- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Jóccak mindenkinek!

Mai cicás sztorim megírva, hamarosan publikálom - jó volt a teatali, de lehettünk volna többen is. Nézzetek át néha abba a topicba is.

-
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
de előtte üzenj : ))
(mér, fent van az adatlapom?? hm)tudja a fene.. nekem túl gyors ez a tempó... első körben pl beszélgethetnénk itt kicsit. aztán megengedném, h küldj egy (azaz 1) privátot. megint később megadnám a telszámomat (nyilván azzal a feltétellel, h nem hívsz). te megkérdeznéd, szoktam-e péházni. én azt felelném, hát, megeseik, olykor, megesik.. erre te azt mondanád, nahát, veled is. erre én, h hm, ez nem lehet véletlen. erre te..
szóval érted, valami ilyesmi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Okés..
De nem most, egyrészt mert kezdek álmosodni, másrészt ha megnézi mikor írtam, még azt hiszi valami szexéhes perverz állat vagyok, aki éjjel a gép előtt nézegeti az adatlapját, és....
Pedig még igaz is, odáig hogy állat vagyok
Aztán majd írunk a fiatalabbik névrokonának is, és a végén megosztozunk
L.0: Naná.. illetve nem, de néhány dolgot segít kikémlelni.

-
VoDaFoNe
aktív tag
Megyek. Nagyon rosszul vagyok. Jóéjt mindenkinek
-
kem
addikt
Sziasztok!
Most értem vissza Auswitzból, ugyhogy megyek is aludni, csak beköszöntem.
Elég fáradt vagyok, mert péntek óta nem aluudtam, akkor is csak alig.
Szivesen írnék róla egy logoutot, ha lenne hozzá készségem,
de abból ugyis csak a röhögés lenne, meg az "úgy fogalmazol mint én általános 6.ban".Röviden szólva, nekem egyáltalán nem tetszett az egész dolog.
Olyan mint valami rossz laktanya pár vitrinel, körbe meg szép zöld fű,
hangulatos épületek, meg frankó díszlet.
Semmilyen hangulatot nem tudtak bennem kelteni, azt a furcsa érzést leszámítva, hogy ugyanazon a lépcsőfokokon és talalyon álltam mint az a másfél millió ember aki nem élte túl.
Birkenau kicsit jobb volt olyan szempontból, hogy az már első ránézésre megdöbbentette az embert a látvány, a sok film meg fénykép jeleneteinek színhelyei.Én egész másképp próbálnám az emberek emlékezetébe vésni a dolgot.
Pl Birkenauban ha érkezett egy sereg ember, akkor azokat bár kb 40m-re szállásolták el, szinte több Km-t kellett megtenniük a tábor területén a drótkerítések miatt. Na ezt is lesétáltatnám az emberekkel(kivéve ugye értelemszerüen amikor nem lehet valakivel),
ott meg "megoldották" annyival, hogy 2 pózna közt kiszedték a drótkerítést.A parancsnoki szállások, kórházak mind le voltak zárva, csomó épület alagsora és emeletei is.
Az viszont megdöbbentett, hogy egy ember átlagosan 3 hónapig bírta a táborban, de az érkezéskor már az emberek 80% azonnal a gázkamrákba ment.
Érdemes elmenni oda mindenkép, de sokaknak könnyen lehet semmitmondó az egész.
szerk: bocs a hibákért, nagyon fáradt vagyok, megyek is alundni.
Jóéjt! -
csapos2
addikt
Ha kanálisba visz az utad, védd hátulról jól a lukad! ;-] Tátátátááááá....
Na, ki van itt?
3. -
Tim82
félisten
jó éjt, én is elteszem magam...

-
(Kolombusz)
veterán
Megyek alszom.
-
VoDaFoNe
aktív tag
azért.... csodálkozom hogy egyes embereknek mennyi bőr van az arcukon...
-
(Kolombusz)
veterán
Tegnap megfázhattam.
-
bnss
veterán
További szép estét/éjjelt, nem hat az energiaital.

