Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Elárulom ha odafigyelek akkor bármikor kijön belőlem eygy hibátlan tollbamondás, de itt tudtommal nem kapok jegyet, tehát nem tud érdekelni, ha valaki emiatt akasztya fel magát mert ennyire szar vagyok akkor részvétem a hozzátartozóknak stb...És többnyire azért irok pontos j-vel mert egyszerübb 1billt beütni mint 2-t tudom hülye vagyok
-
QuarK
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
''Sulibol irok...'' -- Kisakkoztuk

Jó reggelt mindenkinek -
Lord Zero
addikt
tudtok olyan helyet budapesten, ahol olyasmi optikai tuninggal foglalkozik vki (akárki), mint egy ház oldalának kivágása és a keletkezett lyuknak plexivel való pótlása?
nem nekem kell, megkértek rá, és fogalmam sincs, hol csinálnak ilyet (persze szempont az, h ne annyiért, amennyiért egy új, eleve vizuálisan turbózott pc-házat kapsz) -
VladimirR
nagyúr
joejszakat gyerekek
-
VladimirR
nagyúr
ut-ban, ha shock-kal belelossz a bogyoba, akkor azt hivjak mortal demage-nek (egyebkent ott demage multiplier van, ami a quad-hoz hasonlit, es ketszeres sebzest ad)
attol, hogy nem latsz a q3 topic-ban, meg nem felejtettem el mindent, csak tobb jatekbol akartam peldat hozni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brae
őstag
válasz
üzenetére
Pedig a Q3 nagyon rulz még mindig, én 99 óta nyomom, amióta megjelent (kisebb-nagyobb megszakításokkal) és nem lehet megunni

''köze sincs a sikerességhez''
Szvsz Q3-ba pont, hogy van sztem amíg el nem ér egy bizonyos skillt az ember, addig csak szenvedés, kvékháromba még a mozgást is külön meg kell tanulni
(circlejump, strafejump...etc)
VladimirR
Nem mortal, hanem quad damage
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
aki a Kispipába menne holnap lévén torkos csütörtök az jól gondolja meg, hogy mit eszik
mi ma voltunk és nem miden ment olajozottan
gyümölcsrizst meg nehpgy egyetek, mert kimondottan rossz
amúgy ott ma is 50%-os akció volt -
ladybug
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Szomorú, hogy így állsz hozzá. A helyesírásod egy képet ad rólad. (Szerencséd, hogy a Wordben van helyesírásellenörző. Itt nincs.)
Nedduddki pedig egy tanult felnőtt férfiember, aki poénból ír így. Te ellenben csak egy suhanc vagy mellette, aki tudatlanul és nemtörődöm módon írja a hszeit.
-
Silencer83
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
jol van kisgyerek, remek a hozzallasod, grat

semmi serto v kioktato szandek nem volt mogotte, csupan felhivtam a figyelmed az erettsegin sulyos hibanak szamito dologra
te meg egybol kezded h ezt meg azt szarod le
, ilyen hozzallassal nem sok jovot josolok neked semmijjen teren a mai vilagban
mai szenthegyibeszed off![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
ja a nővéremet is csak tanulni láttam tavaj, éjjel nappal naponta könyveket magolt be meg ilyenek...még jó hogy nekem + egy évem van mert nulladikra jöttem
lesszarom hogy rossz a hejesírásom, ez van ezt kell szeretni kész!
(neddudkit se basztattjátok) -
sharpapa
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Meg annak hogy az oktatási Minisztériumba kirakják kampányként hogy csökkenteni kell az anyagot, mert ez megterheli a diákokat stbstb. Azt b*sznak lejjeb huzni a tempót, évfojamomban tavaj volt egy lány aki beleőrült a tanulásba, és szegény a diliházban kötött ki.Pedig jóember volt, ismertem.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Vannak ilyenek?
#2266: tipikus kocka fej cső agy
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
mielott leirom, leszogezem sztem naon utos az avatarod
nekem faszan teccik 
de reggel majd beszartam a rohogestol , amikor ezt olvastam Toled egy postodban, Arckep request topik...
''használhatnék újra ilyen menüből válaszható arcképet?
alternatív megoldásként bannolnátok az összes b*armot, aki annyit tud nekem válaszolni, hogy: ''jééééé b*ziiii'' ??????????''
ez odab*sz
-
sharpapa
senior tag
válasz
sharpapa
üzenetére
jaj de hülye vagyok. Az utóbbi 3 embertől akit emlitettem, bocsánatot kérek, csak már nagyon fáradt vagyok, azt azt hittem hirtelen hogy az avataromra mongyátok hogy hogy néz ki....na van ilyen ha az embernek heti 4 nulladikja van és 10-ig PH!-zik
.(holnap lessz az egyetlen nap amikor nincs 0-ikom.)
Xpod: igen ez nekem is eszembe jutott. -
sharpapa lásd aláírásom.

