Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem ezt jópáran átéltük már rajtad kívül is. Hogy miért mondom ezt? Nekem azóta javult sokat otthoniakkal a kapcsolatom, mióta nem otthon lakom. (Azonban nem felejtek!!)
Szerinted válasz valami távolabbi főiskolát, és légy majd koleszos! -
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
vazze fejezd be a sulidat -gy veszem ki me oda jarsz- aztan rajta, egy utlevel oszt elotted a vilag

whats' the problem?
most meseltem tildy baratosnemnak, hogy en anno, a 30 as eveimben 100 dollarral jottem ki a semmire, es minden OK itt
nem nyafogni, mosolyogni, aztan ha jon az igazi akkor nem elcseszni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, ezt te is tudod.
honnan tudod, hogy nekem milyen gondjaim voltak, vannak? na látod..
hidd el, ami nem öl meg, az csak erősíti a karaktert.
ha rosszul állsz hozzá a dolgokhoz, rossz is lesz.
fel a fejjel, a pohár soha sem félig üres, hanem félig tele!!
annak hogy miért itt osztasz meg gondokat és vallomásokat, megvan a teljesen egyszerű logikus magyarázata, de mindegy ez itt most nem fontos. az a fontos, hogy azért ne felejtsd el, hogy ez itt csak egy álomvilág, egy átmeneti menedék, az igazi életed nem itt van hanem ott ahol most nem szeretsz lenni. kvázi bizonyos fokig magad csapod be vele, ha nem figyelsz oda a dolgaidra. tudod, you can run, but you can't hide
oldd meg a gondokat amennyire csak tudod, tedd könnyebbé az életed
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Fogalmad sincs, hogy milyen ''érzelmi'' közegben élek, de ezt ne vedd bántásnak kérlek!
Tudom, részben igazad van, részben meg nem. Fogalmad sincs milyen úgy haza menni minden nap, hogy nem akarsz hazamenni. Bárhova csak haza ne. Sokkal szívesebben vagyok inkább iskolában?!, vonaton, vagy akárhol csak otthon ne. Most is ha tehetném húznám el itthonról a belem csak hát hova? 
Gyakorta mondhatom, hogy a PH! a családom. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy itt, sokkal de sokkal több mindent leírok nektek, minthogy azt anyámmal vagy apámmal beszélném meg. Egyrészről rossz, mert a kapcsolatom a szüleimmel nem olyan mint amilyennek lennie kéne, másrészről tudom, hogy bennetek megbízhatok!
Mind1, xar az élet...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
akkor csavarodsz be ha bedumálod magadnak és tényleg beakarsz csavarodni..
-
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
dehogy nincs, csak most meg eppen nem futottak ossze, na most hogy ragozzuk a banatot, en meg 3 ''igazin'' vagyok tul, ugyhogy valszinu a jovom a singlisegembe fullad

-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ittenem, egyelek meg. Anyai szívem rögtön megsajnált, ahogy megláttam a hozzászólásodat.
![[kép] [kép]](http://www.mouse.webby.com/images/hgcutie.jpg)
-
burgatshow
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Ezért fogok becsavarodni mert nincs aki szeressen és egyedül nagyon gyík (a család az más tészta). Amúgy meg pihend ki magad!

De legalább a becsavarodás nálam úgy jön ki, hogy egyre többet programozok és zenélek! Amúgy egyfelöl jó mert leköt, másfelöl megmár túlzottan is leköt és ez baj sztem legalábbis úgy érzem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az Austin Powersek is nagyon jók.

-
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
jaj ne kuggye mar engem linkrol linkre, az elmult 4 napban dolgoztam kb 86 orat es almos is vagyok, csak eszembe jutott a postodrol egy hulye haverom, akinek mondtam, hogy letusolok es mehetunk, erre kikerekedt szemekkel ramnezett: - csutortokon?
no meg mint a tenger, cdsa ki kell varn az igazit, amibol altalaban 3 van, az egyiket meg kell tartani
nincs is annal szebb, mikr egy no szeret teged, az egy ajandek, csak sokszor elcsesszuk
ps. az a 3 az egy tudomanyos kutatas eredmenye, nem duma
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mert ha az eredeti Doctor Who-ra (közben összeraktam) akkor igen, azt láttam, volt a remake is (huhh, asszem a BBC three-n); de az pfujjdegagyi; nagyon nem jött be.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egész véletlenül nem tudod meg lehet valahonna szerezni a BBC-s változatot? Nekem ez remake nem jött be. De a régi az nagyon ütött.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Látom, az az útikönyv az örök klasszikus, és visszatérő motívum

