Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
_az
senior tag
na éjfél. gyorsan valami költőit ide:
boldog valentin, vagy milyen napot, luvnyák!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MyKonzerv
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nah...valamire mégis csak hasznos vagyok itt

cserébe küldhetsz némi kesst, mert nincs annyi lóvém, hogy minden delikvensnek vehessek virágot
piqla: a frizsider d nélkül

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
lehet, h valóban félreütötte - csak épp a hívólistából felejtett el kitörölni, így mindig ugyanazt a félreütött számot hívja, abban a tudatban, h jót hív

a legveszedelmesebb őrültek eszmerendszere is így szokott kialakulni: csak egyetlen apró félregondolás, ami csupán parányit deviál a normálistól, és aztán arra egy egész téboly tud felépülni, és minél jobban épül, annál jobban deviál (mint egy V betű, eleinte a pontok a két száron milyen közel vannak egymáshoz, de aztán, minél hosszabbak a betű szárai, a pontok annál távolabbra kerülnek egymástól)
nem értem, miért akarsz ebbe a pszihopata históriába ártatlan embereket is bevonni??!
ps.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
muhahahaha

''csokolom finom volt a kokoszgolyo'' a capoeira tanárom

-
QuarK
senior tag
Fura kérésem lenne... Adott 1 szám, ami egy ideig csörgetett; de nem tudtam visszahívni, mert nincs jelenleg pénz az egyenlegemen (új telefont veszek majd, és addig nem akarom feltölteni). Aztán meguntam, és másik telóról felhívtam; majd arra jutottunk, hogy az illető félreütötte a számot, kölcsönös udvarias elnézések közepette letettük. És basszus, azóta is csörget, napi 1-2 alkalommal. Telefonkönyv ilyesmi nem vezetett eredményre. Ismerőst nem akarok megkérni, hogy játsszon el egy ilyen
-XY-t keresném...
-Nem az vagyok
-Oh, miért, kivel beszélek?
-UV vagyok.
-Elnézést, viszhall
dolgot, mert gyanítom, hogy felismerné azoknak az ismerősöknek a hangját, akiket most elő tudnék venni... Úgyhogy, akinek nem nagy cucc felhívni ezt az emberkét, és valahogy kiszedni a nevét, az jelezze
-
bandus
veterán
-
norbiphu
őstag
Valaki tud egy hivatalos NIKE óraszervízt valahol az országban? Egy óraszíjat kéne pótolni, mert leszakadt róla. Ő lenne az áldozat: [link]
-
Vérboci
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Személyi hosszabításában van csupán tapasztalatom Barátnőmnek kellett. Felmentünk az okmányiroda honlapjára, kiválasztottunk egy nekünk tetsző időpontot (1 héten belül volt üres hely), és felírtuk a sorszámot amit dobott a gép.
Aztán odament amikor kellett, közölte a ''recepción'', hogy online bejelentkezett, mondták, majd szólítják.
És úgy is lett...
De lehet hogy csak szerencsénk volt? -
Old Death
senior tag
-
-
Loretto
veterán
Mennyi időbe telik míg az útlvelet megküldik? Nem soron kívüli ügyintézésre gondolok.
-
bandus
veterán
Hali!hogyan tároljam a holnapi napra vásárolt virágot?

szép tulipán, még nincs kinyílva, és ezt az állapotot akarom megőrizni reggelig. van-e realitása a félelmemnek hogy esetleg kinyílik?
rajtahagytam a papírcsomagolást, így fényt nemigen kap, de azért kicsit félek
ez olyan igazi offtopic
köszi! -
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
tegnap bontott meg egy üveg whiskyt
a másik meg, hogy egyetemista low budget ajándék kéne 
valszeg bor lesz -
-
MyKonzerv
senior tag
hónap nőnap

