Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
''Hogyan jussunk 37 ezer forint és 1,5 hónap nyüglődés árán álmaink 65 ezer forintos netovábbjához'' - jól értem, h másfél havi várakozás +28e forintos többletbevételt (pontosabban: kiadás-kiesést) eredményezett? azaz naponta cca 622 forintot kerestél azzal, h nem csináltál semmit, csak vártál.. (most nem számolom az ezenközben nyugtatókra és relaxánsokra elvert pénzt)
hmm, ezt az algoritmust itt is be kéne vezetni... gondoltál már arra, h a regelt napjaidat forintosítsd?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: a javítsuk a ph-t rovatban feltétlenül meg kellene említeni
ez egyszerűen jár a júzereknek
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Kimaradt az előzőből, róla van szó: [link]
Kérem a zsémbesebb fórumtársakat, ne szidjanak össze, amiért ezt itt megosztottam, de ugyebár lyan régen várok már erre a pillantra és végre eljött! Nem is akárhogy.
Na lényeg az, hogy nagyon boldog vagyok. Megyek is és álmodok valami szépet...
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
A szintim sorsát szívükön viselőknek üzenném eme kései órán, 1 perrcel ágybakerülésem előtt, hogy ma sem jött meg a várva várt Casio CTK-591-em.

''Sajnos'' nem volt a nagykerben, így ''sajnos'' egy Yamaha PSR-E303-at hozott a bolt.
Nagy duzzogva elfogadtam
Alig 10-12 ezerrel drágább, és sokkal márkásabb és többet tud.
Szívesen adok ezután leckéket, ''Hogyan jussunk 37 ezer forint és 1,5 hónap nyüglődés árán álmaink 65 ezer forintos netovábbjához'' címmel.
Juppijjé!!!! -
hummerdikk
őstag
Mondjuk az is lehet, bar ez a laptop hiba nelkul megy es nem tom mar hany eve vettuk es nem volt meg1Xse ujra telepitve... Portocom cuccos... Kar, hogy felszamoltak a portocomot, mert nagyon jo dolgaik voltak.
Irom anya mihez ert a ITben:
-Gep bekapcs
-Konyvelo progik elinditasa es azok kezelese(viszont kezelni nagyon tudja oket... neha csak nezek)
-Abevhez cuccok letoltese IE alatt (az en gepemen....)
-Gep kikapcs
-Gep reset
(#193) erdey_a
Grat! En mar lattam olyan Yamit.... Cep nagyon! Hasznald egeszseggel!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nem jó példányokkal találkozott.
p -
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én meg simán lexarom! Felrakom és kimegyek. 3 dolog miatt is jobb mint azok a pici humbukok:
1. nagyon állatul szól.
2. nem esik le/ki a füledből/ről
3. Télen még előnyös is...
-
hummerdikk
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Nem kell... PH!-sokat nem nagyon szereti....
Peti: Ez az en gepem, ezen nem csinal semmit csak netezik. Van egy regebbi laptopja, es ket osregi gepe. (A laptop adatmentesen jart fent nallam es 98 van rajta Fat32.... Lefagyott... es en inditottam ujra... na azota szegeny kohogve indul es anya azt mondja en csesztem el.... amikor mar 4db szakember elomdta neki, hogy a lefagyas miat volt...)
Oszinten megvallom nem tudom milyen tapok vannak lent, de nem valami nagyok, de azokhoz a gepekhez is tul vannak meretezve
Az egyik meg egy MMX, a masik meg asszem egy PIII. De konyveleshez doszt eleg.
(mod: atirtam az is-t inkabb nagyon-ra)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Gondolom számítógépen könyvel. És gondolom elég sok adat van a merevlemezen. Hmmm. Milyen tápja van?
p -
Maranello
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Beszóljak neki?

-
hummerdikk
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Anya konyvelo (raadasul nyiregyen a legjobb) es o csak az arcedulat nezi, meg ha el akarom neki magyaraztatni akkor sosincs kedve.... Majd egyszer csak felrobban mikor o gepezik es akkor majd nezhet.... (de inkabb ne vigyel el magaval a winyot, mert kigolyozom a GABA mernokeit
)
Lorcsi: Es a legjobb: ''Ugyse vesznek el az adataid, ha kinyomom azt a kurva gepet!'' (ezt olyan este 1 ora korul) de meg ettol is van durvabb....
Mod2: Ja es sehova nem enged delutan 5 utan... Akkor barataimhoz nem mehetek hazibuliba.... (pedig lett volna par jo kis techno buli, es mellesleg en lettem volna a DJ)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
ez dúrva

