Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Hálistennek több programom (edzés, trombita, foci, bringa) van annál hogy naponta egy órát is tudjak PH!-zni. Nyáron lehet hogy változni fog a dolog: végül is 60 nap mulva 600 napos leszek, bár a PH!-addikt az eddigi hsz/nap-os átlagomma számolva évvégére nem lessz meg...nem is érdekel.
tildy:milyen dögök? Macskák?
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Jóestét kívánok!
Most vetttem észre hogy a privát üzeneteim résznél felül megjelent 3 boriték, az első fölött egy kocka, a másodiknál egy kockában egy 1-es, a harmadiknál egy kockában az X. azt tom hogy valami olyannal kapcsolato hogyha az általam bejelöt topiciba hsz érkezik akkor e-mailt kapok, de nemtom ezeknek az uj gomboknak mi a funkciója. Valaki magyarázza meg ha lehet, köszi.
szerk.: metacafén találtam, jó kis pittojmodding:[link]
I_AM:köccke.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
3 napja nem voltam netközelben, amikor megnézem az adot oldalonaz új képeket és ráakadok erre a Marvinosra, egyből PeterkeT avatarja jut eszembe, akkor nem olvasom végig az utolsó három nap eseményeit, ami kb 10 oldal. Az utolós oldalt elolvastam, de neharaguggy ha egy óráig végre van netem akkor nem fogom a fél OT-t elolvasni...
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
PeterkeT-nek:[link]
-
-
sharpapa
senior tag
[link]
plz gyorsan kéne. -
sharpapa
senior tag
sírok az uccsó 3 oldalt látván...
-
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jó tudom hülyeség volt ide írni, de ha végignézed egyik hsz se olya volt hogy csak egymásnak szól, hanem a több válaszból az egyik szólt hummernek, illetve nála is ugyanaz felém.
-
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Miert volt nehez?
szakmabeli lennél és a sok 3méteres hatalmas tigrisek után láttad volna azt a lendületet amivel nekifutott, aztán megállt....te sem birtad volna
PeterkeT: Bocsi, csak reagálnom kellet, igérem több ilyen nincs.
(#2952):de akkor is annyit mondok hogy aki nem tud az ne ugasson, és ezért már el kell küldeni a francba, és ne lássam a pofádat tanulj meg beszélni stb.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Aha! Szóval ő volt a nagyokos aki szerint te nem értessz a szgéphez? Meg kell mondjam a tornához sem ért, dobbantós tigrisbukfencnél jól nekifut, a dobbantón megáll, aztán csinál hejben egy sima bukfencet. Majd beszartam, nehéz volt a jelenlétében visszatartani a röhögést.

Mayer:azt nem kérdőjeleztem meg, de akkor is őt senki nem szólja le holott két mondata nincs káromkodás nélkül, engem meg egy ''ugat'' szóért kell leszurni, csak mert nem én csináltam meg a fél PH!-t (tudom ez hatalmas munka volt neki, és tisztelem is érte)
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nem erti a jo viccet... Meg arca is van neha, pl Daniella (tod sharpapa akit le torpeztel mondta rad es volt valami alapja is)
na ebből egy bódüs szót nem értek.Ki az a Daniella? Az aki azt mondta hülye vagy, és miattad halt meg a gépe? A törpe viszont nem tom ki meg mihogymerremért.
Viktor:lehet tullihegem, de tudod utálom ha ezzel szivatnak hogy hu de kemény a srác mert azt hiszi tud valamit, és ebben az a legdühitőbb amikor olyanok basztatnak akik egy bukfencet nem tudnak jól.
Kalandor: és pl Vlad-nak mért nem mondja senki hogy tanuljon meg beszélni, amikor nincs két mondata ''bazdmeg'' meg ''lófasz'' nélkül?
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
nem gyorsabb, de ezt nem tudod kivédeni annyival hogy kitartod a kezed, mert akkor eltörik. egyébkén ezt is lehet egy lépésből ugrani.
Márk: a sok számszerint 3, és nem teljesen kivédhetetlen, csak azoknak akik nagy lazák hogy na csináld, ugyis elszarod stb, azt szartak rá, és nem tudhatták előre mikor forgatom.
a sok okoskodónak meg elárulom, hogy annyit jelent hogy nem huzom össze magam, nyujtott lábbal ugrok, csak derékből hajlokmeg egy kicsit, oldalról nézve olyan mint egy félig nyitott bicska ezért hivják így.