nőnap a hóvirágos vagy anyák napja? én nőnapra emlékszem, bár szoktam élénken emlékezni soha meg nem történt dolgokra
más: mi vigyek ma bnőm apjának névnapra? van másfél órámrá
-
neongorack
senior tag
mayerlaci ne izgulj, szerintem már most több esélyed van mint nekem akkor volt, szal no para, meglesz az
Hajrá!
A nehezén már túlvagy, ha lehet mondani nehéznek
-
-
piqla
őstag
rtl klubbon lesz vasarnap este egy z kategorias film, a gagyi lovag.
ha reklamozzak., figyeljetek meg: amikor azt mondja, hogy ''nagy varazslo vagyok'', akkor a jobb valla folott egy magyar zaszlo van
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Sztem VladimiR-re gondol, és: ''bugroka'', ''szarfosmozilla''
Ja, egyébként cookie-gondnak tűnik, ellenőrizd normálisan fogadja-e a Mozillád a PH-ról érkezőket.
Sanya: A privátjaidat nem láthatja senki, max közvetlen adatbázis-hozzáféréssel. (A PH! felületéről csak számodra elérhetőek.)
[Szerkesztve] -
-
ma meghekkeltem a munkahelyi gépemet, és felraktam a Firefox-ot.
(bár a rendszergazda nem akarta az igazságot...
)
tisztább, lágyabb szárazabb érzés, de a PH!-ra nem bírok mozillával bejelentkezni.
beírom a felhasználónevet, jelszót, entert nyomok, kiírja, hogy sikeres bejeltkezés,
majd amikor visszajön az oldal, közli, hogy nem vagyok bejeltkezve.
ez vajon miért lehet?
-
Sianis
addikt
Amúgy mostanában reggelenként mi van a PH!-val? 6 óra felé szinte sosem megy...
-
faster
nagyúr
faster: Yáyyy... Úgy értettem; hogy egy házigazda biztos, ha fogja magát, és egy fájlkezelővel benéz az adatbázisokba, ki tudja nyerni a szöveges infot; hacsak a szöveg nem kódolva van tárolva. Nah, egyszer mondok egy hülyeséget, rögtön megkapom a magamét
Csak vicceltem. Gondolom, nem titkosítva tárolják, de ez nem hinném, hogy olyan fontos lenne. Legalábbis addig, amíg valaki fel nem töri a szervert. -
QuarK
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Jóvanna, értem... Szőrszálhasogatás rulez

faster: Yáyyy... Úgy értettem; hogy egy házigazda biztos, ha fogja magát, és egy fájlkezelővel benéz az adatbázisokba, ki tudja nyerni a szöveges infot; hacsak a szöveg nem kódolva van tárolva. Nah, egyszer mondok egy hülyeséget, rögtön megkapom a magamét

[Szerkesztve] -
RedAnt
aktív tag
ilyen is van
[link] -
Sanya
nagyúr
A privát üzeneteimet egy moderátor, vagy egy házigarázda meg tudja nézni?
-
hummerdikk
őstag
válasz
master bud
üzenetére
Privi gurult!
-
törölt tag
Bp. XI.Pázmány Péter sétány 1/C.. Déli Tömb fsz
Egy Eltés tudna nekem segíteni, a Dunaparton melyik épület ez? SOS, plííz. Amelyik a legközelebb esik a Lágymányosi hídhoz? -
Sanya
nagyúr
bakker, ma egyszerűen nem bírok értelmes postokat írni. ez már komoly. 1-2 sor az egész... ez van.
-
na, a mai nap első jó híre :
nőtt a sávszélem, jeeee.
nem mintha lenne jelentősége, merthát egy éve nem töltök semmit....
eddig 1024k / 192k voltam, most meg a következő lett :
matáv sebességteszt
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 7.62 sec
Sebesség: 2150 kbit/sec (2 201 600 bit/sec)
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048 kbyte (2 097 152 byte)
Letöltési idő: 43.94 sec
Sebesség: 372 kbit/sec (380 928 bit/sec)
illetve hát, lehet, hogy már régóta így van, de csak most vettem észre.
ui. ez ingyen net (munkavállalói juttatás), tehát semmiféle hivatalos tájékoztatás nincs. szvsz csak a matávon múlhat...
[Szerkesztve] -
master bud
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Priviben ok? A zenei oprencer van benn azon nincs MSN

-
hummerdikk
őstag
válasz
master bud
üzenetére
uhhhh... Van MSNed? Szeretnek par dolgot kerdezni/kerni, csak van ami itt mar warez lenne...

-
master bud
tag
Nini, találtam egy ősrégi z3ta gyári presetet...mik ki nem derülnek

-
-
piqla
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hbon is ez a szerencsetlen volt...
elso ket percben mar hozta a formajat: ''es george clooney fekszik''.
amikor csondben kell lenni, akkor beszel, amikor beszelnie kell, akkor borzaszto hangfekvessel.. -
-
piqla
őstag
aki ismeri balazsy pannat, es megtudja, hogy a kovetkezo oscar dij-atadas kozvetiteset is ra bizzak: a nevemben lojje le!
-
P.H.
senior tag
sokat olvasok PH!-t, de úgy néz ki, nem eleget

