Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
nem birom magam tovabb turtoztetni: mar biztos megkerdeztek vagy 300-an, de kerlek, add meg a valaszt nekem: nem tudsz gepelni (tizezer hsz ellenere sem?), vgy egyeb oka van annak, hogy az irasaid 95%-at ketszer is el kell olvasnom, hogy megertsem mit szeretnel?

[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
neduddkinak már csak egy kellően idióta avatar kéne, és akkor az újak tuti azt hinnék, hogy PeterkeT porontyai közül ült valaki a gép elé

-
VladimirR
nagyúr
bde-t (borland database engine) szeretne letolteni a tisztelt forumtars, es ehhez kert segitseget, mert a cd-je szar, es mindenhol csak updat-et talal
illetve meg kerdezi, hogy szabad-e ilyet, vagy ez mar warez-nak minosul
nagyjabol ennyi
p.s.: jo tudom, nem kell mondani, az en irasom sem konnyu eset -
hefe
aktív tag
Behalok hogy pont most nem jó a bkv űtvonalkeresője... Az a baj hogy én csak 1 címet tudok. Váci út(ca?) 35 9. emelet... De ahogy nézem váciból 3 is van. De valami kék metrót emlegettek még amit ki tudtam szűrni a zajból...

-
Dale
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azt észre sem vettem... Mindenesetre nem a Mistralba akar menni, mert az Váci út 66, tehát két címet már kilőttünk. Vajon mi lehet a Váci út 33-ban?
(Figyelem, ha oda mennél, akkor elég elsétálnod a Nyugatitól a Lehel tér irányába, a Westend mentén. Bár, a Lehel tértől még odébb lesz az, a Lehel piac a 7-9... Szép kis út ez a Váci!)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Na most ez tenyleg nem az en f@szsagom volt, ez a tervezo aztmondja, hogy nincs is Vaci utca 35. es kijavitja magat 33-ra

[link]
ui: Ez ossze-vissza dobalja az instrukciokat, mar megint mast irt mint az elobb. Nah jo, nem is piszkalgatom tovabb, meg a vegen valaki miattam elmetrozik Kazahsztanig
-
hefe
aktív tag
Köszike a helpt!
-
Dale
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nana, Váci utca, nem Váci út... Kicsit messzire küldenéd szegényt ebben a nagyvárosban.

Szóval a Nyugatinál felszállsz a 3-as metróra (Kőbánya-Kispest felé) és onnan 3 megállóra van a Ferenciek tere, ott kell leszállnod, és innen már csak egy kevés séta a Váci utca, ami a Dunával párhuzamosan fut. A 35-ös szám nem tudom hova esik. -
hefe
aktív tag
Hy!
Valaki meg tuná mondani hogy a nyugatiból hogy jutok el a váci utca 35be? (a bkv utvonalkeresője behalt)
-
hummerdikk
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is akadozott egy picit, de mar jo.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nekem még most is ''akadozik''

-
hummerdikk
őstag
Mi volt ez a nagyobb kimaradas?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kolegakegy kerdes: bde-t le tok toteni vhonan??? vagy az mar csunya warz dolog? vagy hogy van ez.
Sztory: vna egy autals kitolto progi ami ala bdekene hazahosztam, egy cd-t amin istall pihen, de baja van a kis dragank:- ((( es tanani csak updatet tanatam:- (((
vagy tenyleg fujj csunya dogot akark warezolni...???:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
Bovebben: [link]
szoval nincs
es azert nem hozta be, mert orak ota tuzfalakat probalgatok
az egyik fagyik (kpf 2.1.5), a masik nem megy gateway-en (ksf 1.1.2), a harmadik nem tud alkalmazasszintu szurest (kwf 6.1.4), szoval most epp a kpf 4.2.3-at konfigolom - nem kulonosebben tetszik, bugos kicsit a felulete, de szukseges volt a csere, mert nem tetszett, hogy a kpf 2.1.5 a mult hetren 3 kekhalalt is csinalt -
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
THX

közben ráleltem én is
jön még vki chris reáraM -
LOTR
addikt
H5N1 nevű user van?
nem tudom miért, csak úgy eszembejutott
-ránéztem a topikjára -
MyKonzerv
senior tag
Hol kapni jegyet a Chris Rea koncertre?
És mennyiért?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
sot, en is visszatertem, igy, miutan engedelyeztem vegre a 80-as portot kifele
most engedelyezem meg befele is, aztan lepek aludni, mert lassan mar pirkad -
Lord Zero
addikt
negyed öt múlt
kellemesen egyedül vagyok -
MyKonzerv
senior tag
ojvé...buli van fölöttünk...
lehet, hogy roll blunt, get a beer, aztán nightlife...
csak ne rosszalkodna a gyomrom...a tegnapi kannásbortr még nem heverte ki
-
RedAnt
aktív tag
Találtam egy tök jó kis fórumot: [link]