Közben elgondolkoztam milyen érdekes emberek a PH!-zók. Kocka fej, cső agy. Érdekes mutáció.
-
sharpapa
senior tag
LordZero: van ez igy
Papa Dzsordzsó, Silencer, Csimóka :le lehet szálni az avataromró dikk
! na most kezgyünk háboruba hogy kinek van hurkább avatarja? -
Papa-Georgo
senior tag
wazze..szabad asszociációs országban élünk vagy mi...
nekem akkor is green dokis, bár ami igaz, kicsit kédzs is belekeveert génálományba -
Csimoka
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
egy húron jár az eszünk 
Szeretlek
-
Silencer83
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
engem
a nikolas kédzsre emlekeztet

To CSimoka lol Kicsim
nem hiszem el, majdnem eccere, ez b*+ aaa no comm
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
nekem inkább Nicholas Cage-es

-
ngabor2
nagyúr
vagy csak az ékezeteket tévesztette el, és csőágyat akart írni... bár annak meg nem sok értelme

(amúgy gondolom nagyjából rájöttél te is, hogy a ''csőagyúság'' kb. a ''szemellenzős gondolkodás'' szinonímája szeretne lenni. egy kazinczy veszett el a csávóban... reméljük jó alaposan.) -
Panky
tag
Sztem már ezzel a mondatával elköszönt:
''ja igen, köszönöm a lehetőséget, a viszont nem látásra, csőagyúak!'' -
sharpapa
senior tag
Nem azért tolnak le mert ujjonc vagy, hanem azért mert:
1.rettentő bunkó stílusod van bármi ok nélkül
2.hülyeséget beszélsz
3.semmi mondanivalója nincs a hszeidnek.
4.már eccer bannoltak, akkor se véletlenül, hanem azért mert megérdemelted, és ha továbbra sem vagy hajlandó 2 számjegyüre növelni az iq-dat és sültkrumplivá fejlődni akkor szvsz egy-két óra és megint repülsz. -
VladimirR
nagyúr
nem az a baj, hogy ujonc vagy, hanem hogy faszsagokat irsz
es rover-rel sem azert elnezobbek, mert mar reg ittvan, vagy mert sok hsz-t irt, hanem azert a munkassagaert, amit pl lathatsz a p4 proci tunin, vagy a 6600gt topic-okban
es meg jonehanyban
hidd el, ha majd Te is felmutatsz valami szakmai tudast, nem csok ontod magadbol a hulyeseget, veled is elnezobbelk lesznek 1-1 rosz pillanatodban
mellesleg dabadab nem azt ismerte be, amit te allitasz, hanem azt, hogy aki kierdemelte (o is ugyanigy kielemte ezt a szot, s ennek ellenere sem ertetted), azzal szemben talan elezobbek
rover kierdemelte
Te nem
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
N1
tag
ne haragudj Kidus, én ezt így érzem.
az ''öreg rókák'' simán beszólhatnak az újonnan érkezetteknek, dabadab ezt be is ismeri, Rover ugyanebben az általam használt stílusban leolt, mégis csak engem basztat mindenki.
óriásiak vagytok, mondhatom.. sok álszent fasz.
ja igen, köszönöm a lehetőséget, a viszont nem látásra, csőagyúak!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Kidus
őstag
Amit az ember privátban kap, azt legyen szíves nem közösbe beírni, ez olyan, mintha egy msn logot írnál be egy az egyben az érintett beleegyezése nélkül.
Mivel nem ez az első alkalom, hogy probléma van veled, moderátori figyelmeztetést kapsz.
Aki pedig ilyen [link], stílusban irkál egyes topikokba, ahhoz pedig abszolút nincs több komment... -
N1
tag
Ez nem fog tetszeni sokaknak, de leszarom.
Rover kolléga privát stílusa a következő (ferdén az, ami tőlem származik)
MODERALVA - Kidus -
gozso
őstag
ismet kellene egy kis segitseg:
keresek olyan tanulmanyokat, szakdolgozatokat, cikkeket amik az online naplo (blog) -rol szolnak
magyar, angol, orosz nyelven ha lehet
-
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, ragadós a példám... msn-en olyan képem van fenn, amin a fejemen egy törölköző van, ezáltal kissé arabosnak tűnök
egy barátom rákérdezett, hogy az én lennék a képen? mondtam, hogy igen. ő is szakállas. ma fellépek az msn-re, erre az ő avatarja is egy kendős kép, csak ha jól látom, az valóban valami arab fejfedő, nem csak egy törölköző van a fején 
-
sharpapa
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
es a cs-bol sem hianyzik az, hogy lassuljak, ha labonlonek (az mondjuk kicsit zavar, hogy neha csak a 3. fejesbe hajlandoak belehalni )
a lassulás nekem se hiányzik, de hiányzik a sérülések bármilyen kimutatását (a HT-számon kivül).Ez hogy kinek jön be a realisztikusmeg kinek a echte blődség, az izlés kérdése. Én pl a realizstikusat szeretem, ezért kedvencem a Mafia, a Splinter Cell, a MohPA. Van egy barátom, aki ugyanezeket szintén nagyon kedveli, viszont nyomja a Warcraftot, az UT-t, meg a Metal Gear Solid-ot (az utóbbi nálam legalul van a 3 közül).
a 3 fejes az felszerelés kérdése. A ww2-s páncélbilikről is lepattant a golyó hogyha egy bizonyos szögnél (kb 45fok) élesebben próbál lőni az ember. De pl olvastam az Elit Alakulat-ban olyat is, hogy a palinak elöl bement a gojó, de az érkezési szög miatt csak megsúrolta a homlokát, és oldalt távozott...A cs-ben csak az izraeli modell visel sisakot, tehát 3 fejes az tényleg sok.
szerk.:ááááá ez fáj:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/kash/size2/20077010.jpg)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Thx all, osszehoztuk

