- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Calibos
addikt
mi van ma itt? benézek, azt mindenki kötekszik mindenkivel

lépek mielőtt engem is megtalál valaki
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nagyon gyér hozzáállás. Olyan, mintha az életben is fapofával mászkálnál, és találja ki az ember, mikor mit akarsz.
Az emberek nem arra vannak, hogy kitalálják a gondolataid, neked kell magad érthetően kifejezned. A smiley arra lett kitalálva, hogy érzelmeket tükrözzön, nem arra, hogy lusta legyen tőle az ember. Inkább az lusta, aki nem használja.
Te esetleg az életben sem mosolyogsz, hogy kicsit gondolkodjon, aki körülötted van? Valami emócionális testnevelés oktató vagy? -
Calibos
addikt
régebben téma volt, valaki kérdezte ferrarival kapcsolatban:
Maga a ferrari cégnél bárki vehet autot és kötelező tanfolyam sincs de a legújabb/ legdrágább modellt csak olyan feltétellel adnak, hogy előtte kellett vezetnie vagy is birtokolnia kellett egy kisebb modellt a tulajnak. -
Calibos
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a love-boat, ilyeneket nem nézek.
Ha jól értesült vagyok akkor ez a hajó folyamatosan úton van, ha van lóvéd akkor jelentkezhetsz felvételre, de csak kaland vágyok ajánlott. Viszont van6nak kapitány és elöljáróid
akik különböző utasításokat adhatnak, mint takarítás, krumpli pucolás, na szóval olyan teendők amik egy ilyen előfordulhatnak. Unatkozni nem nagyon lehet -
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Rád már régóta fenem a fogam. Ne tudd meg hányszor kell a kezeimet lekötözni, hogy Péter gépén ne nyomjak egy ban gombot.