-
kicsitomi88
őstag
Azon elmelkedtem, miert jo az X cegnek, ha bemegy abba a topikba ahol Y céget osztjak es orulnek a megszunesenek, mert annyi panasz volt. Teszi ezt úgy, hogy ki lehet guglizni, hogy ő a jogutód ?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem is olvasta. Még.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Használsz valahol dimmert ( fényerőszabályzó )? Mert ahhoz spéci takarékos izzó kell.
A földeléshez száz százalék, hogy nincsen köze, mert a foglalatokban nincsen lehetőség a bekötésére, a lámpatestek csak életvédelmi szempontból vannak leföldelve, és azok is csak fém kivitelnél.
-
VladimirR
nagyúr
neszojjalbe
egesz nap ki sem lehetett mozdulni a lakasbol, mert esik az eso, szombat este van en meg itt unom halalra magam es lassan mar mozogni sem fogok tudni, mert epp az utolso reszet fogyasztom egy kisebb csaladnak elegendo vacsoranaktildy: igen, vannak, de azoktol 15 eve megkerdezte, mennek-e dugni ^^
-
Racecam
nagyúr
Nem tudom, hogy mi a szar, de valami szar, az biztos. egyébként két féle izzó is van, az egyik valóban olcsóbb, de a másik Philips és jó minőségű. Már arra is gondoltam, hogy azokon a helyeken csinálja, ahol nincs bekötve a föld rendesen.
Mondjuk, ha megkérdeznék egy villanyszerelőt, az lehet, egyből vágná rá a választ, de odáig még nem jutottam.
-
BlacKSouL
addikt
Hát, a hsz-ban benne van amire válaszoltál
De míg az eredeti verzió szerint végig tudjuk mondani a kérdést, manapság már csak odáig jutok, hogy
-Szia, ..
- Nem.

Ja, juteszembe, Apu: Valami miatt megint rákerestem kedvenc időjárásjelentő hölgyünkre, és megint mást találtam közben, aztán egy időre úgy is maradtam
[link] -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Nézd meg a végén a szerzőt...
Egyébként tekintetemet meghosszabbítottam egy távcsöves puskával és most épp a környék trafóházait lesem vele - ha megtalállak, véged van, mint a botnak, mert megvolt a negyedik is...
Létezik az, hogy egy energiatakarékos izzó úgy jelzi, hogy dögrováson van, hogy időnként pislant egyet és közben csinál egy frankó feszültséglehúzást a hálózaton?
-
BlacKSouL
addikt
Haverral már vagy 15 évvel ezelőtt feltaláltuk az orális fogamzásgátlást: Megkérdem egy csajtól hogy megdughatom-e, és azt mondja nem..

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Végülis igaz. Akár félúton is vissza lehet fordulni...
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
És miből lehet abban biztos, hogy az az út biztos a boldogsághoz vezet? Főleg ha netalán kétségei is vannak ezzel kapcsolatban?

Tévedés ne essék, én csak a történetet kanyarítom jobbra balra...
Rarri : nekem is bulizni kéne.
Nomeg sírni is... -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ijet nekem nem irrtal.
-
Tim82
félisten
Időnk mint a tenger és mindannyian kényelembe helyeztük magunkat. Ha nem félsz leírni, az OT olvasói között marad.

Race: egyébként röviden, randevú megvolt, jó volt, helyes és szimpatikus a hölgy, de nem tudom, lesz-e folytatás... még nem találkoztam a másikkal és az (a lány) jobban érdekel

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Csak lehet az utazás... Félút közben jönnek a rablók, és .. Kifosztják Juliskát.
Lehet meg is becstelenítik
-
Bubu79
addikt
Bon3ss: Remélem már abbahagytad a trafó ölelgetést mára - harmadszor pislant a lámpa és harmadszor indult újra a gépem

Vénember: Ha Juliska fel akar ülni a kocsira, akkor úgyis fel fog, függetlenül attól, hogy az erdő népe mit mond

Rarri: Ki bántott meg és mivel, mesélj hát

Tildy:
Words like violence,
Break the silence...Király szám, bírom

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
csao
puncikkal mi van?

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szóval a makacság boldogtalanná tesz???
No ennek örömére...Igen voda, új haj..Meg is bámulnak.... Fura érzés, nem szeretem...
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Juliska Önbecsülésének fontos, hogy a Szent Cél érdekében ne kelljen kölcsön kocsival mennie, mert szereti, ha a dolgokért, amiket el szeretne érni, maximálisan megtehet mindent...
A Juliskák már csak ilyenek...
Szia Rarri

"Többé az sem érdekel, ha ki vagyok rúgva,
Eleget ittam és most már be vagyok rúgva.
Nem számít már, hogy a hajnal hol talál rám,
Mi lesz velem azt csak az Isten tudja... -
rarri
senior tag
Sziasztok!
nagyon be vagyok rúgva, és sírok. Hülye vagyok, mi? -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nézd, én egy őszinte ember vagyok.
Már ezzel az egy gyerekkel is annyi a bajunk, hogy most nem hiányzik egy másik.
Ezért is védekezünk az anyjával.
Kézzel-lábbal.
De ha egyszer elfáradunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig még igaz is, odáig hogy állat vagyok