Én ahol még nagyon bírtam, az a Doctor Who sorozat...
Viszont az Eastenders-től falra másztam, annyira bántó volt néha...
[Szerkesztve]
#3383: Melyikre gondolsz itt most?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Azért vannak dolgok amit csak britt akcentussal tudok elképzelni.
Álljon itt egy rövid bekezdés példaként:
''It is also the story of a book, a book called The Hitch Hiker's Guide to the Galaxy...
Not only is it a wholly remarkable book, it is also a highly successful one - more popular than the Celestial Home Care Omnibus, better selling than Fifty More Things to do in Zero Gravity, and more controversial than Oolon Colluphid's trilogy of philosophical blockbusters Where God Went Wrong, Some More of God's Greatest Mistakes and Who is this God Person Anyway?
In many of the more relaxed civilizations on the Outer Eastern Rim of the Galaxy, the Hitch Hiker's Guide has already supplanted the great Encyclopedia Galactica as the standard repository of all knowledge and wisdom, for though it has many omissions and contains much that is apocryphal, or at least wildly inaccurate, it scores over the older, more pedestrian work in two important respects.
First, it is slightly cheaper; and secondly it has the words Don't Panic inscribed in large friendly letters on its cover.''
Amúgy középsuliban (ez volt az az időszak, amikor még tanultam is valamit angolul) mindig volt amerikai angoltanárom. Úgyhogy alapvetően hozzám is közelebb áll az a változat. Viszont soha nem volt sem Douglas Adams-ük, sem Monty Pythonuk.
p -
thx mindenkinek aki segitett a szigetes topicban

(akinek szól, az érti
) -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Na ha mar igy benne vagyunk a temaban;
Volt egyszer egy szinhazi eloadas. Egy magyar es egy amerikai szineszno jatszotta a foszerepet.
Az egyik jelenet igy szolt volna:
Amerikai: - I don't care about my family, i have to flee the country by tomorrow
Magyar: - Oh, just becouse you cunt face your problems...
Nos, ez a parbeszed igy szolt volna:
-''Oh, just because you can't face your problems, you shouldn't leave your children and your past behind you''.
Ezt kellett volna britisul elgagyogni, hat igy sikerult. A cuntface-nel megfagyott a levego. Ekkor szolt oda az egyik amerikai a kozonsegben a masiknak: ''She just called her a cuntface...
''
Azota rajott, hogy nem ugy megy az, hogy meghallgatom en a nyelvoktato kazin, mi az a so called London-english... -
tiv61us
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
minden vasarnap ezt csinalod?

-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
azert a brit angolnak is megvan a varazsa, emlekszem egy filmre, olyan szepen mondtak, hogy miszisz mooooszli

nekem az amerikai ragogumiangol jobban bejon, hat hamar angol azert elkepzenek egy regivagasu videki angol uriembert beszelgetni egy georgiai feketevel az idojarasrol
mondjuk a mexikoi spanyol sem egeszen ugyanaz mint amit Cervantes beszelt
-
burgatshow
veterán
Lezuhanyoztam, hajat mostam, borotválkoztam ugráltam az arcszesztől, úgyhogy már teljesen jól vagyok. Nő becserkészésre holnap fel!