Kötekedést be lehet fejezni, innentől leszarom ki mit hisz és nem, aki megtudja az ugasson hogy hogy is van ez, azzal majd tárgyalok.
Quark:nem önvédelmi, nem is küzdősport. Viszont ha ismered a capueirát akkor tudod hogy tornaelemekre épül, így ha ezt akarnám űzni nem lenne nehéz az átállás.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hiddel nincs időd felkészülni rá és ellépni olyan gyors.
szerk:akiket ezzel rugtam pofán azok is aztmondták előtte hogy ellépnek azt kész, aztán meg ki is feküdtek.
Márk: én kezdtem azzal hogy megverem? Én csak meséltem hogy volt egy rémálmom azt erre rögtön jön hogy majd ő mert karatézik. Egyébként nem kell ahhoz rózsaszin öv hogy akárki eltörje a másik lábát. Csapattársamnak kéztöréshez elég volt annyi hogy röhögtették és hátraszaltót megnyitotta, rosszul támasztott le, alátört a keze. 8 év munkája ment tönkre, a srác befejezte.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
1.ujfent mondom kevés
2.Igen a gatya az te vagy
3.nemnem, nézd meg a világbajnok karatésokat vannak e olyan erősek mint a nagy tornászok
4.nem szokásom rohangálni, sőt kifejezetten utálok sokat futni de hiddel nekem ezzel már kaptak ki sokan tőlem, akármilyen nagy bunyósok is voltak.
A kis jelzőt pedig legfeljebb te kaphatod tőlem ha itt járunk.
csapos: add nekem én tudnék mitcsinálni vele.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
1.kevés vagy te ahhoz
2.ember kell ahhoz nem gatya
3.tegyük fel jobban verekedsz mint én, de erősebb nem vagy
4.százszor gyorsabban futok, ill nem tom tanittyák e neked mit csinálj ha valaki egy bicskás előreszaltóval nekedugrik. -
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Sanya: olyan szépen összefoglaltad, könny szökött a szemembe.
nekem is
, de tényleg a számból vetted kifeléje a szótat. -
sharpapa
senior tag
hát,én nem is tudom mikor cigiztem utoljára....soha

szerk.:egyébként volt egy olyan álmom, hogy valaki bejött egy edzésre, szilánkosra törte a lábamat. Soha többé nem tornázhattam mert a lábam rosszul lett megcvsinálva, nyomorék lettem, aztán hozzáért a seggem a hideg falhoz, és könnyezve, sírva ébredtem fel. Lehet hogy figyelmeztetés volt vagy valami ilyesmi, előző nagy sérülésem előtt is hasonló álmom volt...
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mit látnak szemeim... Véletlenül nem te vagy helyesírásfelelős is? Ha igen, akkor láss munkához.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tessék...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viktor0610 -
sharpapa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
az ő nyelvét néha nehéz érteni, néha nekem mint hasonlóan buggyantnak
(tehát egykoruak vagyunk, naponta 6 óráig látjuk egymás pofáját) , dehát ez biztos még az ucccsó talin lehúzott üveg sör hatása. Vagy csak rohadtul fáradt, ebben a suliban szokás a magas nulladikóraszám (nekem heti négy).
ps.:lehet ez is érdekes hsz lehetett, de én is nagyon fáradt vagyok, ma 4 óra edzés volt, hétfő kedd szerdán nulladik, csütörtök lessz az egyetlen a héten amikor nincs, nézzétek ezt el nekem plz. -
sharpapa
senior tag
MájKonzerv, Volkovy: egészseggetekre, ne káromkodjatok már itten
. -
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
EZ?? KÖNYVBEN? úristen
-
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az avatarod véletlenül nem a Galaxis utikalauz stopposoknak c. filmből az a ''jókedvü'' robi? Hogy is hívták Marvin?
-
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Sírok én neked minden nap hogy az a valaki ki akarja nyirni a csajodat meg stbstb....
