- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És a többi megy?
Bár nem hinném, hogy csak a sörtől és a fügepálinkától megy ez. -
Az a legrosszabb az egész politikában (ígérem, többet nem írok ilyen hsz.-t), h. másról sem szól az összes párt kampánya, csak minél jobban járassuk le a másikat...
Egyik sem foglalkozik az emberrel. Csodálkoznak, ha minden szavazáson kevesebb és kevesebb ''érdeklődő'' van???
ladybug:
Érdekes a gondolatmenet... Barátnőm nem szereti a sört, én meg még életemben nem ittam fügepálinkát...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hat, attol fugg, hogy mennyire akarsz a baratom lenni
-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Gondolkoztam...Lehet nem kellett volna. De az jutott az eszembe, hogy a sör, az ugye inkább férfias ital. Tehát a férfiak sört isznak, és ittasak lesznek, a nők meg sz*pnak.
A fügepálinka meg inkább nőies, mert ezeket a gyümölcsös szeszeket a nők isszák. Ha tehát a nő lesz ittas, akkor a férfi nyal.
sör fügepálinka
szopás nyalás
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Én ettől akadtam ki, de k*rvamód: [link]
*khm* fügepálinka ==> gojciharapdálás?
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Na most mar tenyleg irany az agy, mert a vegen meg a MIEP fog demoralizalni almomban...
-
twollah
nagyúr
A Fidesz kemenyen oszt.
[link] -
twollah
nagyúr
Lassan csak sirni fogok tudni...
[link] -
twollah
nagyúr
Gyurcsány-blog
[link] -
iguana
őstag
nem értem...Piroch Gábor nem öregszik? hihetetlen. még mindig Fábry só...
-
twollah
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem is olyan rossz otlet!
-
twollah
nagyúr
Na mar ennyi.
Megyek alukalni. -
twollah
nagyúr
Szent loszar!
[link]
A dekoltazst kell nezni. -
twollah
nagyúr
[link]
Hit Da Monkey! -
lorcsi
veterán
Nem semmi most ment egy intim síkosító reklám a tvben, csúcsidőben
yo ez a kereskedelmi tv...
faster: persze, boros kólát, de a bor bizti azért van h elvegye a kóla ízét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
fábrysó nagyon jóóó...''pici'' beher lecsúszott azé'

-
twollah
nagyúr
Hm...
![[kép] [kép]](http://img.index.hu/imgfrm/2/7/7/4/BIG_0001212774.jpg)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ja értem, töményet csak tisztán, behülve szabad inni. Legalább decis pohárból.
ngabor2 persze, hogy leejti a kupakot, elvégre 1 kézzel elég nehéz kicsavarni a gyerek kezéből az üveget.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ja, a radeberger nekem is a lefolyóban végezte. de a hoegaarden... jól behűtve... nem is kell annál jobb. esetleg tuborg, vagy budweiser. nomeg a kroenenburg. igaz, egyik se olcsó. olcsóbb, de jó a borostyán.
belle vue framboise: belga málnás sör. egy időben egyéb söröket is málna üdítővel ittam utána.
ladybug: leejti a kupakot a gyerek előtt, és mégcsak meg se kínálja? ejj-ejj...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Láttam, figyelek. Meg azt is láttam, hogy leejtetted az üveg kupakját.
És mindezt itt a gyerek szeme láttára...Ej-ej.
Bocs, több chatjellegű hsz nem lesz.
-
A gyümölcs sörök nekem is bejönnek, csak drágák. (A hagyományos nekem se jön be. ) A tömény meg mindegy. (csak sok legyen
). Lehet a táborba viszek majd valamit. (Kifisztom a bárpultot itthon
)
peterkeT: milyen fémdobozban? milyen ragacs? Én eddig csak üveges sört ittam, és egyáltalán nem ragad.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jeger az barmikor ide is
Redbullal
(Na de ezt már lebeszéltem Tiv61ussel
)
ngabor:radebergertől kezdve, a magyar sörökig belekóstoltam már párba.. De
Egyedül valami belga őszibarackos vagy milyen ízlett
-
MarKoo
addikt
Valaki tud spanyolul?
''Y si no fuera por ti yo no podría vivir En el vacío de estos días de no saber Y si no fuera por ti yo no ser í a feli.'' Ezt kellene lefordítani.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Na, leviszem az üveget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sanya
nagyúr
szar kedvem van. mi erre az orvosság? be kéne baszni de nagyon
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Spec tapasztalataim ezirányban csak pestről vannak. Ott viszont viszonylag sok kerületből, elég sok járatról. (Igencsak körbelaktam és jártam pestet.)
QuarK Ha Kiskunhalason jársz ne hagyd ki a kunságvolán helyközi járatát, piaci napokon, (szerda/szombat
)
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet, ez lehet helyi adottság is (vagy csak nekem volt szerencsém), én inkább úgy mondanám, hogy 1/3-a. (Pedig elég sokáig voltam pesten.)