még yo h csak én értek vmennyire a géphez -
parandroid
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nekem robbant már fel tápom, ami vitte a HDD-t és a CD-írót (akkor még az is jó drága volt). Nem éri meg. Valamirevaló szakember ezt el fogja tudni magyarázni anyának.
p -
hummerdikk
őstag
Nekem meg az osszes file-omat is... meg mindent.. Na azota titkositok miota egyszer rakaptam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peti: De na nincs penz? Anya azt mondta ez is jo! Majd ha tonkremegy akkor veszunk meg1et!(ha tonkremegy akkor gepet is fogunk... mondtam neki
es elovette hihetetlen nagy szaktudasat, hogy nem ugy van az meg stb....) -
ladybug
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Van Páromnak egy 17 éves unokaöccse.... Ő is így, vagy hasonlóan ''javítja meg'' a hangos, zajos vagy zavaró alkatrészeket.
-
anyám mániája, hogy kiszellőztet a szobámban, amíg nem vagyok otthon.
de ma elfelejtette becsukni. kb. 2 fok van a szobámban...
dél óta nyitva volt az ablak. hihetetlen. -
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
1 családban 2 kocka így van talasztalat.

fokukac legalább nem kapsz hőgutát.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nem ütögetni kell, jó tápot kell venni. Minden alkatrészre igaz ez, de különösen arra, ami árammal látja el az egész számítógépet. Mondom ezt úgy, hogy épp most vitem vissza egy Chieftecet gariba...
p -
hummerdikk
őstag
Figy, amig nem szantam ra magam arra, hogy ezt a tapot ami nekem most jelenleg van szedjedjem, kitakaritsam, beolajozzam stb. Addig en is odavagtam neki es akkor csendben volt valameddig. De ezt a tapod merem utni
Gaba, olyan tré, hogy mikor szedszedtem majdnem a kukaba dobtam.... Mas tapok meg olyan minoseguk (pl ZEN), hogy azokat nem kell utogetni. -
ladybug
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Miért van az, hogy a mai fiatalok nagy része a számítógépét durva behatás által próbálja ''megjavítani'' vagy csendre bírni?

-
hummerdikk
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Gyere MSNre!
Gabi: Vazz... Immunhiany, szuletesemnel ujraelesztettek stb... Nem illik ilyennel poenkodni!
Nem velem szuletett, de nagy rendellenesseg nallunk: PH! fuggoseg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Tudom nem a megfelelő topic, de hátha
...de lagalább valaki megtörte a csendet
Másfél órája gyöngyözik a homlokom az erőfeszítésektől, amiket azért tettem, hogy ne szóljak hozzá a topikhoz
-
válasz
neongorack
üzenetére
Üdv
Ventid kezdi megadni magát. Lassan ideje cserélni.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Valaki mondja már meg, hogy miért csinálja azt a tápom, hogy időközönként elkezd zúgni meg vibrálni mint a szar, de ha rácsapok akkor abbahagyja?Nagyon idegesítő...
Tudom nem a megfelelő topic, de hátha -
VladimirR
nagyúr
válasz
sharpapa
üzenetére
1: nem negy, joval tobben uzik
2: nem az o nevuk parkour, hanem a sport neve Le Parkour
3: majd ha vegignyomsz egy olyan mutratvanysort (tudom, hogy tornazol, vagy mi), akkor szold le, kerlek
4: ebbol az egeszbol tovabbra sem derult ki sok (leszamitva azt, hogy lenezed az adott sportoto), ennyi erovel lehet tovabbra is lehet barmilyen h.... sport club -
ngabor2
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
mint pl. a levegőfüggőség?

-
Solad
addikt
Ma delben betoltottem a 21-et. most megyek bulajkodni

a fogyatekossaghoz: szerettem volna katonai suliba menni de nem lehetett
pedig csak a pajzsmirgyem hianyazik..
.
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Akkor en Bs vagyok, vagy lehet meg rosszabb, mert nekem van egy par velem szuletett gaz is...
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hja,ez elég erős volt,de egyszerűen így hívta őket a kiképzésnél az őrvezető gyerek.
A szemüveg vagy egyéb fogyatékosság miatt 'B' kategóriásra értékelt személyektől pedig ezúton kérek elnézést.Azért írtam,hogy fogyatékosság,mert haverom is 'B'-s volt szemcsi miatt és a néhány dolog alóli felmentést igazoló kis lapon mint fogyatékosság szerepelt a rövidlátása.Azt má' nem t'om konkrétan hogy mire vonatkozott a korlátozás emiatt,azt viszont tudom,hogy egy 'C' kategóriás cimborám nem futhatott velünk a szokásos pénteki dandárösszejövetel után,mert lúdtalpas a gyerek,és ezt szemtelenül ki is használta. -
Joco
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szefos-t is mondják sokmindenkire, aki nem üti meg a szintet. Nyelvjárás kérdése. Én maradok az őz-nél