-
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Még te panaszkodsz???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharpapa
senior tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mikor a mellhártyaszakadásomat szereztem, akkor óránként felkeltem majdnem orditva, mert a karom olyan helyzetbe került, hogy az huzta az emlitett testrészt. 2 heti fekvés, 3 hétig nem tesiztem (ennél nagyobb kinzás nincs számomra), na remélem most beszartál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na nyugi 1-2 hét és rendbejön, nővérem kosarazott, el is törte néhányszor az ujját. -
sharpapa
senior tag
Ennyit találtam amivel talán tudsz valamit kezdeni, ha nem akkor bocs:[link]
Kidus:

Azért egy kicsit be lehet keverni a fizikai adottságokat is, lévén hogy a nőknek általában jobb adottságaik vannak a tornához mint a férfiaiknak (mozgáskúltúra gyorsabban fejlődik, hajlékonysá, mozgás és tartás kifinomultsága stbstb...) , de ok haggyuk a témát.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
jóvan akkor figyelek de ezt már megmondtam hogy nem vagyok jó helyesíró, és nem kifogások voltak, mert be is vallottam nekem nehezemre esik a jó helyesírás.Alapvető-alapvető de vannak kivételek. Van akinek egyszerüen tényleg nehezére esik jól írni és kész. Akkor azt mondom ha csak nem vagy egy nagy dagadt disznó (nehogy sértésnek vedd) akkor neked alapvető kell hogy legyen egy hibátlan tigris ugrása hibátlan tartással, főleg hogy nő is vagy, ez neked kevésbé kellene nehezedre essen mint egy átlagos férfinak, szakmabeli vagyok, sokszor látom hogy jön egy új lány és máris szebb tartása van mint amit én vagy bárki a csapatból évek munkája alatt dolgozotam (dolgozott) ki. Ha nem vagy dagadt, de nem is tudod az előbbi kérésemet teljesiteni, ez is mondható genetikának, ahogy az is hogy habár nem vagyok dikszlexiás, akkor sem tudok hibátlanul vagy akár nagyon minimális apró hibákkal irni és kész. (mire ezt a postot elküldtem hatszor javitottam át a hibákat hogy örüljetek). Ja megjegyzem egy tollbamondásban tényleg pontosjével irtam a helyesírás szót...
edzésre most indulok, az előbb másért mentem a városba, azt hittem nem lessz elég időm hazaérni
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
azis, meg fáradt, és tényleg marhára nem tud érdekelni hogy hogyan írok, amikor leülök a gép elé legtöbbször hulla vagyok a nulladikok+edzések magas száma miatt, ésakkor egy ilyenen csesz le a fél PH!. Tudom más sem áll jobban, majdnem mindenki ki van purcanva, dehát bocsássa meg nekem a világ én nem felnőtt vagyok nem vagyok hozzászokva,az én koromban csak egy embert tudok akinek ilyen sűrű és hosszu programokkal kell küzdenie...
LordZero: tudom másoknak reflexből jól megy, de én nem vagyok jó helyesírásból, ezt sajnos el kell fogadni azoknak akik ezen eszik a kefét hogy én mekkora balf@sz vagyok nem birok normálisan írni. Nekem ilyen adottságaim vannak, kész. Viszont én nem várom el senkitől hogy akkor most dobjon már nekem egy hátraszaltót, aztán meg egy 2méter magas tigris+fejenátfordulást hibátlan tarással, csak azért mert én tudom...
ui.:ahhogy ezt begépeltem már el is indultam edzésre, kb 7-re érek haza...
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hiddel lejön a lényeg, de itt nem ügyelek a hejesírásomra, mert nem kapok jegyet, nem az életem függ tőle, és a magyartanár nem PH!-zik tehát az a veszély sem áll fent hogy szivrohamot kap írásaim láttán....ha ügyelnék arra hogy mindent jól írjak akkor menne, de itt nem akarom ezzel fárasztani/idegelni magam, hogy ''hú akkor most ez pontosan tuggyuk vagy tudjuk vagy hogyis van ez?''