neduddki:A helyzet nem olyan vészes. De ez a dedózás...Nyissak egy ovis topikot?
Még szerencse, hogy a gyermek egy emberre hasonlít és nem egy robotra.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
DragaOVoneni itt az ideje mejelenesednek kezd kicsit eldurvilni a hejjzet:- )))
Istenem azo a szep regi szombat ejszkak mikor a Ring totyik a nagy osszeborulasok hejjszine volt??? /Gambit, KEdvesBarom emlekztek???:- )))/
udv
neduddki
mod: KedvesBarom: kulonben is az O apukaja mindenkinel jobabn tugya kkor is ha nem beeebeee...:- ))) /jokor gyutt ez a hozzasozlas istenit rohogtem:- )))/
mod: most gondolg el a tijjed nem habzana ha Robibaba mukodesenek eredmeneyet kellen pipilesre szolgalo szerveden keresztul napvilagra hozni!!!:- )))) /bocsana tmidne eritettol.../
[Szerkesztve] -
-
ladybug
őstag
Már megbocsáss, ahogy észreveszem a reagálásaidból igyekszel nekem (és másnak is) ott beszólni, ahol csak lehetőséged van. Unatkozol vagy csak alapból nem bírod elviselni, ha másnak jókedve van, vagy beszélgetni szeretne?
De tudod mit? Nem veszem fel...
Ui: És nem nyáladzok, csupán a véleményemet írtam le.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Bencom ™
üzenetére
azért csillagoztam ki a neved, hogy elkerüljem a veled való érintkezést. Sajna nem jött össze.
én is basztattam rgb-t, nem csak Vlad.
Én csak azt írtam, hogy ennyi erővel engem is beksatulyázhatsz, leparasztozhatsz, bár nem fog tetszeni.
''...... postod nekem szólt......''
Nem Neked szólt a Post-om, csak Rólad.
Annyira szemtelen vagy, hogy igyekszem elkerülni Téged!
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Olvastam Pilotaeger ombucmznos levelezeset... es homkot kell szornom a fejjemre mert kozreattam bormuves noszemejjnek az adatait /holgy megnevezestol eltekintenek.../
na most ertelmezesemben ez bun es hiba es csuny avagyok /meg minden/... de mivel hirdeti magat a neten, ezert ha neve es ciem hejet azt a linket teszm be akkor mar egybol nem vagyok torvenyserto??? ugye???: - )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az a baj hogy engem erdekel a munkam amit en vegzek... en abbol elek hogy vannak velem megelegedve az ugyfelelim, nekem nem rokonem senki es semmi a koreimben... a munkaval ertel el a rossz hiremet... de sajna /szerencsere/ annyira felszaporodtt a munkam /szerencsetekre ezert lattok itt ennyre sokat:- )))/ hogy nicns idom mindnenel foglalkozni meg ne aszt csinajjam ami nem az en dolgom... szornyuuuuuuuuu
udv
neduddki
p.s. Calibos: nem veszm kotozkodesnek:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Miert kell hujje embereket foglakoztatni??? egyszeruen ne migaz... 100* el lett mondava mi adolga es nem nem es nem... de mivel vkinek a vkije ezert alkalmazzuk, de meg erra sem alkalmas amire fel lett veve.... siralmas....
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hujjet kapok.
udv
neduddki -
Pet_i
senior tag
[link]
Ezt nézzétek meg. Hangfal kell hozzá és egy kis (sok) türelem.
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ilyenkor illik odaírni azt is, hogy a jelenlévők természetesen kivételek.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
''Nem szeretem a szmájlikat. Árt a humorérzéknek. Lustaságra sarkall. Nem gondolkodsz, hogy vajon ez most komoly-e, vagy irónia. Szmájlik nélkül felértékelődne az emberismeret szerepe, így meg bárki írhat bármit, a többieknek még csak gondolkozniuk sem kell.''
Micsoda mélyenszántó gondolatok, és igazad is van bizonyos fokig. Én arra használom a szmájlikat hogy pótoljam vele az arckifejezéseimet (milyen meglepő), bár ez olyan mint a cukorpótló: az íze sem olyan, nem is hasonlít a cukorra, mégis...
A másik ok meg az, hogy érthetőbb legyek, szóval ne értsenek félre, mert abból szokott a probléma lenni hogy félreértenek -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Hogy megitn tengeri beteg legyen??? meg tom erteni:- )))
ha aszt vesszukhogy 7* /8-9???/ szallt vizre es vagy 30 evet tott totott /csak tipp/ nem egy megelop fordulat...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Nleson admiralis a legandak szeritn 7* /8-9???/ szallt vizre es minden egyes alkalommal tengeribeteg volt:- ))) szoval ne izgujjj
Igen sajna hol hozza hol nem....
udv
neduddki
mod: Robibaba: kis naiv idealista... irigyelle azet, hogy hajlando vagy aszinni hogy gondolkodnak az emberek:- ))) nezz be a wiw-es totyikab 3 hozzasozlasasl hamarabb ment el a poen es rogton gondolkdas nelkul felzabaltak 3-an...:- (((
Gh0sT: en tegnap csereltem egy 3000+-oson tt-s joszago tvmi nagyobb es brutalisabb hutucsves tt-re /csak sikerutl rabeszelni a tutajnak:- )))/ mert 2-3 ora jatek utan fagyott a gep es az asus alaplap aszt hazudta hogy tulmelegedett... na leszedtem a bordat errre kideurl hogy a proci kozepen ovalisan kb 2*1cm-es resz logott a levegoben nemi legressel kapcsolodott a bordahoz... na el is kezdtem dicserni a tualjanka hogy jo ember rakt aeszt fel /vmejjik haverja/ de akkor amr tegyem fel a zujat... feltettem 43 fo fole ne si birtuk hajtani...
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Sz.tem egy ''kicsit'' túlbonyolítod, de mindegy...
(Most én sem szmájlizok...) -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert ez nem vicces.
Akinek szántam értette. Többiek meg hadd gondolkodjanak. Érdekes, milyen viharok mennek a szmájlik körül, minap is valaki lebunkózott, mert lehagytam egy-kettőt.
Nem szeretem a szmájlikat. Árt a humorérzéknek. Lustaságra sarkall. Nem gondolkodsz, hogy vajon ez most komoly-e, vagy irónia. Szmájlik nélkül felértékelődne az emberismeret szerepe, így meg bárki írhat bármit, a többieknek még csak gondolkozniuk sem kell.
p -
válasz
parandroid
üzenetére
Helyes, egy moderátornak ez a legfontosabb tulajdonsága...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek szerint a második feltételezésem valós...
(Csak mert hiányzott hsz.-odból a smiley)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Figyelek. Mindenre. [link].
p -
Bencom ™
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
okok, nem szóltam

RGB-nek már tényleg 300+ Banja van?
én kb hetvenről tudtam, akkor most nagyon belehúzhatott 
-
ngabor2
nagyúr
rég volt már műsorajánlatom: 30 perc alatt a föld körül. most, a kossuth rádióban. az interneten is hallgatható.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
És még egy sajátosság,ha a képfeltöltés.hu-ra linkelt képet akarok megnézni,akkor az opera szépen összeomlik. De sebaj,ez egy kölcsönlaptopon van,így nem bántom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Amennyiben a kérdés komoly, az a vízhűtés, nem radiátor -korábban írt az összeszereléséről.
Amennyiben nem komoly:
. -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat kehet ettol szebb egy hajo???:- )))![[kép] [kép]](http://www.yachtandcrew.com/Gallery_files/sy_sorlandet.jpg)
na jo azert ez sem csunya, /meg kevesebb munkas/, de hat en keresztvitorla es teljesvitozlazatu rajongo vagyok: - )))![[kép] [kép]](http://www.yachtandcrew.com/Gallery_files/sy_islander.jpg)
udv
neduddki
mod: es amikor a kapitnay fehernemuje is fenn van:![[kép] [kép]](http://dewarucihandicraft.com/images/upload/3B_for_web.jpg)
ennyire keves kep van tea klipperekbol:- (((
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
ezt kérem avatarnak