-
ngabor2
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
óvatosan ezzel a ''selejt'' kifejezéssel... a szemüveg miatt én is b kat voltam.
-
Joco
aktív tag
Azért írtam, hogy M.o.
Ahogy észre vettem itt inkább, a korpa keveredés esete forog fennt. Különösebben nem érint, mert családon belül elintézzük ezt is. Csak azt nem vágom, hogy ha 5en elintézünk mindent, akkor a többiek minek léteznek? Hogy nehezítsék az életem?
2 könyvelőt próbáltunk, mikor 1 félév után leesett, hogy többet fizetünk mint kéne szóltunk neki. Utánna anyámtól kérdezték hogy kéne megcsinálni jól. Hát no comment. -
ngabor2
nagyúr
egyéni adózó vagyok, tehát nem tudnék számlákat adni. első körben megpróbálok valamit kihozni. ha a vállalaton keresztül intézném, akkor valamikor júniusban jutnék hozzá az adóvisszatérítésemhez. így márc. közepére már a számlámon lesz a pénz, ami azért nem mindegy...
szja-bevallásnál meg amúgy sincs olyan sok kiskapu. -
sharpapa
senior tag
Na éjjen a zúj topik!
Meg egy kérdés: mi az a HSC? Annyit tudok hogy valami sport. Csinálja valaki?
(csak hogy legyen egy hsz-em az uj topicban
najó nemis mert tényleg komolyan kérdem)
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Vajon csak én vagyok paranoiás vagy a birodalom ismét visszavág?

[link] -
ngabor2
nagyúr
no, nekikezdtem az adóbevallásnak... ennél sokkal bonyolultabban már nehéz megcsinálni. ott kezdődött, hogy melyik nyomtatványt kell nekem egyáltalán kitöltenem? mikor ez megvolt, akkor meg megintcsak néztem, hogy ezek milyen nyelven, milyen végzettségű embereknek írták. asszem elleszek egy darabig. topikot nem nyitok neki (lehet, hogy már van), majd csak kiokoskodom valahogy...
anyukám adóügyi előadó volt, talán tud segíteni. -
ngabor2
nagyúr
de szerencsés vagyok, hogy én még nem neptunban csináltam az órarendet. ráadásul a debreceni egyetem (pontosabban előtte a klte) kissé más rendszerű volt, mint amire a neptunt 1-az-1-ben rá lehetett volna húzni. az adminisztrátorok se tudták, hogy kellene kitölteni a dolgokat...
-
bobsys
veterán
bah, ez a rohadvány neptun, hogy vágnám le a kezét a neptunos adminoknak
most szépen leültetném ide és mondanám, hogy na connectáljál Te birka. Connection failure... hoppá egy ujjal kevesebb -
Solad
addikt
Uj topic, en is beleszolok ma.. Hello all!
-
tildy
nagyúr
Mindig is tudtam, hogy amit legkevésbé szeretek a munkámban , az a hóvégi zárás. Hála égnek ma nem du 3ra jöttem be, hanem nyolcra, de :
-ami feladatom volt, és meg tudtam oldani, megcsináltam
-Még fél óra és kiürül a ph
-még másfél óra és álmos is leszek!
-chat /irc letiltva....
-fél ötkor irány haza .addig meg bambulás, mentés cserélés
Kicsit unatkozom
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
better, tényleg.
Nah, megjegyzések a fordításhoz:
1.: Activity után vagyok, szétzilált fejjel.
2.: Tudom, hogy egy kalap trágya, nem is ez volt a lényeg; remélhetőleg valaki majd szépen átfogalmazza; bölcsészkaron csak fél évig húztam, szóval fogalmazásban erősebb egyénre bíznám az apróbb simításokat.
3.: A szürkével jelzett helyeken hasraütés szerűen írtam valamit; itt igényli a szöveg a legtöbb furfangot.
5.: Béla a barátom.
6.: Csak az piszkálja a fordításom, aki közép C-nél jobb nyelvvizsgával rendelkezik.
7.: Igen, be vagyok készülve.
8.: Nincs több megjegyzésem. Viszont kihagytam a 4.-es pontot.
Íme a fordítás:
A hozzászólások és Te...
Üdvözöljétek kicsi Bélát! Mostanság Béla változásokat észlelt. Elkezdtek meglátásai lenni; kérdései vannak, melyeket magától már nem tud megválaszolni; és olthatatlan vágyat érez, hogy valakinek elmondja: Saját szöveggel kéne helyettesíteni... Pl.: K4t1c4 f0r pr3s1d3nt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nos, kicsi Béla tudja, a megfelelő hely érzései kifejezésére a PH!(?) fóruma.
Hohóóó, lassíts csak le, kedves Béla! Még nem állsz készen új téma nyitására! Úgy fest, előbb még tanulnod kell egy keveset (seggfej).
Mielőtt rárontanál az Új témra linkre, pár kérdést tegyél fel magadnak:
Először is: hozzájárul-e majd a a fórum színvonalához? Ha van véleményed, indokold is meg. Ha kérdésed van, adj elég információt, hogy mások segíteni tudjanak. Vagy ha csak mondani akarsz valamit, mondd tiszteletteljesen! (kuss legyen, és takarodj innen te #!&@)
Másodszor: Valaki feldobta-e már a témát? A fórum egyik kincse/titka a Keresés funkció. Ez a hasznos kis pajtás segítségedre lesz, hogy régi, letűnt témákra bukkanj. Egyszerűen írj be pár kulcsszót, és indítsd a keresést. Ez valóban ilyen egyszerű! És ne feledd:
Mindig jobb egy létező témába írni, mint újat nyitni!
Khm-khm.... A sticky-re nem tudok megfelelőt írni
Egy másik módszer a fórum sticky-k ellenőrzése, amelyeket a fórumok elején listázunk az alábbi szavak kíséretében: Előbb ezt olvasd/Olvass el!/stb.. Nem akarod, hogy az összes kölyök rajtad röhögjön, mert egy sticky-ben már megválaszolt kérdésed van; ugye nem? Hohohó. (Nem akarod.)
És végül: A megfelelő fórumban vagyok? Olvasd el a fórumok leírását, és döntsd el, melyik felel meg legjobban a témádnak. -
Tithian
őstag
válasz
zsiga667
üzenetére
Nálunk még a tárgyfelvétel sem kezdődött el, pedig hétfőtől indul a második menet. Órarend? Az még korai, majd egy-két hét múlva