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Elárulom ha odafigyelek akkor bármikor kijön belőlem eygy hibátlan tollbamondás, de itt tudtommal nem kapok jegyet, tehát nem tud érdekelni, ha valaki emiatt akasztya fel magát mert ennyire szar vagyok akkor részvétem a hozzátartozóknak stb...És többnyire azért irok pontos j-vel mert egyszerübb 1billt beütni mint 2-t tudom hülye vagyok
-
sharpapa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
ja a nővéremet is csak tanulni láttam tavaj, éjjel nappal naponta könyveket magolt be meg ilyenek...még jó hogy nekem + egy évem van mert nulladikra jöttem
lesszarom hogy rossz a hejesírásom, ez van ezt kell szeretni kész!
(neddudkit se basztattjátok) -
sharpapa
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Meg annak hogy az oktatási Minisztériumba kirakják kampányként hogy csökkenteni kell az anyagot, mert ez megterheli a diákokat stbstb. Azt b*sznak lejjeb huzni a tempót, évfojamomban tavaj volt egy lány aki beleőrült a tanulásba, és szegény a diliházban kötött ki.Pedig jóember volt, ismertem.
-
sharpapa
senior tag
válasz
sharpapa
üzenetére
jaj de hülye vagyok. Az utóbbi 3 embertől akit emlitettem, bocsánatot kérek, csak már nagyon fáradt vagyok, azt azt hittem hirtelen hogy az avataromra mongyátok hogy hogy néz ki....na van ilyen ha az embernek heti 4 nulladikja van és 10-ig PH!-zik
.(holnap lessz az egyetlen nap amikor nincs 0-ikom.)
Xpod: igen ez nekem is eszembe jutott. -
sharpapa
senior tag
LordZero: van ez igy
Papa Dzsordzsó, Silencer, Csimóka :le lehet szálni az avataromró dikk
! na most kezgyünk háboruba hogy kinek van hurkább avatarja? -
sharpapa
senior tag
Nem azért tolnak le mert ujjonc vagy, hanem azért mert:
1.rettentő bunkó stílusod van bármi ok nélkül
2.hülyeséget beszélsz
3.semmi mondanivalója nincs a hszeidnek.
4.már eccer bannoltak, akkor se véletlenül, hanem azért mert megérdemelted, és ha továbbra sem vagy hajlandó 2 számjegyüre növelni az iq-dat és sültkrumplivá fejlődni akkor szvsz egy-két óra és megint repülsz. -
sharpapa
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
es a cs-bol sem hianyzik az, hogy lassuljak, ha labonlonek (az mondjuk kicsit zavar, hogy neha csak a 3. fejesbe hajlandoak belehalni )
a lassulás nekem se hiányzik, de hiányzik a sérülések bármilyen kimutatását (a HT-számon kivül).Ez hogy kinek jön be a realisztikusmeg kinek a echte blődség, az izlés kérdése. Én pl a realizstikusat szeretem, ezért kedvencem a Mafia, a Splinter Cell, a MohPA. Van egy barátom, aki ugyanezeket szintén nagyon kedveli, viszont nyomja a Warcraftot, az UT-t, meg a Metal Gear Solid-ot (az utóbbi nálam legalul van a 3 közül).
a 3 fejes az felszerelés kérdése. A ww2-s páncélbilikről is lepattant a golyó hogyha egy bizonyos szögnél (kb 45fok) élesebben próbál lőni az ember. De pl olvastam az Elit Alakulat-ban olyat is, hogy a palinak elöl bement a gojó, de az érkezési szög miatt csak megsúrolta a homlokát, és oldalt távozott...A cs-ben csak az izraeli modell visel sisakot, tehát 3 fejes az tényleg sok.
szerk.:ááááá ez fáj:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/kash/size2/20077010.jpg)
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Már csak 48 perc
...Egyébként ennek mi értelme van? A több asztal már rég ottvan a linuxon, annyi hogy eddig a proci produkálta az ablakot és effektjeit, most a 3D-s kártyára rakják.De most tényleg nem sok értelmét látom de ez azért tényleg durva. És akkor a Vista azzal kemény hogy 3d-s ablakai vannak lol.