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hi!
Hogy mondhacc ijjet, hat tudhatbad,hogy eszt a szentet nem lehet torolni barmit is csinal... meg kulomben s az osszes ph! hazigazda es buherator a foldon fetrengett csak hogy visszagyujjon:- )))
udv
neduddki
p.s. Ovoneni monda a penteki szerzemenyt??? lassanmegemberelem magam /hejesebben ugy tunik vegre muxik a VB:- )))/ es egyezkedunk -
Face8814
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tudnátok adni egy olyan linket, ahol találhatok egy megfelelően nagy méretű motoryacht fotogaleryt?
Már vagy 1 órája bújom a guglit, de nem találok egy rendes oldalt, ahol különböző yachtok lennének infoval + képekkel. Pontosabban van egy halom oldal, de nekem ööö... hogy is fogalmazzam... gyüjtőoldal kellene. Csak motoryachtokról, és ha lehet 2000 utánról!
Előre is thx!
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''akarmikor meglatlak elsore mindig'' ezt jut az eszembe:
[link]

-
parandroid
félisten
válasz
Bencom ™
üzenetére
Azok a postok lesznek törölve, amiben nyíltan egymást szapuljátok. Azokat töröltem is. És ha nem fejezed be nagyon hamar, te is RGB sorsára jutsz. Semmi kedvem a mai napot is azzal tölteni, hogy ki volt paraszt RGB-vel vagy bárki mással. A 300+ banja magáért beszél, a témát le lehet zárni.
Aki pedig neked nem szimpatikus, azt ignoráld, vagy rendezd le vele magánban vagy a Ring topikban.
p -
Sianis
addikt
Sziasztok!!!
Egy kis segítség kéne! Lakásfelújítási- vagy szigetelési támogatás után nézelődnék kicsiny hazánkban, de sehol nem találok róla információt, hogy lenne ilyen. Valaki esetleg tudna segíteni? Előre is köszi... -
-
tiv61us
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
nagyon elsoosztalyu volt, es udvariassagbol kertem repetat, de azert 13-ig nem akartam eljutni
aztan lementunk a sorkertbe/ mar nem a z anyosommal persze/ es nem tudtam sort inni
igy vot ez -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
******* **-nak akartam írni, hogy ha már valaki, akkor engem is parasztozzon le, meg az összes MOD-ot, akik keze a BAN link fölött járt rituális sámán táncot, alig bírva ki, hogy nem bannolhatják, és én is ''paraszt'' voltam ergébével párszor, de nem akartam beszállni, mert nagggyon húzós hetem volt ..... meg úgy látom ******* ** is gyógyíthatatlan (-:
-
rii
nagyúr
Én parázok, hogy rgb meglátva a #416-os post-ot azt hiszi (már megint, még mindig, örökké), hogy valami sztár, és be akar törni a köztudatba.
Nem kellene a #416-ot törölni (ezzel együtt), és priv.üz.-ben megválaszolnia egy Moderátornak a kérdést?
kill -9 rgb -
Tarka
tag
Kicsoda az az RGB? Mert nézem a miért moderáltuk topikot és minden második kitett tag ő, csak más néven. Nagy hurkalé lehet. Igaz hogy hallottam már róla, de nem tudom mi a bűne

-
Lord Zero
addikt
... a kisgyerekeknek nem lenne szabad fájdalmat érezniük...

-
adam60e
tag
Nemrég hallottam egy rögzített telefonbeszélgetést ahol egy detki asszony betelefonál a tűzoltóságra és össze vissza gagyog. A telefonközpontos nem ért semmit belőlle.
Ráesett a gólya a csitára, a bárány szőre meg kigyút. - ezt a mondatot próbálja közölni.
Ha valaki tudja a címét, vagy meg tudja mondani hogy honnan lehet letölteni az légyszives segítsen.
-
rii
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem a múltkor a DC++ csinálta ezt. 3 db 700 megás AVI a 512K-s hálón olyan gyorsan ''jött le'', hogy a HDD alig bírta követni. Persze csak valami bug volt (elősször azt hittem a szomszéd cég egyik gépét találtam meg DC++-n, akikkel közös hálón vagyunk), és az AVI-k mint az várható volt törlésre voltak csak alkalmasak. Ürhulladék.
mind1. -
parandroid
félisten
Bencom, VladimirR,
Kértem, hogy az egymással történő nézeteltéréseiteket a továbbiakban a Ring topikban beszéljétek meg. A szurkolótábort pedig végképp szeretném, ha kimaradna a dologból - ebben a topikban főleg. Akinek töröltem hozzászólását, vegye magára. A továbbiakat is törölni fogom, tessék menni a Ringbe.
p -
törölt tag
bocs srácok, csak nem tudtam hirtelen hova kapni.
MSNes küldésből adódott ez, innen derült ki
mindketten a szerverhez kapcsolódtunk
[link]
Ha valaki megtudja mondani hogy ez mi volt, akkor örülnék de nagyon. -
törölt tag
SOS
küldjön valaki légyszi egy sávszélmérőt, mert durva dolgok vannak a gépemen, naggyából gyorsabban töltök mint ahogy vinyóról vinyóra másolok.
SOS
Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még szerencse, hogy a gyermek egy emberre hasonlít és nem egy robotra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hajlékony

![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/pony_50.gif)