-
Integra
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
emlékszem gimiben rakás karót kaptam azért angol órán, mert nem britt angolt beszéltem.
hiába, ez van, ha az ember lettermanen meg lenon nevelkedik és csak amcsi niggeres filmeket néz
a végén feladta az angol tanár
ritka gusztustalan a britt orhangú angol. üvölt szegény magyarokról hogy magyarok az esetek 90%-ban -
Loretto
veterán
Nahát mi volt itt tegnap.
Tiv: télleg fostalicska a minőség, de nem egyszerű
Xpod (#3370).
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Errol a faster altal nemregiben belinkelt video jut az eszembe

''-It's an emergency, we are sinking!!
-And, what are you thinking about?''
-
tiv83us
veterán
Igen, mert Magyarorszagon a britt dialektust oktatjak. Igy lesz ilyesfajta f+sz keverek. Egyebkent hasonlo temarol beszelgettunk Rezi baratnojevel valamelyik talin /aki mellesleg tudomasom szerint angol tanarno/, hogy mennyire ragaszkodik a magyar oktatas a britt angolhoz /nemcsak nyelvtanban, kiejtesben is/.
Egyebkent en valahogy ugy mondom ha mar itt tartunk, hogy mondok egy enyhe ''t''-t es ralokom ''...hinket''
Remelem ertheto volt valamennyire
-
burgatshow
veterán
Pillanatnyi hangulatom ezt szülte: [link]
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem rossz, mikor mennek nyelvvizsgára? Azt azért majd mond meg nekik, hogy ezt egyből köszönés után kell mondani.

Drótszamár: szerintem mindkettőt. Abból baj nem lehet.
Jah és kész vagyok, most olvastam végig vodafone és társai eszmefuttatását. Alig látok könnyeimtől. Szerintem ebből bestseller lenne ha megjelenne nypmtatásban.
Vodafone gyere el a következő talira, felvesszük videóra, híresebb lehetsz, mint Szalacsi úr.
tildy egyszer meghallgatnám, hogy egy angol hogy mondja a nevedet.
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Nálatok is marha szar a tv2-őn az adásminőség?
Őket kell utálni vagy a Fibernetet ? -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kozben keresem azt a videjoot, ahol a pultos haverom azt ordibalja a tomegbe, hogy ''naaadzs fasom vaaan'' illetve ''ki akarlaak nualniiii''
Az tetszett a legjobban, mikor a ''nyelvkurzus'' elejen a ''meg akarlak dugni'' es ''ki akarlak nyalni'' mondatokban osszekeverte a ''meg'' es ''ki'' igekotoket.
Kepzeljetek el egy hulye amerikait ordibalja a vendegeknek, hogy ''Meg akarlak nyaaalniiii'' es forditva
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szinte akcentus nelkul, tehetseges a srac, amugy rettenetes nagy munka lehet benne, mert nagon nehezen beszelik a nyelvunket

mondjuk az ominozus mondat nem tartalmaz lehetetlen hangkepzest, de pl a gy, ny hangok szinte lehetetlenek nekik -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm... azt hiszem, kezdek több időt tölteni a fórum mögött mint előtt. Már azt se tudnám például hogy mi a családi helyzet Vodafonéknál, ha nem épp most írták volna le.

-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
könyörgöm, hát te milyen voltál ebben a korban?
vagy bárki más?
gyerek, hát viselkedjen is úgy mint egy gyerek, így fejlődik rendesen
az ég világon nincsen ezzel semmi baj! -
Integra
titán
hát ez mekkora...
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/nevet/patan.gif)
[link] -
CardineIIa
csendes tag
Ez a legjobb, amikor a családtagok egy bla-bla fórumon tárgyalják meg ügyes-bajos dolgaikat.
Mennyé má át néha a másik szobába, vazze...hihetetlen.

