- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
az szép. lehet, hogy szegény (apeh-)programozókat váratlanul érte, hogy idén is adóbevallást kell készíteni, ezért valahol elronthatták a programot. érdekes, hogy minden évben tele van hibákkal az a progi is. nem értem, miért nem lehet egyszer, egyetlen egyszer jól megírni azt a keretprogramot, hogy egyszerűen bevezethető legyen bele az esetleges törvénymódosítás. tavaly is kb. március végén jött ki a ''javított'' verzió, az előtte levők elég hibásak voltak.
-
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Félig-meddig pozitív értelemben mondtam. És leginkább az előadásmódjára értettem.Egyik oldalról: Nála valószínűleg nem fogok belefolyni, mint a felhevített üditőspalack a székbe; majd hangosan horkolni... De másik oldalról, elindul egy téma mentén, majd mire észre veszed, az asszociációk követhetetlen, már-már mániákus láncolási technikájának köszönhetően pillanatok alatt a család karácsonyozási szokásánál találhatja magát a gyanútlan áldozat; egyből elveszítvén az amúgy is sikamlós fonalat... És akkor ne is említsük az elkezdett, majd a felismerhetetlen motyogásba torkolló, vagy minden átmenet nélkül elharapott mondatokat. Alárendelt mellékszerkezeteket pedig még véletlenül se keressünk.
[flém]Úúúútálok ''korán'' kelni[/flém]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Hiányzott a PH!, jó, hogy újraindult.... Lehet, hogy újra függő lettem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
QuarK
senior tag
Hálózatok előadáson Bohus bácsi (na az a fickó is egy külön katasztrófa, de ez más tészta most) hozta fel a markolót, amint átvágja az optikai kábelt, és az SZTE hálózatra gyakorolt hatását; kicsit röhejesnek tűnt a példa, de mint a ''mellékelt ábra'' is mutatja, van ilyen

-
Sanya
nagyúr
kár, hogy az egyszerűbb megoldást választottad, és megmondtad a jó választ.
szerintem helyesebb lett volna, ha ezt írod:
a prohardver már a csőd szélére jutott. sajnos nem tudjuk fizetni a villanyszámlát sem, ezért volt pont nappal lekapcsolva a ph, de éjszaka ugyanúgy üzemelni fog, mert az éjszakai áram sokkal olcsóbb. csak egy módszerral lehet újraéleszteni a prohardvert, mert megjelent egy gazdag mecénás, aki hajlandó támogatni a weboldalt, akkor, és csak is akkor, ha továbbkülditek ezt az üzenetet legalább 20 vagy 30 e-mail címre, és őket is megkéred, hogy küldjék tovább, de 1 példányt mindenképpen küldjenek el az xmunka@freemail.hu és a ruszatti@freemail.hu e-mail címekre.
na ez adott volna munkát a levelezőszervereknek

-
Bash
őstag
Árpád-híd közelében jómunkásemberek sikerrel átvágtak egy optikai kábelt, később derült ki, hogy nem ez lett volna a dolguk, mostanára sikerült nekik összehegeszteni.

-
Integra
titán
akkora királyság ez az internet!!!
hétfő este fél 12kor új hűtőt vehet az ember, online átultaja az összeget, és kiválasztott napon házhoz szállítják díjmentesen...
és egy métert se kellett mozdulnom érte
-
lorcsi
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az a baj h ez egy egész magas színvonalú hazai oldal & eléggé gáz h ilyen bekövetkezhet, & a belessulások is időnként...
-
jasszer
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok... már vártam h mikor jelenik meg egy hivatalos hibaüzi a főoldal helyett...
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Örülök hogy helyreállt a PH

-
lorcsi
veterán
Yo nagyot zakkant a ph

-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az én kutyám is rosszul van, nagyon. Ma visszük orvoshoz.