A Neptun promotálja a halogató életvitelt, minden az utolsó pillanatban kerül fel rá.
Mellesleg a Neptunos órarend itt (DE) a legtöbb szakon nem is működik.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
-
Joco
aktív tag
válasz
zsiga667
üzenetére
Akkor verhetném a fenekem a földhöz, hogy van órarendem? Vlhogy ez nem hatott meg, mikor elveszett a szakirányjelentkezésem
Erre leosztották, hogy nyomtassam ki legközelebb és kapok rá pecsétet. De akkor mi a ráknak az elektronikus ügyintézés, ha úgyis kell a papír? Komolyan sérülés
Már csak röhögni tudok rajtuk. -
hummerdikk
őstag
LoL!!!!
MSNen keress fel! Vidkarira van egy jo megoldasom! De azert azt is lokd hozza, hogy passive a radi
Meg olyan Geek lettel ettol most te... 8 ora alatt! Bill Gates se csinalta volna gyorsabban! 
Poent felreteve, egy olyat neked berakni 2-3 ora kb. legteleniteni nem nehez csak tudni kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szal, Grat! Es majd kapsz egy Igen, Ferfias vagyok! polot
-
VladimirR
nagyúr
ferfias? lol
1: koltekezel, holott tizedannyibol is megoldhato lenne
2: hulyesegekre fecsereled el az idodet / egy vizhutes osszerakasa 8 oradba telik (a szimpatikusabb alahuzando)
3: kisebb muszaki meloval is szanaszet vagod magad
4: zart rendszer legteleitese a szinte megoldhatatlan poblemak koze tartozik
ezek nem pont a ferfiassag jellemzoi
+1 rozsaszin inged van
konkluzio: (ugye kitalalod magadtol is)
zsiga: nevess! sot, jard el az oromtancot (nekunk szegeden, az etr-ben evek ota nem kepesek megcsinalni az orarendet (egy idoben ki is szedtek ezt a menupontot)
peter: ez tetszik - a csinos kollegano [...] hamarabb megvan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha meg nem lett volna meg hamar még jobban megéri neki

Utólag könnyű ám okosnak lenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joco
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Azért az animációt megnézve elég komoly kontrasztot vélek felfedezni az oktató stílus kihegyezése és az igencsak szlenget használó beszúrt ócsárló, bántó kifejezések között.

Persze, ha korábban javasolt, fórumot szétromboló egyénre keresel nevet, akkor fel tudom ajánlani a joco-t
Jó öreg Firestorm koma neve is bekerülhetne a kalapba, bár most nem tudom éppen hol pusztít

-
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az egyik meg egy MMX, a masik meg asszem egy PIII. De konyveleshez doszt eleg.

pedig csak a pajzsmirgyem hianyazik..

)