-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Bovebben: [link]
ha nem indulna magatol a filmmel egyutt, akkor start menuben keresd elo a konfigjat, es a startup modnal pipald be, hogy ''ha kell, ha nem''
utana minden videoval indulni fog, s ekkor tudsz kivalasztani feliratot
(alapbol tan csak akkor indul, ha a felirat a film mellett van azonos nevvel)
ha raegetni akarod, akkor keresd meg az mpegav konyvtarban az avseq01.dat file-t nevezd at .mpg-re - ekkor mar tudod szerkeszteni, ra tudod tenni a feliratot -
Dilikutya
félisten
Bazzeg... kísérletezget a T-online a CSSZDK ADSL usereken... és most nem tudom mit kezdjek a sebességemmel
. Előbb stabil 500kb/s volt... a The Movies demó 5-6 perc alatt jött le.
Az mpegav-ban van a film, nevezd át mpg-re, majd utána bsplayer vagy bármi már lejátsza vele. Ha bele akarod égetni, akkor arra megvan a megfelelő topik, most nem jut eszembe hogyan kell
.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Little help plz.
Adott egy VCD formatumu film a vinyon EXT, MPEGAV, SEGMENT, es VCD konyvtarakkal.
Hogyan tudok feliratot hozzaadni a filmhez? /Megvan hozza a letoltott felirat kulon/. -
neduddki
nagyúr
HI!
Kollegak es Kolleginak! Nincs vkinek ismeretsege a westelhez??? egyik kollegamnak eltunt a hapsija most a de fojjaman... csak az a gond hogy ejszaka haskorcsei voltak ezert kicsit agodik a tarsasag... a mobilja be van kapcsolva de nem veszi fel... szoval az lenne kerdesem hogytejjesen hivatlanul egy belso ismeros nem-e tudna ratekinteni hogy esetleg merre talalhato ez a telefon. leginkabb az egessegi dolgok miatt agodik mindeki mert nemjellemzo a gyerkere hogy ijjenekt csinaljjon!!
Elore is ngyaon koszonom!!!
udv
neduddki
mod: koszonom elokerutl a gyerek, sajanos valoban egesegi problemak akadtakk
koszonok mindnet
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
Sokat gondolkodtam berakjam -e ide
Meghalt egy remek sportember 62 evesen
az interju 2 hete keszult vele[link]
engem megdobbentett es ezert beraktam
ha nem kell majd kiveszi valaki
es sorry
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
na. most, hogy pár embert megrúgdostam, végre eszembe jutott valami pozitív is...
mármint a játékokkal kapcsolatban.
az UBI soft játékai királyak!!! igaz, egyik-másik zabálja a gépet, de ad valami játékélményt!!! nem úgy, mint a legtöbb mai game...
pl pop, splintercell, farcry, csupa tényleg szórakoztató játék, nem csak valami igénytelen giccsparádé...
szal igenis vannak király játékok, csak megritkultak sajna... -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
ki beszel itt hevederrol?
raketakrol van szo, meg lighting gun-rol, es persze mortal demage-rol....
egyebkent tudom, hogy eszel haladni, meg minden, de csak most jottem ra, hogy Te singleplayer modrol beszelsz - igy megannyira sincs ertelme folytatni, leven az AI* messze elbujhat a valos jatekosok mogott
* tulzas AI-nek nevezni, sokkal inkabb triggerekrol van szo