-
Még mielőtt ''kiesne'' ez a nagyra becsűlt topik a top 30-ból, uppolom kicsit...
Egy vicces sztori.
Reggel elindultam dolgozni. Csak a m.helyemen derült ki, h. ma nem kellett volna bemennem, így jöhettem haza.
Tanulság: soha ne hagyjátok a beosztás megkérését azutánra, h. az életbe lépett, főleg ne hagyatkozzatok az emlékezetetekre, munkába járás tekintetében, ilyen esetekben...
Egy szomorú.
Kutyikám sajnos rosszul van, csak remeg, nem ugrál, nem örül...
-
ngabor2
nagyúr
itt sok okos emberek vannak, segíthetnétek nekem. felezési időt kellene számolnom egy függvényből. a függvény képlete: y= -61,103ln(x) + 319,87
nagyon régen, és csak érintőlegesen foglalkoztam ezzel a témával, úgyhogy ezért nem tudom, hogy kell
-
Panther
HÁZIGAZDA
Úristen, lassan 4.5 éve vagyok a PH-n
Ez most szíven ütött, mik vannak... (Asszem akkor most már tényleg itt az ideje elmenni zuhanyozni meg enni vmit...
)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Nocsak... a film idézetes topik beleolvadt az offba?

-
Sanya
nagyúr
no chat plíz.
-
Lord Zero
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
a pf sokkal több, mint mozi
nem is mozi -
rii
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
a ''vers'' helyesen:
''karom erős szivem bátor
én vagyok a terminátor''.... erre nem válaszolj, mer' no chat PLS van .... (-: -
VladimirR
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
''[...] nehany erosen bepipazott nigger, akik megdolgozzak feszitovasakkal, heggesztopisztolyokkal''
''jobb lenne nem megverettetni beszivott emberekkel...''
elobbi egy idezet Tarantino Pulp fiction-jebol (Bovebben: [link]), utobbi pedig a Te reakciod Sanya egy kapcsolodo post-jara -
hummerdikk
őstag
Ha azt nem erti akkor komoly mennyisegu alkohol van benne

Megse mentem aludni... Benedek Urral (rii) MSNen marhulunk, meg marhultunk... Fog nekem kuldeni egy webkamot ingyen, szal meg1x itt is:
Es logok neked egy sorrel!
Karom Platina
Szivem pumpa
En vagyok az, a terminator
By rii and hummerdikk
Benedek: En menekulok inkabb... 2006. 02. 1:51![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
mondjuk az a dolt betus mondat, amit sikeresen nem ertettem
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
mehajapom ..... ész bokán lúgom ... ész ész ... jól megosztom ki az észt ... ;-D készenlétisz lendőröknek maj' mondom: ''eszt szaszoljátok meg szrácok....''
csak én nem tudom kivitelezni a kétatjós kedencszekrény projectet .... ;-) ;-D
Sanya: búúsz vilisz .... nem .. hanem Bad Spencer és Terrence Hill ... töketlen ámerikái fecsképel a (be nem igért) sörömet de gyorsan... ;-D
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
kifejezetten kultúrált levelet írtam neki. de tényleg. magam is meglepődtem

