Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
már csak az a kérdés, hogy mennyit enged a feléből?
-
Dying Fetus
tag
oh kösz ez eszembe sem jutott...
de már a vegas6 ot isfeltettem -
sasa311
veterán
válasz
Dying Fetus
üzenetére
ha csak simán vágni akarsz és semmi több akkor vindóz múvi méker, alapból fenn van XPn

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
-
Dying Fetus
tag
heló Mindenki!
az érdekelne hogy milyen programmal tudok részletek kivágni 1 bizonyos filmből vagy videoból?? -
ladybug
őstag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
minden jó, ha a vége jó...nekik jó, nekem is jó, tehát jó És itt a lényeg. Egy kis önzetlenséggel másoknak és magunknak is kellemes perceket tudunk szerezni. És átélni sem utolsó érzés.
A Whiskey kortyolgatása közben pedig gondolj arra, hogy mekkora örömet és megnyugvást szereztél nekik.
-
MyKonzerv
senior tag

tény, hogy én is adnék tuti vaéamit annak, aki minden értékemet megtalálja és visszaadja egyben és hiánytalanul a tatyiban volt: mobil, tárca-pénzzel, lakáskulcs, forgalmi!!! - még láttam a családot elhajtani a megállóból, mielőtt felvettem a tatyit
én max. idézőjellel írnám azt, hogy ''megérdemeltem'', mert tulajdonképpen semmit sem csináltam, de ezzel is nagy szívességet tettem vkinek
minden jó, ha a vége jó...nekik jó, nekem is jó, tehát jó

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Nem abból kell kiindúlni hogy te milyen vagy! Vannak a világban nagyon állat emberek is, akik néhány ezer forintért embert ölnek. Szóval nem igazán természetes az embereknek, hogy akad ilyen rendes tag a világban aki nem csak magára gondol, hanem segít a másikon. De szerintem teljes mértékben megérdemelted azt a whiskeyt!
-
MyKonzerv
senior tag
kurva csáknorrisz
nade...micsoda világban élünk...
hazafelé jövet itt Budaörsön találtam egy táskát a buszmegállóban. felkaptam, gontoltam hazahozom, kitúrom belőle a tulaj nevét/telszámát és felhívom, hogy megvan ne aggódjon és jöhet érte, de még úton hazafelé csörgött a tatyiban a telefon és a tulaj síró hangja volt a másik végén
a nő teljesen kész volt...idejöttek a férjével, hálálkodtak orrba szájba és még egy üveg whiskeyt is adtak (Jameson!! )
pedog sztem tök természetes, hogy visszaadom, ami nem az enyém, főleg ha ilyen kaliberű dologról van szó -
Sianis
addikt
Itt ül melltem Márk. Azt mondja hogy: Be vagyok Baszva és szeretném ha Sianis átvenné a jogaimat, mert ő egy Isten, bazdmeg. Szeretném, ha ő lenne ezentúl MODERÁTOR én pedig HÁZIGAZDA rangon alul nem vagyok hajlandó dolgozni. Név: Márk Jelszó:***** köszi!
-
kíváncsi
őstag
Tv*-őt nézzétek

-
gozso
őstag
megvan es mindkettotoknek nagyon szepen koszonom!
_Volkovy_ : neked is koszonom hogy megprobaltad
Tanacs is kellene: Varga Miklos es Karpatia szerintetek mehet?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
gozso bocs, hogy nem tudtam segíteni, most szűkén vagyok ftp hozzáférésnek.

-
-
gozso
őstag
ez a problemam meg mindig fennall

tudna valaki segiteni? nagyon megkoszonnem
[link] -
Spiderka
csendes tag
Gratu.Tildy .Isten éltessen
-
Sanya
nagyúr
mennyi moderátor és házigarázda jár ide! lassan úgy kell keresni a szegény júzert

-
faster
nagyúr
Ma van Chuck Norris születésnapja, úgyhogy megyek, és iszok az egészségére.
Üdv mindenkinek. -
Kidus
őstag
Integra kölcsönzött egy karit nekünk, úgyhogy a probléma megoldódott, köszi neki

