Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szex topic van már?

-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mi van Vele?
Már alszik, holnap korán kel.Kuka: Naná!!

-
(Kolombusz)
veterán
De utálom ezt a hülye myvipet.
Bugyuta utolsó bejelentkezés kijelzés, bugyuta üzenetkezelés és mégis muszáj ezen írnom.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
E ma csak ijjen gyik;- ))) akarommondai kiskukuc:- )))
duv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ezeknek? Akik 3 mondatot nem tudnak értelmezni?

-
válasz
venember83
üzenetére
Már nem vállalja föl.
Látod, az aláírását is megváltoztatta, egy olyanra, amit senki sem ért, még ő sem, így számonkérni sem lehet rajta...
-
Racecam
nagyúr
Nem, feleslegesen.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Izébigyó... Te egész öregségedig azon fogsz keseregni, hogy hány nőt nem dugtál meg, amikor lehetőséged lett volna rá?
Ezzel két dolgot érsz el:
1. A fiatalságot arra ösztönzöd, hogy "Amelyik csaj megáll, mind meg kell kúrni!" (idézet egy ismerősöm részeg apjától).
2. Elszalasztasz egy csomó alkalmat az életben, amíg hátrafele bambulsz. (nem csajt, hanem alkalmat, direkt írtam úgy)neduddki:
Sokszor gondoltam már rá, de kezdek eljutni oda, hogy írok egy saját szövegenkódolót. Természetesen te ihletted ezt az ötletet.Rossz topicban érzem magam. Nők, nőügyekbe meg elvből nem fogok írni.

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
A kulonc ifjusag:- )))
udv
neduddki
p.s. pedog en mennyit adok az szip- es hejjesirasom kritizalokra /ez komojjj/
mod; kicsitomi88: tejjesn igazad van, tessek betartani hejjtelniras alaszabajjait!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
jobb volt, amig axiomakent alliottad be [rotlf szmajli]
szerk.: mellesleg jelen forumon Felhasználónév-rol van szo (nezd csak meg a regisztracios urlapot)
-
Verus
senior tag
Esküszöm összeszedem a helyesírási szabályaitokat, amit leírtatok és írok belőle egy: Hogyan írjuk helyesen? A PH! ihletésével című könyvet...

-
FehérHolló
veterán
Szeretem a világot.
IRC-n a BME informatikus csatin azért basznak le, ha ékezetet írok. Itt fórumon akkor, ha nem használom minden egyes szavam leírása előtt a helyesírási szótárat. Sőt, itt még egy külön témát is létrehoztak, hogy mindenkivel megoszthassák, hogy nem tudok írni, és csoportosan körberöhöghessenek.
(tapsi-tapsi szép ötlet)
MSN-en van egy csaj, aki akkor is megsértődik, ha a mondatokat nem nagy kezdővel írom. Másik meg nem érti, ha nem úgy írok, hogy asszem, lol, mind1. Ráadásul elvárja, hogy az összes rövidítését ismerjem.Bár igazából csak egy dolgot szerettem volna mondani: Szarok rá.
Szerk.: Inkább OFF-ba.
-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erről egy érdekes történet jutott eszembe.
Sok-sok évvel ezelőtt amikor még csak 26 éves voltam, történt, hogy a mellettünk lévő irodába új titkárnő érkezett. Ő is fiatal volt minden tekintetben, korra is és házasságra is.
Hat hónappal azelőtt volt az esküvője, de amikor először elmentünk egymás mellett a folyosón....Mindegy, régen volt.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
bakker, te aztan tudsz vitazni
leirsz valamit, kijelentet, hogy az ott egy axioma, oszt' mondhat aki amit akar, az ugy vanugyes gyerek vagy te
-
norbiphu
őstag
válasz
venember83
üzenetére
nem szeretem a mostani nickem, norbi-t, vagy norbip-t szeretnék. igen kisbetűvel, máshol is ezt használom
.ilyen igényeket azonban nem teljesítenek a ph!-n ha jól sejtem.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
tavolrol sem jelige, a nick az pontosan az, aminek hivjak, egy becenev, egy alnev, de ugyanugy egy nev
-
venember83
nagyúr
De jó, hogy bezzeg mellém senki se vágyik...

-
tildy
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Dehogy bújsz mellém.