A köztutakon autózók között ez az arány, legalábbis mifelénk (Soltvadkert) elég jelentősen romlana, elsősorban a déli határ felől érkezők vezetési stílusa miatt.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Azért vannak olyan nénik, akik csak szélesen mosolyognak; hagyja csak fiatalember, a következő megállónál már szállok is le. A másik ''fajta'' meg ami szúrós disznó-szemével lesi-kutatja az ülőhelyet; és a botját használja fegyverként... Mondjuk ez típus néha csak úgy teper ha meglát egy széket... Olyankor valahogy hitelét veszti a göcsörtös bot, meg a remegő kéz... Majd fennhangon szidja a köcsög fiatalokat; majd szomszédjával méltatlankodva panaszolja a tegnapi Balázs show eseményeit; meg hogy mennyi a nyugdíja 10 évre visszamenőleg.
faster: Ez egy villamospótló busz volt; pontosan nem tudom, hogy jött fel neki a téma... Hogy most irigyli, hogy milyen k*rva sok pénzünk van; és hogy állandóan csak a pia meg a szex (ehh, milyen közel is áll ez a feltételezés a reality-hez, nem igaz?!); vagy csak a szokásos átlagmagyar mentalitás, hogy ha nincs jobb dolgunk; nyírjuk a másikat. Aki kilóg a mi brancsunkból, azt szidjuk, öljük, tapossuk... Az igazán sz*r az egészben, hogy kvázi most én is ezt csinálnám?!
VladimirR: És ha még csak a közlekedésben lenne így az arány.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nyilvánvaló, hogy busszal csak a melósok utazhatnak, mondjuk a megérdemelt pálesz után, hogy egyformán büdösek legyenek. Az értelmiség meg nem érdemli meg, hogy tömegközlekedési eszközt használjon.
Legalábbis, ha próbálom követni a gondoloatmenetet, ez jön ki belőle.
Szerintem meg egy bunkó tahó, ez a magyarázat.
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vigyázz ám, ki van ez találva... Ha azt mondom, a 8 általánost ippeg kinéztem belőle, akkor én vagyok az általánosító mocsadék; meg lenézem; magamat meg istencsászár nagyvilági ficsúrnak hiszem... felsőbbrendűnek. Szégyellem magam.
-
-
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Számomra igazán kellemetes inkább az volt, hogy végre megvilágosodtam; hogy voltaképp én egy f*szlógató pökhendi mitugrász vagyok; akinek a földeken lenne a helye... És persze mindenki más, aki ahelyett, hogy hasznosan tevékenykedne az ország színvonalának emelésén; állandóan csak lerészegedik, szórja a pénzt; a kolikban orgiákon vesz részt; és dagonyázik a szellemi fertőben. Pfuj. Sok köcsög egyetemista.
[Szerkesztve] -
-
-
látom, van egy nagyon harcias, sértődött újoncunk...

-
-
QuarK
senior tag
Scene: Villamosmegálló, rahedli ember, villamospótló busz. Marha jó látni, ahogy a sok extra intellektüel emberke kivetkőzik magából, és kigúvadó, vérvörös szemekkel furakszik és dulakszik felborítva boldogot boldogtalant, ki útjába kerül. Naná, hogy az is fel akar férni, aki egy kib*szott megállót akar csak utazni, ahelyett, hogy tetves 4 percet sétáljon. Sebaj, mindennapos dolog ez, miután frankó halkonzervként összepréselődtünk, kiderül, hova is kerültünk. Középtájt négy hajléktalan-szerű egyén borgőzös hangulatban diskurál, a szag olyan erős, hogy még most is érzem a kabátomon. Az emberek vágják a pofákat, hol az előbb említett kis csoportva tekintve, hol a másikra, aki épp otthagyta monogramját a másik cipellőjén... Minden újabb megállónál kitörik a háború; bal oldalról és jobb oldalról sztereóban kiabálják, húzódjanak már beljebb, beférünk még... Nem számít, hogy a háttérben feltűnik egy újabb busz; az a 30 másodperc bizony élet-halál kérdése lehet. És az élvezet tétézéseképp egy monológ hallatszik... Azok a tetves köcsög egyetemisták; vagy hogy is nevezik magukat, egyetem polgárai; hát a jó édes k*rva anyjukat, mit nyavajognak állandóan; sokan egy egész családot tartanak el annyiból, amennyi nekik semmire se elég; küldeném ki mindet a földre kapálni; mi a f*szt képzelnek magukról, beképzelt banda. Hányingerem van az arcuktól...
Tiszta happy lettem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nemtom, lehet azert erre tettek, hogy az legyen az elso a cikkek kozott
Lord: Zero: pont ezert kertem, hogy a kapcsolodo kommenteket is szedjek ki, nehogy barkiben barmi is felvetodjon
a kep egyebkent egy megfontolatlan kijelentesem miatt kerult fel, aztan pedig, mikor Kidus kerdezte msn-en, hogy mehet-e, epp nem voltam a gepnel
illetve mint irtam, nem is az a baj, hogy veletlen azt hinne valaki, hogy jofej gyerek vagyok, hanem az, hogy kik, s milyen formaban, milyen megnyilvanulasokon keresztul teszik ezt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nem hinném, hogy csak a sörtől és a fügepálinkától megy ez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)