Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
ilyenekre született egy aláírás: ''országomat annak, aki megszabadít üdülési jogomtól!'' aki ért hozzá, az nem fogja megvásárolni, mert vagy ő is szabadulni akar tőle, vagy egyszer sikerült megszabadulnia, és esze ágában nincs újra beleugrani. akinek meg nincs, az vagy hallott róla, vagy nem is érdekli. jól meg van ez csinálva (mármint az értékesítőknek jól), amíg a tied, addig fizetheted, de gyak. semmi biztosat nem kapsz, de eladhatod, ha tudod. no ez nem szokott sikerülni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hi!
Itt [link] találtam ezt-azt ( itt is fent van a 6.1.1c és itt is azt írják, hogy XP alá is, egyes tagok esküsznek rá XP alatt is
),de más verzió ( újabb ) nem nagyon van 
Ha nem menne a link, akkor be kell regisztrálni az oldalra pl. ezen a linken: [link] - sok minden van fent, érdemes lehet...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
hogy a kretén másfélkegyelmű humormagazin örökbecsű szavaival éljek, ami a 25. szám elején jelent meg: na és akkor mi van? nem bírta ki nélkülünk, ezért visszajött.

az az én egyéni szocproblémám, hogy már az ''önbant'' se értettem, attól, hogy fel van függesztve, ugyanúgy olvashatta a fórumot. ha meg regelve marad, legfeljebb nem ír, de emiatt egy felfüggesztést kérni... no mindegy, ''ű dóga''
-
-
hummerdikk
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
Sejtem mi lehet ez.
Én anno rendelgettem ''fehérneműket'' , miriale márkanévvel. Hasonlóan ez volt a cím.
Keress rá így a neten.
Mondtam én:
[link]
A lényeg: csomagokban , ilyen a4es , 1 cmes dobozkákban küldenek bugyit, melltartót , ilyeneket. Ha egyszer rendelsz tőlük, mindig küldik az aktuális katalógusban szereplő terméket (pl 3 bugyi -t). (katalógus= kb . 2 oldal 3 db termékkel 1 akciós árral)
Magyar ügyfélszolgálatnak megpróbálom előkotornia telszámát...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Először nekem is furcsa volt, de most már kifejezetten kedvelem, főleg hogy a boksz topicba is írogat
Üdv:
![[kép] [kép]](http://img221.imageshack.us/img221/9215/sianis0wn3d5wr.gif)

) hasonló copfok ''felapplikálását''...