Egy kicsit mesélek a békéscsabai viszonyokról, amiket átéltem, ha nem baj.
1. Nekem mielőtt bekötötték, (én voltam a 3. előfizető itt, legalábbis azt mondták, azért kell várnom egy hetet, mert csak 2 űrlapot kaptak Pestről,) 3 hét nem volt elég ahhoz, hogy bekössék. Amikor bementem, hogy akkor az időközben életbe lépett még jobb feltételekkel kössék be, akkor ''bemutattak egyet''.
2. Munkatársam bekötetett egy ''korlátlant'', mondták neki, hogy most még nem fog működni, kell egy zavarszűrő az utcába, dőljön hátra, várjon 2-3 napot, és egyszer csak lesz net. Egy hét múlva sem ment, (»betelefonáltam«, hogy ezt vajon számlázzák-e, persze hogy igen, )akkor elmentem a helyszínre, és konstatáltam, hogy a modemet a géppel összekötő (UPT) kábel bontatlanul figyel a zacsijában. Kibontottam, összedugtam, ment. (Do It Youtself? Itt olyan nincs,)
3. Egy hétre rá másik munkatársam is bekötette, Ő viszont a mail-jeihez nem tudott hozzáférni. Kiderült egy »telefonbeszélgetés« után, hogy elfelejtették neki odaadni a jelszót tartalmazó űrlapot itt, a telületi képviseleten. Adtak egy ideiglenes jelszót gyorsan, telefonon.
4. Elment a net a munkahelyen. »Telefon«, mondja az operátor, hogy hívjam a területi képviseletet. »Hívom«, 2 perc beszélgetés után kiderül, hogy Budapesttel beszélgetek, hívjam a helyi képviseletet. Telefonkönyv elő, »hívom«, megint Pest. Tanácsolja, hogy menjek be személyesen. Háááát.... Másnap hívom, erre a helyi képviselet közli, hogy néha áritányítják a vonalat a pesti számra. Thx
Ez mind halálkomoly ...és még van... -
P.H.
senior tag
Az Axxxxxo-nál a hosszabb kimaradás azt jelenti, hogy egy hónapon keresztül napi pár óra szolgáltatás van (ezért van pl. a mai napig 300 hsz-re beállítva a PH!). Pesze, ha betelefonálok a gyorsszámon (min. 5 perc, mire átverekszem magam a gépen, és ad egy embert, és ezt a Vxxxxxxe ki is számlázza, dehogy ingyenes...), addigra az operátor ''égre meredő'' tekintettel közli, hogy pedig van net (tényleg, 20 másodperce), és kérdésre, hogy dehát mondjuk nem volt egész hétvégén, közli, hogy hamarabb korábban kellett vona telefonálni. OK, végül is minden nap +200 Ft telefonpénzért (akkor = 16000 Ft/hó) el is várom

[mod] első mondat ()-es része
[mod] KábelNet Hobbim van
Ilyen minőségű szolgáltatásért nem is akarok többet (9500/hó [512/96]) fizetni, ezért nem is váltottam csomagot. Más meg... Hungarotel ADSL van ennyiért + telefonelőfizu + 2K havonta. Itt csak a minimal kábelTV-csomag (700 Ft/hó) van ''árukapcsolva''. Más lehetőség nincs.
[Szerkesztve] -
válasz
tiv61us
üzenetére
Oké, végül is nem olyan nagy az óceán, talákozok néhány cápával úszás közben elég gyorsan átérek, de akkor már egy benzincsövet is kihúzok. Itthon megszívom, aztán majd jöhet a benzin is.
P.H.: ismerős, ha nálunk a legkisebb változás is történik, vagy hosszab áram kimaradás, akkor arra a hónapre egyből korlátlanná teszik ez internetet, adatforgamlmi korlátozás nélkül pl tavaly: május (a pontos okra nem emléxem), szeptember (ÁSZF módosítás), Október (20 órás áramkimaadás) idén február, forgalom számláló szerver üzemhibája.
[Szerkesztve] -
P.H.
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
A szolgáltatás még csak-csak (ha egyszer kiépítik rendesen), itt is lehet kényelem és nyugalom, csak nem szeretem nagyon, ha azt, hogy a ''korlátlan'' csomag legújabb legalsó (»40GB«) korlátját (nem a százx GB, amiről volt itt a PH!-n is topik) a WC-n unalmamban olvasgatva a kábelTV hírlapjának apró betűs, táblázat alatti részét olvasgatva értesüljek Békéscsabán (1 megyeszékhely a 19-ből. Levél? Még csak egy e-mail sem!)?; ez azért gürr-morr. A szomszéd faluban meg a másik szolgáltató arról is emailt küld, ha áramszünet miatti kimaradás lesz.
[mod] + egy határozói igenév
[Szerkesztve] -
P.H.
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Egy kósza gondolatod, remélem, majd kiterjed a (nagyon) vidékiekre.

Mert most itt szinte szabadrablás van..
[mod] Xpod: már ahol, már amilyen korlátlan
[mod] tiv: csak ezt a Matáv-tól elvárni szerénytelenség. Más meg nem jön ide. Illetve Hungarotel. Háááááát..... Aki fél éve ismeri a telefonos havidíjból a lebeszélhetőséget...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak mert ejteni pl dzs-vel szokták (lásd mondjuk az angol ''fridge''-et).

![[kép] [kép]](http://www.debunker.com/images/abductee.jpg)
![[kép] [kép]](http://smilies.uw.hu/smilies/temp/BoomSmilie_anim.gif)
![[kép] [kép]](http://www.elle.hu/magazin/200206/ehonapban1.jpg)
![[kép] [kép]](http://smilies.uw.hu/smilies/temp/moci.gif)