Én kérek elnézést. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Helló! Szal van benne vmi amit elismerek ás FELVÁLLALOM!
Pimasz vagyok és szemtelen de tisztelem a felnőtteket, lásd: VoDaFoNe alias Csetelke 17hsz. !
Veled meg néha azért vagyok tiszteletlen mert te is úgy bánsz velem. ( úgy bánj mással ahogy te szeretnéd h veled bánjanak) 
Nem kell őt komolyan venni ..... okes de akkor én kit vegyek komolyan?
Ráadásul az itthoni helyzetet mellőzük plz! 
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
keresek egy telefonszámot, de sehol nem találom. egy kerékpárbolt száma kellene, de nem akármelyiké. debrecenben a nyugati utca 29-31-ben van (a házszám nem 100%, de erre emlékszem, nem a pótkerék, az máshol van), nevét nem láttam kiírva. telefonszám sincs kinn, legalábbis olyan méretben, amit el is lehetne kintről olvasni. az arany oldalakban nem találtam. szombaton voltam ott, rendeltem egy bicajt, de mivel nem tudták akkor ott összeszerelni, ezért mondták, hogy hétfőn mejek vissza. közben jött egy jobb ajánlat, ezért ezt vissza akarom mondani, hogy ne csinálják feleslegesen. se név, se pénz nem lett otthagyva, de nagy pofátlanságnak érezném most csak úgy minden nélkül otthagyni. ha valaki tudna egy számot mondani hozzá, annak nagyon örülnék.
-
neduddki
nagyúr
HI!
nemmmm ez eg roossz vicc:- (((( [link]
RIP...
udv
neduddki -
tiv83us
veterán
válasz
sharpapa
üzenetére
''szerk: azt nem értem hogy hol szeret baszni a gyerek?''
Nem hol, hanem hogyan.
S a megfejtes: ''NAGYON''
Van meg egy videom, ahol az egyik bartender srac azt ordibalja az embereke elott a pultban, hogy ''Nagy f#@%szom vaaan!'' ''Ki akarlak Ny394lni!!''...stb''
De ezek inkabb maradjanak csak inkabb az en kis videotaramban
_az: Az alapveto amerikai karomkodasokat /shit, fuck, damn/ par hetre ra mikor odakerultem felvaltottak a ''b@zdmeg'',''kurva'' es tsai. Asszem a barban egyedul en karomkodtam angolul
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
No igen, ez ütős falat minden angol anyanyelvűnek... Viszont az eddig legkristálytisztábban kiejtett magyar ''mondat'' egy angol szájából a következő volt: drogos k*rva anyád... A jómagyarmunkásemberek tanítgatták becsületesen az ilyen és efféle kifejezésekre szegény targoncás gentlemant...
-
sharpapa
senior tag
sírok az uccsó 3 oldalt látván...
-
Sanya
nagyúr
WRÁJT ONLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
-
burgatshow
veterán
rii, Integra shut down please! Szerintem tök feleslegesen vitáztok. Tény, hogy egy két mondattal sikerült engem is a plafonra küldenetek, de ez még nem ad okot számomra, hogy el kezdjek oltani és rendet teremteni.
Valóban Voda 13 lesz júl.ban, és megmondom az őszintét, már azt csodálom, hogy még nem bannolták mert csak a szófosáshoz ért de ahhoz legalább nagyon. Nem kell őt komolyan venni, de azért lenézni és b@szogatni sem kell. Lányból van.
Ha meg valaki bántja az olyan mintha engem bántana!
De tildy mondta meg a frankót! Az a baj, hogy nem csak itt tiszteletlen, hanem sajnos velem és szüleinkkel is néha, és egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni mert lepattan róla..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Olvass vissza.
rii: ezt neked is ajánlom. vodafonenak többször szóltunk már (lásd pasik és csajok topic) , hogy kicsit változtasson a stílusán, mert itt a ph-n nem így illik társalogni. A másik meg az, hogy a segítő szándékot rögtön támadásnak veszi.
Tudod ez annak a tipikus esete (hogy példával is illusztráljam a dolgot), mintha egy kis tini felvenne testre simuló mini ruhát, kifestené magát mint a nagyok, aztán meg csodálkozna, hogy utánafütyülnek, vagy a sejhajába markolnak. (Remélem érted a dolog átvitt értelmét)
------------------------------------------------------------
Na lehet nekem esni, hogy leoltottam az ifjúságot. PEdig nem. Több olyat is tudnék mondani a 18 év alattiak közül, akit pl. nagyon is tisztelek.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
mi a vita tárgya? hadd szálljak be.