97? Az semmi, itt 103..De lehet hogy 105. -
kicsitomi88
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
+23149
A Szabó Virág névben, a Virág köznév ahogy a Szabó is, de mivel ez egy ember hivatalos neve, így a magyar helyesírás szabályai szerint eljárva a benne található szavakat nagy kezdőbetűvel írjuk.
De!
A PH! fórumán nem egy névvel, hanem egy úgynevezett nickname-el, amelyet téves hívunk így - vagyunk képviselve.
Ez valójában egy jelige, mint pl. apróhirdetéseknél mely arra szolgál, hogy felismerjük, hogy melyik bizonyos azonosító mögé bújt ember írta a közölnivalóját. Ebben az esetben viszont nem kötelező a nagy kezdőbetűs írásmód.
Most bebújok a manó mellé, jóéjszakát
. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Van egy munkatársam, lány, teljesen titokzatos, semmit nem tudok róla, nagy sokára derült ki a neve, gyorsan lekádereztem iwiwen, de nem mentem sokra, csak az derült ki hogy nem facér. Így azt se tudom él-e hal-e a facér'
Olyan kis szende őzike típusú. Végre láttam már nevetni is. Lassan ideje lenne dumálni, de melóügyben nincs közös pont, egyébként meg a többiek se beszélnek róla, mármint a közvetlen munkatársaim. Na mindegy, ez csak a p|n@ szóról ugrott be hirtelen 
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Pedig a zacskósnak van igaza, itt a PH!-n ez a neve, ergó nagy bötűvel köll írni. Uff.
Screammmmmmmmmmmmmm: El fogja neki is, nyugi, mer' ő olyan.

-
Verus
senior tag
Mostmár csak az hiányzik, hogy jöjjön egy naonos emberke, na azt hiszem felborítaná a dolgokat.

-
Winner_hun
félisten

-
Racecam
nagyúr
Blacki gyere!!!
Mert, akkor már sokkal inkább a pin@ legyen a téma, bár ezt én kezdtem, de nagyon elfajult..
Vladi: Egy cigi?

-
VladimirR
nagyúr
ok, de akkor valoban, mindketten hagyjuk (ertsd: ne piszkalj masokat a hejjesirasukkal)
kicsitom88: vilagosits fel, kerlek
Screammm: legalabb ezt a mondatot - melyben a nagy mondatkezod betukrol szolsz - kezdted volna nagy mondatkezod betuvel ;p
p.s.: es nem, nem erdekel mas helyesirasa (gondolom rajottetek, a sajatom sem), engem az zavar, ha ojjanok szovegelnek, akik maguk sem kepesek hejjjjesen irni
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
tulajdonnevkent van hasznalva
vagy akkor szoljak Szabo Virag* nevu ismerosomnek, hogy holnaptol kisbetuvel irja a nevet?*: tortenetesen van ilyen nevu ismerosom
-
VladimirR
nagyúr
- vesszo utan ninsc sortores (elso ket sor)
- nem irunk csupa nagybetuvel (harmadik sor)
- az a DE! sehogy nem illik oda (az elozo mondat vegen ertelmetlen, uj mondat eseteben az elozo mondat vegen miert vesszo van)
- negyedik sor uj mondat, ezert nagy kezdobetu kellene
- a felsorolasbol hianyoznak a vesszok, esetleg pontokba szedesnel a gondolatjelek
- nincs olyan szo, hogy ugyanbarp.s.: engem ugyan nem zavar, viszont aki szot emel masok irasa, beszede ellen, az eroltesse meg magat, legalabb addig, amig masok hibaira mutogat
-
stop
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ha már elmentünk ennyire a nyelv és használata felé,
naponta (folyamatosan) beszélek munkásokkal, melós, dolgozó emberekkel,
DE!
nem feltételnül használom a mondandómban, sem beszédben, sem írásban a következőket:
eztet
lássa
máma
nem-e lehetne-e
mennyé (menjél)stb...
ugyanbár Zx-em nem volt, de C16-on ismerkedtem az alapokkal

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
a nagybetus rangod akkora minusszal jar, hogy a javitasert jaro jo pont elhanyagolhato ;p
p.s.: egyebkent sem erdemes javitgatni masok hejjesirasat, en ma szoltam twollah-nak, hogy nincs bazik ige, erre miutan kijavitotta, valaki torolte az egeszet :[
Verus: igen, van
igazi buvesztopic, tegnap eltunt par oracskara
es ajanlom figyelmedbe (es mindenki maseba is) a #2-ben levo videot, aholis megtalaltuk geller ur utodjat -
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nézzük a jó oldalát....Neki sikerült.

-
kicsitomi88
őstag
Lehet szólni, eddig én is anélkül írtam, mától újra fogad a lom
És a helyesírásra is jobban fogok figyelni. 
Ha napi több 10 000 karaktert begépelsz, és nem kikötés az ékezet akkor könnyen rászoksz erre, s még egy csomó ilyen eset, teszem azt lehet valaki még ZX Spectrumon nevelkedett és így szokta meg.
Vénség neszólybe.
-
1010
őstag
olyankor mit lehet tenni ha a vinyom olvaso feje folyton vissza ugrik lemezrol nem bootol ?
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Persze, ezt nem is állítottam, de egy beteg számára ők jelentik az egyetlen megoldást. Ha viszont más több orvos sem tud valami konkrétummal előállni, az több mint elkeserítő.
Jó éjt NG!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Már alszik, holnap korán kel.

(tapsi-tapsi szép ötlet)
.
.