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Abban semmi élvezetet nem látok, hogy egy 150-es heveder kell egy ember eliminálásához.
Az egyből meghalsz dolgot meg el kell kerülni. Nem kell ész nélkül rohangászni, hanem oda kell figyelni, hogy az ember mikor merre megy és mit csinál. Ennyi. MOH:AA-ban a tengeralattjáróról kijövet mediumban 1%-kal simán el lehet jutni a pálya végéig, csak ésszel kell haladni. (Az 1%-ot nem én hoztam össze, csak járt nálam egy ilyen mentés. A D.day-en is ki lehet jutni a partra 100%-kal, még Hard-on is.) -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, ertem amit mondasz, viszont nem ertek vele egyet
imho nem nehez, hanem elvezetes jatekra van szukseg
ha kor elejen bekapsz egy lovest, aztan ugymaradsz, mert nem tudsz felallni, akkor nem hiszem, hogy elvezni fogod azt a kort, mig pl cs-ben, vagy q3-ban 1 hp-val is le tudsz hentelni egy egesz bagazst (ha kellokeppen nagy makod van) - es ez igazi sikerelmenyt tud adni, hisz ugy csinaltad meg, hogy eleg lett volna, ha valamelyik hangosabban vesz levegot, abba is belehalsz
mindegy, ebbe a vitaba nem erdemes belemenni, masok az igenyeink - remelem te is meg tudod talalni, amire szukseged van, en evek ota jol elvagyok a cs/q3/ut trioval
Xpod: nem -
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
A realisztikusság igazából a valós alapokra épülő játékokban fontos. Amiről tudom, hogy a fantázia világában játszódik (nem feltétlen fantasy kategória!) attól nem várom el. De az igazán zavarni tud, amikor mondjuk egy lövedék szikrát vet egy falevélen. A sebzési modellek használhatatlansága meg eléggé zavaró számomra. Miért nem hajlandóak az emberek úgy viselkedni egy játékban, ahogy azt várnám? Ezzel lehet csak igazán nehezíteni a játékot. Ha meg eltalálják az embert, akkor lassuljon is le, esetleg váljon részben vagy egészében mozgásképtelenné. Ha ezt nem akarják megvalósítani, akkor sz@rt sem ér a valósághű grafika (nem a vérföcsögés a lényeg, félreértés ne essék), nevetséges az egész (ezüstpapírba csomagolt sz@rdarab effektus).
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
nem tudom, hogy 2 volt-e de eleg sokat jatszottam en is egy megarace-szel
a streetdor egyebkent az ugy nez ki, hogy kapsz ezervalahanyszaz dollart, es egy ujsagbol kell kocsit venned, meg alkatreszt bele, aztan kicsit tuningolni, menni a lokal bufe ele, ahol a hvcs-k gyulekeznek gyorsulni
a cel az, hogy a nyar vege elott elyerd a kiraly kocsijat (69-es fekete gt500 szep nagy supercharger-rel)
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Óra topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Temu
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://img84.imageshack.us/img84/4590/0303garfpost4la.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
/ vannak fent 

:

...

, ilyen hozzallassal nem sok jovot josolok neked semmijjen teren a mai vilagban
nekem faszan teccik
nem hiszem el, majdnem eccere, ez b*+ aaa no comm