimirR
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
csapos2
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
norbiphu
őstag
ok, de akkor valoban, mindketten hagyjuk (ertsd: ne piszkalj masokat a hejjesirasukkal)
Screammm: legalabb ezt a mondatot - melyben a nagy mondatkezod betukrol szolsz - kezdted volna nagy mondatkezod betuvel ;p
p.s.: es nem, nem erdekel mas helyesirasa (gondolom rajottetek, a sajatom sem), engem az zavar, ha ojjanok szovegelnek, akik maguk sem kepesek hejjjjesen irni
á, nem akartam. és követelem, hogy amint erre jár peterkeT mondd el neki is, hogyan írjuk a tulajdonneveket.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Pedig a zacskósnak van igaza, itt a PH!-n ez a neve, ergó nagy bötűvel köll írni. Uff.
Screammmmmmmmmmmmmm: El fogja neki is, nyugi, mer' ő olyan.

-
Verus
senior tag
Mostmár csak az hiányzik, hogy jöjjön egy naonos emberke, na azt hiszem felborítaná a dolgokat.

-
VladimirR
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
stop
aktív tag
Félreértesz, ill. nem pontosan olvasatad bizonyos írásaimat, soha nem a helyesírással (bárkié) van/volt gondom, esetleg hozzáfűzni valóm.
de télleg haggyuk

-
Racecam
nagyúr
Blacki gyere!!!
Mert, akkor már sokkal inkább a pin@ legyen a téma, bár ezt én kezdtem, de nagyon elfajult..
Vladi: Egy cigi?

-
BlacKSouL
addikt
Hagyd, nem eertik. Stop. Maarmint a szarkazmust. Stop. Ne eroelkoedj. Stop. Mostanaaban sokan tuul komolyak. Stop. Stop.

-
VladimirR
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
- vesszo utan ninsc sortores (elso ket sor)
- nem irunk csupa nagybetuvel (harmadik sor)
- az a DE! sehogy nem illik oda (az elozo mondat vegen ertelmetlen, uj mondat eseteben az elozo mondat vegen miert vesszo van)
- negyedik sor uj mondat, ezert nagy kezdobetu kellene
- a felsorolasbol hianyoznak a vesszok, esetleg pontokba szedesnel a gondolatjelek
- nincs olyan szo, hogy ugyanbarp.s.: engem ugyan nem zavar, viszont aki szot emel masok irasa, beszede ellen, az eroltesse meg magat, legalabb addig, amig masok hibaira mutogat
Ne akarjá mál-e minnyályunkat megneveni!
(ninsc
) -
csapos2
addikt
-
norbiphu
őstag
-
kicsitomi88
őstag
-
stop
aktív tag
- az a DE! sehogy nem illik oda (az elozo mondat vegen ertelmetlen, uj mondat eseteben az elozo mondat vegen miert vesszo van)
- a felsorolasbol hianyoznak a vesszok, esetleg pontokba szedesnel a gondolatjelek
- nincs olyan szo, hogy ugyanbarp.s.: engem ugyan nem zavar, viszont aki szot emel masok irasa, beszede ellen, az eroltesse meg magat, legalabb addig, amig masok hibaira mutogat
Hagyjuk.
-
VladimirR
nagyúr
Mivel a stop köznév, valamint a magyar helyesírás szabályait figyelembe véve nem név, hanem egy tkp.-i jelige, azonosító - így nem a tulajdonnevek helyesírásának szabályai vonatkoznak rá.
tulajdonnevkent van hasznalva
vagy akkor szoljak Szabo Virag* nevu ismerosomnek, hogy holnaptol kisbetuvel irja a nevet?*: tortenetesen van ilyen nevu ismerosom
-
kicsitomi88
őstag
Mivel a stop köznév, valamint a magyar helyesírás szabályait figyelembe véve nem név, hanem egy tkp.-i jelige, azonosító - így nem a tulajdonnevek helyesírásának szabályai vonatkoznak rá.
-
VladimirR
nagyúr
- meg mindig nem irunk csupa nagybetuvel (s nem csak a helyesiras, hanem a netikett miatt sem, mely szerint a csupa nagybetus iras a kiabalasnak felel meg)
- nem szamit ki neve, a magyar nyelvben a tulajdonneveket nagy kezdobetuvel irjuk -
VladimirR
nagyúr
Ha már elmentünk ennyire a nyelv és használata felé,
naponta (folyamatosan) beszélek munkásokkal, melós, dolgozó emberekkel,
DE!
nem feltételnül használom a mondandómban, sem beszédben, sem írásban a következőket:
eztet
lássa
máma
nem-e lehetne-e
mennyé (menjél)stb...
ugyanbár Zx-em nem volt, de C16-on ismerkedtem az alapokkal

-
Verus
senior tag
a nagybetus rangod akkora minusszal jar, hogy a javitasert jaro jo pont elhanyagolhato ;p
p.s.: egyebkent sem erdemes javitgatni masok hejjesirasat, en ma szoltam twollah-nak, hogy nincs bazik ige, erre miutan kijavitotta, valaki torolte az egeszet :[
Verus: igen, van
igazi buvesztopic, tegnap eltunt par oracskara
es ajanlom figyelmedbe (es mindenki maseba is) a #2-ben levo videot, aholis megtalaltuk geller ur utodjatEszem megáll és tényleg.
Naon cukcsi az a topcsik.
Hát és így írni, nem bírom.....
-
(Kolombusz)
veterán
-
stop
aktív tag
légyszi, légyszi, légyszi...
a saját NEVEMET had írjam már úgy ahogy A K A R O M ! ! !

