Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Akkor viszont nekem ezek a százalékok nem tűnnek egyértelműnek. Abból indulok ki, hogy ha valaminek 67%át megtérítik (diák), akkor a másiknak kb 3x ára van.
bahama bug: fent kell tartani, ez világos. Mondjuk nem a jegyek, bérletek árából élnek a tömegközlekedési vállalatok, hanem állami pénzből (máshogy nem tudnák magukat fenntartani). Pesten még csak hagyján, ott azért mindig sok az ember a járatokon, de egy vidéki, helyközi járaton a csúcsidőszakokat kivéve sokszor annyi utas sincs, hogy a 10-15km-es út árát fedezze.
Drágaság van, ez nyilvánvaló. Ezért a pénzért kapok rázkódó buszt egy bunkó sofőrrel, aki nyomja neki a gázt, mintha az élete múlna rajta, néha mármár halálfélelmem van a buszon.
A vonatokról most ne beszéljünk, azokon mit kell elszenvednem, ha pl Pestre megyek 1000Ft-ért.
Pesten meg a drága bérletemért cserébe kizsebelhetnek a buszokon, nyomoroghatok, behígítózott punkokat szagolhatok, vagy csak szimplán büdös, koszos.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Ezt nem mondta senki sem. Valaki nem szereti a Sci-Fi-t. Ettől még nem lesz senki sem bunkó, maximum más ízlésű. Furcsa is lenne, ha mindenki csak ugyanazt szeretné...sőt inkább katasztrófa.
Ha gondolod olvasd el, veszteni bizotsan nem vesztes, és az első darabja a sorozatnak, nem több, mint 1xx oldal....ha jól emlékszem, de pár napos olvasásnál többet biztos nem igényel többet, feltéve, hogy nem egész nap olvasod, mert akkor 1 nap sincs 
-
faster
nagyúr
faster: biztos nehezebb több asztalt egy kockára rakni mint egy ablakot forgathatüvá tenni...de értelmét továbbra se látom.
OpenGL-ben? Kábé 10-12 programsor egy textúrát egy vektorlapra feszíteni.
Ehhez egy korrekt ablakkezelő API-t megtervezni, kidolgozni, letesztelni, ledokumentálni sokkal nehezebb.
[Szerkesztve] -
Battlenetten én sem játszok, mert sajna 1-szer bele kellet nyúlnom a karakterembe, 1 skilt mellényomtam és korrigálnom kellett.
Viszont 1-2 régi játék is eszenmbe jutott, amikkel én kezdtem. A tiv által említett Wolf3D, a Stunts (de sok pályát lehettte csinálni), Goldenaxe, Dyna. -
brownus
veterán
nekem az első 3 hét szörnyű volt
késtem a munkából, léptem amilyen korán csak lehetett, teljes hétvégéket átjátszottam. ezen a hétvégén volt az, hogy már nem csak akkor mentem wc-re amikor már bepisiltam, hanem magamtól!
kezdek lenyugodni, hála az égnek. az tény, hogy ez jó kis akaraterő próba!
neduddki:szívesen
[Szerkesztve]
hehe, letelt a hét és félórás munkaidőm, megyek haza jáccani
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
Jó nehéz mondat volt, megküzdöttem vele ... ;-Đ
-------------------------------------------------
[magambaszállás]
Ezennel megfogadom, hogy 3 hónapig nem eszek csokit és mogyoróvajat? És kekszet? és kakaót sem iszom?? KAPPOW!!!!!!!!! BANG! SHIT! CRAHCK! ARGHH! BUMM!
[magambaszállás - try again] -
VladimirR
nagyúr
tudom, nalam is, en is csodalkoztam eleinte
Panther: tudom, kozben szerkesztettem, ekezetek, kis es nagybetuk bekavarnak
es mondom, hogy regisztracios buhg, ilsmerek olyat, akinek van ilyen felhasznaloja, es ami erdekes, hogy nem tudott hozza jelszoemlekeztetot kerni, mert azt mondta, hogy nincs ilyen user
szerintetek lehetett ez azert, mert a rendszer ugy nezte, hogy ''select user, ahol a nev es az emailcim passzol'', es ha ez egy darab sort adott vissza akkor ugy velte letezik (ha nem, akkor az normal esetben ugye 0, de itt eppen 2 volt)
a dolog egyebkent megoldodott azutan, hogy a ket user kozul az egyik ban-olva lett, utana a masik kapott emlekeztetot
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
gondolom igen, script-tel, de mint irta Panther is, Parci csinalta a script-et, az eltunbt user-ek potlasara
tobb meg ugy lehet, hogy regebben nem volt szurve, vagy nem, volt az adatbazisban junik, de pl van:
339 Hacked
8 GX
4 Zéno
4 AMATŐR
4 Pedro
4 Gezaba
4 kejcsi
tovabba:
45 olyan nev, ami haromszor szerepel, illetve
659 olyan nev, ami ketszer szerepel
oooo....ezek a szamok kicsitmpontatlanok - hogyan lehet ugy groupby-oltatni, hogy binary-kent hasonlitsa ossze a neveket?
viszont GX-bol tenyleg 8 van (Bovebben: [link]) - valami bug lehetett, mert ezek az azonos nevek tobbnyire egymas utani id-vel rendelkeznek
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, csak egy csomó ember (aki a legutóbbi adatbázis-mentés óta regisztrált) kitörlődött, és innentől nem lehetett tudni hogy melyik ID kihez tartozott. Viszont sok hozzászólásnak ezen tagok törlésével nem lett volna gazdája, ezért lett helyettük egy csomó ''Hacked''. (Ezeket a tagokat Parci vitte fel valószínűleg.)
-
MarKoo
addikt
Én is ezzel védekeztem, de aztmondta hogy ez csak akkor működik ha bérlet nélkül kap el és ötödike előtt. Lehet ketté kellett volna tépnem előtte a bérletet és megmondani, hogy sorry, nincsen. Annyira felidegesített. Miért kellett megszivatnia?!

Eddig nekem se volt gond, bár már találkoztam olyan értelemmel teli nőszeméllyel, aki kikapta a kezemből a jegyet és nem engedte kilyukasztani. Aztán jól leugatták a fejét, hogy most szálltam fel. Írok a DKV-nak egy szerelmeslevelet, hogy azért legyen valami minimum elvárásuk az IQ szintet tekintve a dolgozókkal szemben. -
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aranyos.

Ha gondolod olvasd el, veszteni bizotsan nem vesztes, és az első darabja a sorozatnak, nem több, mint 1xx oldal....ha jól emlékszem, de pár napos olvasásnál többet biztos nem igényel többet, feltéve, hogy nem egész nap olvasod, mert akkor 1 nap sincs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)