Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Panther-D
PH! technikus
Eh, mennyi pirosbetűs szöveg.

-
T. Almeida
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Kösz.
Másfél hete (!) adtam fel egy csomagot portósan...Az előbb hívtak a postáról, hogy bocs, de már nincs olyan, hogy portós feladás, és fizessem be a csomagfeladás díját, 690 Ft-ot.
B*sszák meg, fel se adtam volna a csomagot akkor.
OK, tudom, le kellene sz*rni, de kis településen lakok és a faluban én leszek a ganya, ha nem fizetem ki, mert ez a majom tuti elugatja mindenkinek. -
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
SOS kérdésem lenne, nagyon fontos.
Igaz, hogy megszűnt a portós csomagfeladás a postán 2006. feb. 01.-ével? -
Sanya
nagyúr
én meg tegnap voltam 3 éves és 124 napos, tehát ma 3 éves és 125 napos vagyok, és mellesleg vasárnap lesz a szülinapom

szal, majd lesz nemulass, kötekedés, mert lehet elég részeg és szarkedvű leszek, mert kedden szakítottunk a barátnőmmel
na mindegy
pá, jó hétvégét emberek, és ne sajnáljátok Kidust, adjatok neki, ez lesz a ''szeretünk'' Kidus nap
nembaj, ilyen is kell néha 
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
ha meg Te akkor U too! szép kép, majd körbe nézek otthon.
-
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Sírok én neked minden nap hogy az a valaki ki akarja nyirni a csajodat meg stbstb....
-
Shim
őstag
tegnap voltam három éves itt a ph-n

-
ladybug
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
[link]
Az abszolút favorit. Itt aztán gyönyörű képeket találsz. -
Vérboci
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ugyan... minek ez a durvaságból táplálkozó kemény páncél magad köré?
Igazán bevallhatnád végre - elsősorban magadnak - hogy mindig is érdekelt, miről, mit gondolok.
Amolyan emblematikus figura vagyok számodra, akit etalonnak állíthatsz magad elé.
Ugye hogy erről van szó
És lássd kivel van dolgod, nem árullak be
-
csapos2
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Üdv!
Nem tudom lesz e kedvedre való,de sok szép kép van[link] -
Gh0sT
addikt
A moderátorok uszítják az újoncokat a topicnyitásra: [link]

Szerintem monnyon le!
-
neongorack
senior tag
[link]
Ez a kép nagyon megfogott, aki ilyen vagy ehez hasonló képet lát, talál, tud vagy ismer olyan oldalt, ahol hasonlók vannak az lécci szóljon....
Előre is thX! -
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nem lehet, hogy akiről te beszélsz nem orvos volt hanem vasutas? Úgy könnyűmegállapítani melyik fáj ha pl kétszerese a többinek és a hozzáér fáj.

Loretto: te meg vald be, hogy az egészet a másnnapi sörözés miatt csináltad. Veszélyben volt a nedű fogyasztásának lehetősége.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Az ujjaddal nem lesz semmi extra, kapsz egy fémlapot azt kisé hajlítva hozzáerősítik az ujjadhoz, és ennyi.Nekem röplabdánál volt ez, egy kést colos, amikor sáncolni próbáltam, egyszerűen ráütötték az ujjaimra a labdát. Leukoplasttal rögzít, és másnap mérkőzés ennyi.
Tiv: most felfedted magad, bár nem látok kivetnivalót a cserére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Még te panaszkodsz???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharpapa
senior tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mikor a mellhártyaszakadásomat szereztem, akkor óránként felkeltem majdnem orditva, mert a karom olyan helyzetbe került, hogy az huzta az emlitett testrészt. 2 heti fekvés, 3 hétig nem tesiztem (ennél nagyobb kinzás nincs számomra), na remélem most beszartál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na nyugi 1-2 hét és rendbejön, nővérem kosarazott, el is törte néhányszor az ujját. -
Lord Zero
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
vegyél be vmilyen diclofenac tartalmú cuccot (voltaren, cataflam, diclac) ez remekül enyhíti az ízületi/csontfájdalmakat
esetleg hasonló hatóanyagú kenőcs, ha nincs, akkor jég/borogatás
ha ennyire mozgékony vagy, éjszakára csavard körbe vmivel (sállal vagy mittomén) úgy, h a töve és az ujjpercek többé-kevésbé rögzüljenek (gyakorlatilag az ortopéd is ezt teszi, csak gipszes mókával vagy sínnel)
szerk.
többet ne ismételd, h fáj és félsz
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Neeeeeem az! Hanem hogy elég izgő mozgó vagyok ÁLMOMBAN és félek hogy összevissza fogom hajlítgatni. Ráadásul nagyon fáj.
Szal FÉLEK!

