Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
25 rongyot, maga az objektív közel tökéletes állapotban volt 19...
Tudom, hogy macerás meló, és nem is vagyok annyira jártas a témában, de azért soknak érzem kicsit.Még nem olvastam amit linkeltél, de az alap problémával tisztában vagyok, ettől függetlenül el fogom olvasni, köszi!
Egyébként 25ért találhatnék 200mm-es nikkor F4-et is, de kifejezetten a Takumar-t szokták használni asztro-ra, ezért ebben gondolkodnék első sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, hogy macerás meló, és nem is vagyok annyira jártas a témában, de azért soknak érzem kicsit.