faster: biztos nehezebb több asztalt egy kockára rakni mint egy ablakot forgathatüvá tenni...de értelmét továbbra se látom.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Hát ja pesthez viszonyitva tényleg nem drága, viszont a cuccot keveslem belőle, amiről én beszélek az tényleg akkora hogy (nemhogy az enyém) a fater két kezében is ugy marad meg hogy jön belőle a cucc, (de már megtanultam egy olyan fogást hogy ezt meggátolom) De ha asszondod annyira jó akkor benyomok eggyet ha pesten járok.Neked meg ajánlom a fent emlitett Mendét, hiddel az is jó hej.(ha ERDŐS-pizzát kérsz, akkor a nekem és báttyámnak kitalált specialitást kapod: az alapot is erőspistával kenik meg, chilli, paprika, hagyma, bab...minden erős jáccik rajta, okádom is a tüzet, de ezt szeretem
)
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Vazzeg ez nagyon teccik.Bár nem írja az árakat,csak a cuccokat bele (cseles).
szerk.:a játék meg beszarás. ha a kölyköt elkapom az baj?
'34:akkor drága. Az én törzshelyemben 3-600-ig vannak, akkora mint egy nagy tányér (olyan 20*20-as, alap a 2 husi, kecsap, mustár, hagyma, káposzta meg ilyenek.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Ha anya igy gondolkozna de örülnék. Mindig túlórázik hogy abból a nagy rakás sz@rból ami ott van hálózatot faragjon, és mégcsak meg sem fizetik a túlórákat...Mondtam már neki többször hogy ha nem dijjazzák a munkáját, akkor szarja le és 4-kor húzás, de sosem jut eszébe.
fokukac: mindenképpen más, utáltam amig pénteken volt trombitaóra, és akkor suli után még azt is le kell huzni, mostmár átraktam hétfőre. Sokkal jobb így.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
vazeeee......sikerült, ez nagy állat
.
PeterkeT:

-
sharpapa
senior tag
Jaj de szeretem ezt az ábrát. Néhányszor már láttam, van egy másik hogy van egy kép. Azon 7 törpe. A kép 3 részre van osztva:vizszintesen kettévágva, majd a fölső rész is kettévágva. ha a ölső két részt megcseréled, akkor 6 törpe lessz. NA erre varjál gombot, ehhez nem matek kell, csak sokáig töröd a fejed
.
szerk.:keresem a képet de nem találom.Aki esetleg tuggya mejikről van szó az próbálja megtalálni plz.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Kössz.

Ja ajánlom a figyelmetekbe:[link]
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Ááá képzeljétek, az előbb beraktam a melegszenyasütőbe a szendvicset, leültem a géphez.Elfelejtettem, hogy bennt van, azt vagy 10 perc után jöttem rá, elkeztem volna rohanni, de a füles a nyakamban volt, azt hozta magával a gépet. Fél úton az asztal és a padló közt kaptam el....
-
sharpapa
senior tag
Hát ja amikor az egész család ment nyaralni én meg maradtam mert nem akartam menni, akkor 1. nap még buli volt egyedül, de aztán nem tudtam magammal mit csinálni. A cicát ajánlom, nekem 2 van birtokomban
, néha jó társaság.Egyébként beszélgess sokat barátnőkkel vagy ilyesmi.....
szer.:viszont edzések után mindig hulla vagyok, és akkor mindig jól jön ha egyedül vagyok (a szerdai után asszem mindig van 1 órám), nyugodtan megkajálok (ha jókedvemben vagyok talán el is mosogatok magam után
, feltéve hogy a tenyeremen még van bőr), aztán Tv, vagy gép.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. Nem állitottam hogy négyen űzik, hanem olvastam egy cikket négy gyerekről akik ezt űzik.
2. ok ezt nem tudhattam
3.végignyomok egy olyan mutatványsort szívbaj nélkül
4.nem nézem le az adott sportot, csak nem ismerem, viszont a cikkben nagyon kemények voltak a gyerekek, csak mert tudnak előreszaltózni, amit fél órányi dobbantós gyakorlás után ha megy, bárki megcsinálja puhább helyen (pl fű vagy szőnyeg). Azt hogy betonon megtudd, ahhoz már csak annyi kell, hogy tuggyál keményen esni. -
sharpapa
senior tag
Na éjjen a zúj topik!
Meg egy kérdés: mi az a HSC? Annyit tudok hogy valami sport. Csinálja valaki?
(csak hogy legyen egy hsz-em az uj topicban
najó nemis mert tényleg komolyan kérdem)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
.
najó nemis mert tényleg komolyan kérdem)