[Szerkesztve] 2346. Kösz nem. Mert jobb kezes vagyok de csak bal kézzel tudok enni. No most rizseshús van amit imádok és jelenesetben itt van előttem és nagyon nehéz jobb kézzel enni. Pedig olyan fincsi!
[Szerkesztve] -
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Alvástól? Ahhoz is kel az ujjad? (Bocsi de mást ehhez a problémához nem tudok hozzátenni.)
Amire nagyon jól lehet használni a középső ujjat az nem alvás (bár van köze a fekvéshez) és nem biztos, hogy örülnének a modok ha ezt bővebben kifejteném.
Esetleg ha a kezedet odakötöd az ágy lábához akkor nem fogod megülni.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha nem lennék az egyszmájlis hozzászólások lelkes ellenzője, most beraktam volna egy ilyet:
.
Ha az egyszavas hozzászólásokat sem üldözném elvből, akkor annyit írtam volna, hogy: ROTFL.
Viszont ha már tartalmi igényesség terén semmiképpen sem tudok többet nyújtani, de a véleményem mindenképpen kifejezésre szeretném juttatni, így megszületett ez a hosszú és lapos hozzászólás, aminek az értelme akár ennyi is lehetne:
p -
VoDaFoNe
aktív tag
Ahajj. De én csak a kosárlabdáért nyúltam.
Amúgy sztem is. Mert az edzésre jár egy igen elismert sebészorvos. és csak azt hallottam. Vas sín, holnap, vagy szombat. Tehát..... nagyon csúnya és csak a másik kezemmel tudom kinyújtani az ujjam. És hogynemondjam hogy nem a legkellemesebb dolog. De muszály mert ha jön az orvos..... jobb félni mint megilyedni nem?

-
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok!
Ma kosármecsek voltak a 6. évfolyamból. Mi másodikok lettünk.
Azonban járok kosáredzésre és történt egy kis baleset. Rosszul nyúltam a labdához és hááát.. a bal középső ujjam 3x-a a jobb középső ujjamnak. Sajnos csak holnap megyünk az SZTK-ba. Félek nagyon hogy hátrahajlítják az ujjam mert nagyon fáj. Behajlítani egyáltalán nem tudom. Remélem semmi gipsz csak sín.
félek. -
sharpapa
senior tag
Ennyit találtam amivel talán tudsz valamit kezdeni, ha nem akkor bocs:[link]
Kidus:

Azért egy kicsit be lehet keverni a fizikai adottságokat is, lévén hogy a nőknek általában jobb adottságaik vannak a tornához mint a férfiaiknak (mozgáskúltúra gyorsabban fejlődik, hajlékonysá, mozgás és tartás kifinomultsága stbstb...) , de ok haggyuk a témát.
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
ismet kellene egy kis help, hatha....
keresek egy torvenyt, ami a haznkban forgalmazott hw-krol, sw-krol szol.
valami olyasmi all benne hogy magyar nyelvu hasznalati utmutatot kell ezekhez adni...
tudna valaki segiteni ebben? -
tiv83us
veterán
Felraktam a Serv-U FTP-t, ==> new server, majd kitoltom amiket ker majd apply, de nemtudok csatlakozni hozza a masik geppel...