-
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid
üzenetére
Let me ERADICATE
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Kidus: én , gm.. Én tudok kölcsönadni egy gef 2 mx400ast, azthiszem
Megkrédem párom
-
tiv83us
veterán
Mar sikerult lemuteni. Amugy azert, mert a hutoventi hianyzott rola, viszont talaltam egy olyan bordat amire van egy passzolo ventillatorom. Vegulis sikerult is leszedni, ra is operaltam az uj bordat a ventivel es miutan betettuk a karit a gepbe, kiderult, hogy az egesz VGA halott...
Jo kor volt... -
Kidus
őstag
Nah most, hogy kemény 1 óra alatt sikerült beindítanom a gépem, itt vagyok az s3-al, 640x480as felbontással és 16 színnel nézegetem a fórumot, ami kb úgy néz ki, hogy egy rövidebb postnak kb a felét látom egyszerre. Personal settings elveszett, kezd remegni a kezem. Ha sikerül kölcsönkarit szerezni, fogom magam, kiveszem ezt a szutykot a gépből, fogok egy kalapácsot ( ha van, ha nincs akkor a klopfoló is megteszi ), és addig ütöm, amíg meleg.
Have a nice day
-
VoDaFoNe
aktív tag
bocs faster. [moderálva - peterkeT] ha elrontotam.
-
válasz
T. Almeida
üzenetére
de te nem napi 4 litert mondtál, hanem lefekvés előtt 4 litert... egyszerre.
nagyon nem mindegy. -
VoDaFoNe
aktív tag
Vigyázzunk az állatal Brutális.[[ link MODERALVA - nem ide valo. Aki ilyeneket akar nezegetni, az menjen a rotten.com illetve ogrish.com-ra. -- tiv ]]
-
tiv83us
veterán
Senki [link]?

-
válasz
T. Almeida
üzenetére
lefekvés előtt 3-4 liter vizet??
és akkor hogy alszol?
katéterrel, vagy félóránként felkelsz vizelni?
------------------
hát én voltam a szaharában, +55 fok árnyékban, de azért 3-4 liter vizt még ott sem ittál meg, csak fél nap alatt...
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nekem a vízivástól lesz hányingerem
inkább kialszom magam nekem ez a tuti. -
T. Almeida
senior tag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Vízivás, vízivás, vízivás hektószámra...A legjobb, ha piálás után, még alvás előtt iszol.
Én akármilyen ''beállított'' vagyok, ha mondjuk lefekvés előtt megiszok 3-4 liter vizet, 8 óra alvás után semmi bajom. Másnap reggel egy gyógysör javaslott.
Szerk.: Mire megírtam a hsz-em, látom, jött pár ''megoldás''.
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
QuarK, Sanya, Sianis: dánke dánke

a vízpótláson már rajta vagyok
a tejen jó derültem
de csak azárt, mert ma már tényleg túlteng a víz benne 
Sanyának külön köszi a szakszerű magyarázatért
megnéztem a véralkoholszintemet
) most 0.7ezrelék, éjjel olyan 2.2 körül volt
ez csak közelítő érték, itt lehet megnézni: [link]
más: valahol neten nem lehet megnézni az otp számlám egyenlegét? régebben ég volt, de eccerűen nem találom...
ezt meg meg kell néznetek:[link] -
QuarK
senior tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
MyKonzerv
üzenetére
1.: ne hagyd abba az ivást!!!! nekem ez mindig bejött.
2.: folyadékpótlás az egyetlen, amivel mérsékelheted ezt.
miért is:
az alkohol bomlásterméke okozza (aledhid) a másnaposságot. mikor alkoholt iszol, sokat vizelsz, mert az alkohol vízhajtó hatású. (magyarul sok aldehid lesz a kevesebb véredben, mert kihugyoztad a vizet, az aldehid marad)reggel, ha másnapos vagy, folyadékot kell pótolj, és sókat, tehát, sós étel, tea, tej, víz, akármi, amiben sok a víz, meg bírod inni, és nincs benne szesz.
ha nem hiszed, próbáld ki.
én sakálrészegség után ébrettem egyik reggel, mikor gyakszire kellett mennem 9-re, és még kóvályogtam. 2 liter folyadék, és újjászülettem
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
ki mit tud ajánlani másnaposságra?
kivételesen csak komoly hsz-eket kérnék, ha megy
-
gozso
őstag
help me, pls...
ostalyommal marc 15-re keszulunk...nem tudna valaki kisegiteni egy varga miklos fele europa-val?:
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Üdv!
Köszönöm a segítő szándékot
Így akkor marad a faház és a hangszigetelés topik. -
tiv61us
őstag
francba ez privat lett volna, ha jon egy perzekutor akkor vegye ki pliese
hiaba oreg Sam
es modolni akartam, de leleaasult az egesz PH, na ez tiszta Murphy
na mind1,sorry -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Csak azert mert kibanyasztunk az agynemutartobol egy S3 Triot, amire azt irtak nehany honlapon, hogy elvileg XP kompatiblis is /amugy meg PCI-s a cucc/; vagy megy, vagy nem. Hat nem ment... /Szal jo lenne valami ujabb, pl egy Gf mx 440 vagy egy ti4200....hasonlok/.
Amugy Abit NF7. /8X AGP...stb/
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs mese, nem lehet engem csak úgy elcsitítani...na jó a barátnőm eltud, de őt meg majd eladom 2 GB DDR2-es RAM-ért...csak meg ne tudja...

?
Lépten nyomon ezzel futunk össze

![[kép] [kép]](http://www.daffydoodles.com/Chuck_Norris.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.mobilzona.com/no_k/369.png)