rii: ''Te mondd, hogy rablótámadás, a Te hangod mélyebb''
na ez miben volt?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
amilyen csunya, es kopasz vagy, eleg ha Te csengetsz be, s fogadod, mikor ajtotnyit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hummerdikk: bazz, te nem lattad a pulp fiction-t (ponyvaregeny)? na huzzal megnezni
kozben egyebkent kiderult, hogy az xmunka@freemail.hu, es a ruszatti@freemail.hu cuimek mogott valoszinuleg ugyanaz all, mivel ugyanazt a link volt mindket cimrol erkezo levelben (es ugye a beszervezo szemelye szamit, igy nem fogja senki a masok link-jet kuldeni)
tovabba, ha minden igaz, akkor Bash az A-E, Sanya a P-S, en pedig az S-V csoportban voltunk
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
amit észrevettem, hogy gyűjtött e-mailokról van szó. az én e-mail címem a prs kezdetű csapatba tartozik, de csak párnak küldte el, lehet még kezdő, de lelkes a srác. az elején kéne megfogni, és felvilágosítani, hogy ezt nem szabad.
-
Sanya
nagyúr
hmmm, akkor kutassuk ki kicsoda ő
[link]
Vladi:
támogatom!!!!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha megtudsz valamit az xmunka@freemail.hu mailcim tulajarol, kerlek tudasd velem is
p.s.: a Neked kuldott level cimzettjei kozt is vannak mas ph-sok? esetleg a Te cimed mashonnan szedte?
szerk.: inditvanyozom, hogy kozossegileg kutassuk fel, majd latogassuk meg a SPAM-mert, majd hivjunk nehany erosen bepipazott nigger, akik megdolgozzak feszitovasakkal, heggesztopisztolyokkal
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem az xmunka@freemail.hu cimrol jott egy bestpayview-s level, es ha jol lattam, akkor ment ugyenez meg rajtam kivul meg legalabb 3 ph-snak (ladybug, koxx, stanely_), a tobbi cimet nem ismerem
es valoszinuleg azert kaptad, mert valahol (nem tudom merre, talan ide masolta be valaki) olvastam, hogy ajanljak, hogy ugy szervezzen be embert, hogy keresgeljen mailcimeket, mondjuk forumokon
irtam neki levelet, hogy ''hooo miafasz'' (persze kulturalt formaban), ha nem valaszol zaros hataridon belul, akkor feltoltom a freemail-es postafiokjat
p.s.: szoval a email cim gyujto robotok kedveert megegyszer: ruszatti@freemail.hu, es xmunka@freemail.hu
ilyenkor sajnalom kicsit, hogy a kereso-script nem gyujt email-cimeket, de tobbnyire inkabb ugy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tarolom
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
erről az e-mail címről tud valaki valamit?
ruszatti kukac freemail.hu
esetleg PH-s? most küldött egy reklámlevelet, és ki akarom deríteni, hogy miért küld nekem piramisjátékos levelet. -
VladimirR
nagyúr
válasz
master bud
üzenetére
inkabb Bovebben: [link]
-
master bud
tag
-
tildy
nagyúr
Nem tudja valaki melyik számban van az, hogy:
A radio1-en hallgatam, a discoshit műsorban az angol szöveg magyarul kb így hangzott
''Hölgyeim és uraim!
Ez itt 100%-osan tiszta kubai kokain'' -
mayerlaci
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Cod2 war
-
MarKoo
addikt
Szurkoljatok nekem 21:30-tól.
Hülye játék... 
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
De gorillásod van.

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Zold szimu sarkanylabas mamuszt keresek!!!
Egyszer lattam es sajan elszlasztottam en marha!!! Most hel meeeeeeeee!!!
udv
neduddki -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hideg van, gyakran fázik a lábam... Kellemest a hasznossal...
-
rii
nagyúr
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah, mindig kell valami patch mások butaságára.
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
''A smiley arra lett kitalálva, hogy érzelmeket tükrözzön''
ehhez kepest a tobbseg arra hasznalja, hogy fogalmazasi kepessegeinek hianyosasagat takarja, esetleg diszitosort alkosson, neadj'isten ezzel probalja meg poenkent feltuntetni azt, amit a hozzaszolasabol nem mer vallalni (pl.: te hulye fasz
- persze ezt olyan szovegkornyezetben, hogy meg szmajlival is egyertelmu a dolog, mint pl amiket Bencom téem irt nekem)
szoval azt hiszem teljesseggel errtheto, ha valakinek herotja van ettol az emotion-oktol -
Ezt már korábban is be szerettem volna linkelni...
[link]
Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Manli RTX 3070Ti
- Asus TUF 27" 165Hz gamer monitor
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/i_am_the_one/size2/19449767.jpg)