Nemtom mi lehet a baj. /Tuzfalon is engedelyeztem, ugyhogy azzal nem lehet gond.../ -
tiv83us
veterán
Ide is bemasolom, hatha...[link]
-
Kidus
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Azért a fizikai adottságokat ne hasonlítsd össze a szellemi képességekkel ;)
Mindenesetre örülök, hogy volt foganatja annak, amit írtam. Hidd el, ha rászoksz, hogy figyelsz, és ellenőrzöd magad, idővel kapásból eszedbe fog jutni, hogyan is kell helyesen leírni egy szót, mert úgy a szó képe is könnyebben rögzül a fejedben. -
sharpapa
senior tag
jóvan akkor figyelek de ezt már megmondtam hogy nem vagyok jó helyesíró, és nem kifogások voltak, mert be is vallottam nekem nehezemre esik a jó helyesírás.Alapvető-alapvető de vannak kivételek. Van akinek egyszerüen tényleg nehezére esik jól írni és kész. Akkor azt mondom ha csak nem vagy egy nagy dagadt disznó (nehogy sértésnek vedd) akkor neked alapvető kell hogy legyen egy hibátlan tigris ugrása hibátlan tartással, főleg hogy nő is vagy, ez neked kevésbé kellene nehezedre essen mint egy átlagos férfinak, szakmabeli vagyok, sokszor látom hogy jön egy új lány és máris szebb tartása van mint amit én vagy bárki a csapatból évek munkája alatt dolgozotam (dolgozott) ki. Ha nem vagy dagadt, de nem is tudod az előbbi kérésemet teljesiteni, ez is mondható genetikának, ahogy az is hogy habár nem vagyok dikszlexiás, akkor sem tudok hibátlanul vagy akár nagyon minimális apró hibákkal irni és kész. (mire ezt a postot elküldtem hatszor javitottam át a hibákat hogy örüljetek). Ja megjegyzem egy tollbamondásban tényleg pontosjével irtam a helyesírás szót...
edzésre most indulok, az előbb másért mentem a városba, azt hittem nem lessz elég időm hazaérni
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Rossz kifogások ezek mind a nem tudásra.
Ha tényleg tudnál helyesen írni, és csak egy kicsit is odafigyelnél, nem lenne semmi probléma, és nem lenne megerőltető sem.
Az anyanyelved írott formában ( is ) való helyes használata alapvető. Általános iskolában tanítják. Az alapján, ahogyan írsz, mások véleményt alkotnak rólad. Ha a mondandód hemzseg a helyesírási hibáktól, azzal szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Nem azt mondtuk, hogy tökéletes kell legyen, mindenki hibázik. De azért az alapvető, hogy az ''akasztya'' szót le tudd helyesen írni, mert ez már durván bántó és irritáló helyesírási hiba.
So, ha rám hallgatsz, figyelsz legalább egy kicsit, mert ez nem jópofa, és erre nem mentség az, hogy ''most nem akarok gondolkodni''. Igenis figyelni kell az ilyen dolgokra is. -
V.ki
aktív tag
[link]

Igaz,tegnapi,de akkor is... -
Josh
tag
Nincs valakinek valami ötlete? Az van, hogy van egy 2 telefon (Nokia 5140, 3220). És nem tudok rámásolni semmit a szgépről, sem infrán, sem kábelen keresztül, mindig azt írja ki, hogy a művelet nem fejezhető be....
Böngészni sem tudom a telefon tartalmát a szgépen keresztül.....
Mi lehet a megoldás?
Köszi a válaszokat....
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
azis, meg fáradt, és tényleg marhára nem tud érdekelni hogy hogyan írok, amikor leülök a gép elé legtöbbször hulla vagyok a nulladikok+edzések magas száma miatt, ésakkor egy ilyenen csesz le a fél PH!. Tudom más sem áll jobban, majdnem mindenki ki van purcanva, dehát bocsássa meg nekem a világ én nem felnőtt vagyok nem vagyok hozzászokva,az én koromban csak egy embert tudok akinek ilyen sűrű és hosszu programokkal kell küzdenie...
LordZero: tudom másoknak reflexből jól megy, de én nem vagyok jó helyesírásból, ezt sajnos el kell fogadni azoknak akik ezen eszik a kefét hogy én mekkora balf@sz vagyok nem birok normálisan írni. Nekem ilyen adottságaim vannak, kész. Viszont én nem várom el senkitől hogy akkor most dobjon már nekem egy hátraszaltót, aztán meg egy 2méter magas tigris+fejenátfordulást hibátlan tarással, csak azért mert én tudom...
ui.:ahhogy ezt begépeltem már el is indultam edzésre, kb 7-re érek haza...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
a probléma ott van, h a legtöbb embert nem fárasztja, h reflexből jól írja le azt, h tudjuk a tuggyuk helyett, neked viszont plusz energiaforrásokra van szükséged ehhez
a helyesírás nem erőpróba kellene legyen, amihez nincs kedvünk, ha nem nyomtunk be előtte 3 redbullt vagy egy adag amfetamint
szerk.
nem csesztetni akarlak, nekem édesmindegy, tényleg, csak azt szeretném, h lásd, az itt hozzászólók többsége nem azért ír helyese(bbe)n, mert előtte órákat meditált vagy erőteljesen koncentrált, hanem mert így jön
jó lenne, ha neked is így jönne, talán egyszer így is fog
písz
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hiddel lejön a lényeg, de itt nem ügyelek a hejesírásomra, mert nem kapok jegyet, nem az életem függ tőle, és a magyartanár nem PH!-zik tehát az a veszély sem áll fent hogy szivrohamot kap írásaim láttán....ha ügyelnék arra hogy mindent jól írjak akkor menne, de itt nem akarom ezzel fárasztani/idegelni magam, hogy ''hú akkor most ez pontosan tuggyuk vagy tudjuk vagy hogyis van ez?''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Indul a ChatGPT Health
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Macska topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Ha a modok úgy gondolják szedjék ki ezt a két hsz-t.Bocs.
ja és pont az az ujjam fáj.

![[kép] [kép]](http://img118.imageshack.us/img118/5337/ujjonc5xm.jpg)