-
Pacák
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Az ilyen borítéknyomáskat véleményezi valaki nálatok mielőtt beválallják? Vagy csak hozza a megrendelő, és majd csak lesz belőle valami? Konkrétan a boríték fülére hogy a vérben lehet nyomni úgy, hogy ne történjen minden második példánnyal valami gixer berakásnál? Piszkálja a fantáziámat...

-
VoDaFoNe
aktív tag
régi baba takaró hátamon. fáj a fejem. kijönnek rajtam régi gyerekességeim. bár... nálam ez normlis hogy semmi sem normális.

-
twollah
nagyúr
Hurraaaaaaaaaaaaaaa!
Bazd meg!
Dol a szar!
Pontosabban a viz.
Alig 200 kobmeter folyt el egy csotoresnek koszonhetoen a foldbe.
Kb.4 honapja lett megnezve a vizora, azonta csak ilyen altalany dij lett fizetve, es az orara ra se lett nezve.
Most igen, es meglepodve tapasztalta a vizoraleolvaso, hogy az ora porog mint a ventilator.
A focsap azonnal el lett zarva, de ez mar nem segitett a helyzeten...
A vizdij kb. 60ezer local credit lesz + ha pechunk van akkor ehhez hozzajon a csatorna dij is.
Amit nem egeszen ertek, hogy miert kell, kene kifizetni a csatornadijat, ha az a viz nem a csatornaban folyt hanem a foldbe.
Na mindegy, ezt majd a vizessel kell lebokszolni.
Und noch dazu jon ehhez a szaki dija aki kiassa, kicsereli, betemeti a csovet.
Kurva jo!
En szivesen turnam a foldet, de felek, hogy egy rossz mozdulat, es ujra nem tudok labra allni egy ideig.
Szoval marad a szaki.
Ez legalabb 100ezer local credit lesz.
Meg szerencse, hogy nem vettem uj gepet, mert most tuti, hogy a kutba ugranek...
Kicsit?!? magam alatt vagyok.
Pont ma dioztam azon, hogy lekotok egy jelentosebb osszeget a megtakaritott penzembol, es talan vennek egy bringat.
Helyette megy az egesz a foldbe...
Van vmi muszeres csotoresvizsgalat.
Utanna erdeklodtem a dolognak.
A tag kijon mindjart 10ezer local creditert, baszkuralja a muszerrel a foldet 20ezer local creditert, es a vegen rabok a foldre, hogy:''Ni! Itt lehet a csoteres!''.
Es ez csak a vizsgalat volt, ettol a cso meg nem gyogyul meg, sot a fold sem veti ki magabol !
Szoval ez a modszer kilove.
Kurva duhito, ez az egesz.
Saccra vizdij + csatornadij + munkadij 130ezer local credit ami ugrik ki az ablakon, es meg latszatja sincs az egesznek.
Vagyis latszatja annyi lesz, hogy fel lesz turva a kert, ezen kivul nem sok mas.
Semmi kezzel foghato nyoma...
Az ilyen anyagi kiadasokat nagyon tudom utalni, es most nem is kis osszegrol van szo. -
-
gozso
őstag
segitene valaki, ha szepen megkerem?
keresek egy verset, de se a szerzot, se a cimet nem tudom...
egy felsor ugrik csak be belole:
...''de nem adom vissza a szemedet...'' -
sharpapa
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Hát ja pesthez viszonyitva tényleg nem drága, viszont a cuccot keveslem belőle, amiről én beszélek az tényleg akkora hogy (nemhogy az enyém) a fater két kezében is ugy marad meg hogy jön belőle a cucc, (de már megtanultam egy olyan fogást hogy ezt meggátolom) De ha asszondod annyira jó akkor benyomok eggyet ha pesten járok.Neked meg ajánlom a fent emlitett Mendét, hiddel az is jó hej.(ha ERDŐS-pizzát kérsz, akkor a nekem és báttyámnak kitalált specialitást kapod: az alapot is erőspistával kenik meg, chilli, paprika, hagyma, bab...minden erős jáccik rajta, okádom is a tüzet, de ezt szeretem
)
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
sharpapa
üzenetére
hát szerintem nem drága... Legalábbis itt pesten nem nagyon van ennél olcsóbb. Gyros is öccáz körül van, sima hambik ilyen hamburgeresnél (tudod, az a mekdónácos zsömiben) 3-4-500 attól függ hol veszed
A mekis kaja/árról meg már ne is beszéljünk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZal' ha arra jársz mindenképp burkolj be egyet, biztos beleszeretsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát azt nem tudom megsaccolni, hogy mekkora, olyan jó 2 markos, pedig nincs kicsi markom
-
sharpapa
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Vazzeg ez nagyon teccik.Bár nem írja az árakat,csak a cuccokat bele (cseles).
szerk.:a játék meg beszarás. ha a kölyköt elkapom az baj?
'34:akkor drága. Az én törzshelyemben 3-600-ig vannak, akkora mint egy nagy tányér (olyan 20*20-as, alap a 2 husi, kecsap, mustár, hagyma, káposzta meg ilyenek.
[Szerkesztve] -
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem akarok.
szeretek a szürkeségemmel kilógni a tömegből...
meg ez a vigyorgó béka már hozzámnőtt.
hasonlít rám... anno kb. 2 mp gondolkodás után ezt választottam. -
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
már nem csak kvázi...