-
QuarK
senior tag
Igen, jól láttam; a Dr House-t elkezdi vetíteni a magyar TV is: [link]. Viszont ahhoz képest, hogy mekkora nagy sorozat, elég óvatos a cikk... Kíváncsi leszek, hogy fogadja majd a magyar közönség; meg milyen lesz a szinkrohang; és a fordítás... Eredetiben, ahány részt láttam belőle; mindig lebilincselt; és sokszor néhány cinikus beszólástól a padlóra kerültem a röhögéstől... K*rva jó figura a főszereplő

Más, senki nem látta már? Ámérikái kollegák? -
jasszer
őstag
''szerintem meg fontosabb néhány szar poénnál az, hogy nem figurázol ki egy másik embert, ... nem adott okot arra vodafone hogy ilyen megjegyzéseket tegyetek róla
gerinces férfitársam''
Szerintem Vodafone azzal h napi szinten a PH!-ra írogat a közösség (feltehetően egyenrangú) részének tekinti magát, nem hinném h másképp kellene kezelni pusztán a kora miatt. Szép dolog a tolerancia, de a pozitív diszkrimináció szerintem nem szép, mégha annak is tűnik. Ráadásul a mai nap hsz-einek (bár abban igazad van h túlzóak), egy hosszabb folyamat az alapja. -
Lord Zero
addikt
szövegkörnyezetből történő kiragadás esete forog fenn.. tiltakozom!!

szerk. jah, és ha így állítod be, én is hiéna vagyok (és leszek is - ezek szerint - hasonló helyzetekben)
te óvni akarsz (ami szép dolog), de nincs kit/mit, mert lényegileg nincs kitől/mitől
ez műbalhé (lehet rajta dühöngeni és lehet rajta felháborodni - egyik sem full hiteles, mert az origó full röhejes)
písz
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
figy, a rege a következő: a kicsilány bemerészkedik (de figyelem! utat mutatnak neki, nem magától térképez) a ''nagyok'' erdejébe - ezzel eleddig nincs gond
a rengetegben rögtön, első körben elmesélik neki, h kicsit ''vicces'' az allűr, amit produkál, de tulképp nincs gond vele amíg ebbe a közegbe beilleszkedni szándékszik és nem a közegből-való-kilógni-vágyás (vagy még inkább: az ebben való tetszelgés) esete forog fenn (dekódolom: olyan, mint amikor gyerekek cigiznek a híd alatt, mert azt vélik hinni, h az menő és fasza, noha senki nem akarja, nem várja el és nem kéri számon sem az elszívott, sem az elszívatlan szálakat)
aztán mindezt elmesélik mégegyszer
meg mégegyszer
meg mégegyszer
a kicsilány mindannyiszor úgy tesz (most figyelj) h megértette (vis maior: tényleg azt hiszi, h megértette!) és valóban, felnőni kíván egy olyan mértékhez, ami (most megint figyelj) nem megkövetelendő és nem elvárandó tőle, de ő akkor is nekifut mert a. nem értette az előzőekben vázolt értenivalókat b. nincs b. opció
az empátiám messze tökéletes, blabla
de mindig van egy olyan vonal, ahol megkérdőjelezed, nem lenne-e egyszerűbb megmosolyogni, mint lereagálni (és igen, egyszerűbb lenne)
''nem adott okot arra vodafone hogy ilyen megjegyzéseket tegyetek róla'' - higgy nekem, teljes mértékben okot adott rá - az egy dolog, h nem illik hiénaként lecsapni mindezekre, de oktalanságról szó nincs
ha zavaros voltam, teljesen érthető (sörviszki) -
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
igazából ghost POST-ja indította el bennem ezt a folyamatot ...
''......- Agyilag is nagykorú? Na arra várhatsz........'' rohadt vicces ...
csak nem akartam kiragadni a ''szövegkörnyezetből''
de kedves tőled, hogy magadra vetted az egész harcot ... amúgy __senkinek__ nem akarok tetszelegni .... virtuális emberek előtt nincs értelme pozitív elbírálásokat gyüjtögetni ....
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom, részben igazad van, részben meg nem. Fogalmad sincs milyen úgy haza menni minden nap, hogy nem akarsz hazamenni. Bárhova csak haza ne. Sokkal szívesebben vagyok inkább iskolában?!, vonaton, vagy akárhol csak otthon ne. Most is ha tehetném húznám el itthonról a belem csak hát hova? 

![[kép] [kép]](http://motivate.maths.org/conferences/conf36/mouth.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pimasz vagyok és szemtelen de tisztelem a felnőtteket, lásd: VoDaFoNe alias Csetelke 17hsz. !