[OFF]szerk: elmentem aludni, még mielőtt felhúzom magam ,
esetleg olyan dolgokon is amin nem kéne [/OFF]
-
Thrawn
félisten
a nagybetus rangod akkora minusszal jar, hogy a javitasert jaro jo pont elhanyagolhato ;p
p.s.: egyebkent sem erdemes javitgatni masok hejjesirasat, en ma szoltam twollah-nak, hogy nincs bazik ige, erre miutan kijavitotta, valaki torolte az egeszet :[
es ajanlom figyelmedbe (es mindenki maseba is) a #2-ben levo videot, aholis megtalaltuk geller ur utodjatValahogy túlélem, eddig sem éreztem magam a közönség kedvencének, most már okom is van rá

Race: Strigulázni is fogsz?

-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
stop
aktív tag
Lehet szólni, eddig én is anélkül írtam, mától újra fogad a lom
És a helyesírásra is jobban fogok figyelni. 
Ha napi több 10 000 karaktert begépelsz, és nem kikötés az ékezet akkor könnyen rászoksz erre, s még egy csomó ilyen eset, teszem azt lehet valaki még ZX Spectrumon nevelkedett és így szokta meg.
Vénség neszólybe.
Ha már elmentünk ennyire a nyelv és használata felé,
naponta (folyamatosan) beszélek munkásokkal, melós, dolgozó emberekkel,
DE!
nem feltételnül használom a mondandómban, sem beszédben, sem írásban a következőket:
eztet
lássa
máma
nem-e lehetne-e
mennyé (menjél)stb...
ugyanbár Zx-em nem volt, de C16-on ismerkedtem az alapokkal

-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
es ajanlom figyelmedbe (es mindenki maseba is) a #2-ben levo videot, aholis megtalaltuk geller ur utodjat -
Verus
senior tag
Az én monitoromat valamelyik önjelölt Úri Saller meghajlította.
Nézzük a jó oldalát....Neki sikerült.

-
Thrawn
félisten
Teljesen mindegy, hogy végül elfogadható lett, így is megtalálnak

Az sem jó pont, hogy kijavítottam? -
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
stop
aktív tag
-
Thrawn
félisten
-
kicsitomi88
őstag
Lehet szólni, eddig én is anélkül írtam, mától újra fogad a lom
És a helyesírásra is jobban fogok figyelni. 
Ha napi több 10 000 karaktert begépelsz, és nem kikötés az ékezet akkor könnyen rászoksz erre, s még egy csomó ilyen eset, teszem azt lehet valaki még ZX Spectrumon nevelkedett és így szokta meg.
Vénség neszólybe.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Verus
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
stop
aktív tag
-
VladimirR
nagyúr
p.s.: nem, nem szemelyesen neked szol, mostantol mindnekit ide fogok kergetni, csak epp az uri geller topic-bol jovok, ahol a tegnap oly hevesen megvedett ppeter megint eloadta magat
-
(Kolombusz)
veterán
Ezért érdemes több szakembert felkeresni, hátha valamelyiknek eszébe jut olyasmi, ami a másiknak nem.

-
1010
őstag
kèsz meghalt,tükörnek jòlesz a belsõ tànyèr,
bocsi race iPod ròl írok -
Thrawn
félisten
Előszöris nem erőltetni, másodszorra egy másik gépben kipróbálni (nem róla bootolva) abban működik-e. Ha igen akkor adatmentés amint lehet, és valami SMART értékeket felhasználó programmal megnézetni (pl HDSentinel).
-
Racecam
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
1010
őstag
olyankor mit lehet tenni ha a vinyom olvaso feje folyton vissza ugrik lemezrol nem bootol ?
-
Thrawn
félisten
Sajnos sok esetben csak totózni tudnak. Ők sem istenek.
Persze, ezt nem is állítottam, de egy beteg számára ők jelentik az egyetlen megoldást. Ha viszont más több orvos sem tud valami konkrétummal előállni, az több mint elkeserítő.
Jó éjt NG!

Új hozzászólás Aktív témák
-
23200 - 23101
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen DVD-írót vegyek?
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver - 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4916, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már alszik, holnap korán kel.

(tapsi-tapsi szép ötlet)