-
piqla
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
most hogy konzultaltam asszonnyal, eszembe juttatta, hogy mi mar voltunk egyszer ott; azonban csak olyan 10 korulre jarhatott az ido, es csak az asztaloknal ultek es a pultnal ultek, azonban ott tomve, igy eljottunk.
asszony meg mondja, hogy micsoda fura arcok voltak ott... en baromira nem ugy emlekszem arra a helyre, meg ha csak annyi volt, hogy leneztunk es vissza, hogy kesdobalos hely lett volna
erosits meg!
-
Vérboci
addikt
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Győrben a Fonte Étteremben foglaltam asztalt.
Tudomásom szerint ez az egyik legflancosabb a környéken (bort kóstoltatnak, szinkron felszolgálás, a bort elviszik és ha ürül a poharad a pincér tölt, stb.)
Kedvesemmel szeretjük ezt a helyet, kellemes emlékek kötnek ide.
De tényleg csak különleges alkalmakkor jövünk. Meg persze ha féláron van
-
Vérboci
addikt
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Én is ezen aggódtam, ezért gyorsan foglaltam is asztalt egy exkluzív helyen, ahová évente 2x járunk csak. Különleges alkalmakkor, mert azért a flanc miatt húzósabbak az árak.
De most tulajdonképpen 2 pizza árán olyat eszünk, hogy ihajj.
Remélem mindenki talál a lakóhelyéhez közeli ''akciós'' éttermet. -
Vérboci
addikt
Nem olvastam vissza, de nem hiszem, hogy szó volt róla, ezért belinkelem: [link]
Jövő héten csütörtökön, március 2-án a néphagyomány szerint ''Torkos Csütörtök'' lesz.
Ebből az alkalomból országosan 500 étteremben féláron lehet kajázni, inni.
A Magyar Turizmus Rt. szervezése.
Én már foglaltam asztalt. És ti???
-
az ilyet nem felejti az ember...
én is 14 évesen verekedtem utoljára,
aztán tavaly a nyílt utcán két fasz einstandolni akarta a biciklimet.
ütöttem-rúgtam, mint egy állat, a bicikli az enyém maradt...
igaz kicsi leamortizálódott a nagy bunyóban...
szerk : ez volt a 9 999-ik hozzászólásom!
számmisztika rulez.
[Szerkesztve] -
-
pamacska
tag
Mennyi 1500ft?
Sok: a Nokia cég legyárt belőle egy telót, vagy éppen egy pizzéria megcsinál belőle 10 pizzát.
Kevés: mert a pannontól eltekintve kiröhögnek, ha 1500ft-ért szeretnél a mobilodhoz feltöltőt venni (pár hónapja még a pannon is), és ennyi pénzből ehetsz egy pizzát
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img129.imageshack.us/img129/368/utvonal6su.jpg)

)
Neked volt igazad

![[kép] [kép]](http://babylon.otherwize.co.uk/releases/cgiirc-0.5.4/images/love.gif)