-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez nem meki vagy betanított munka, nem szabad azokkal összekeverni a szakmunkát. Pár munkaár: duguláselhárítás alapdíj 7.000, autószerelés 4000/óra, klímaszerelés 30e +5000 méterenként, ügyvéd nyom egy pecsétet 30.000+++...
Ez is felkészültséget, felszereltséget, tapasztalatot, precízitást kíván. Meg nagy adag találékonyságot.Aztán persze pénzéhes átverők, kóklerek mindenhol vannak
-
MrChris
nagyúr
Az Oly OM200/5-t (nem a 4!) nem kell rekeszelni, legalábbis ami nekünk van. Azt tudnám ajánlani. Viszont az F mount szívás.
Szoktam esztergálni, marni és ahogy végiggondolom az átalakítást és buktatóit, sajnos teljesen reális a 25ezer érte, az obi ára lényegtelen ebből a szempontból. Egy napom vagy 10 óra biztos rámenne kis átgondolás, számolás, agyalás, aztán még egy rendes, nem fekete alu F bajonettet is be kell szerezni. No meg vigyázni a cuccokra, hogy ne karcolódjon, barmolódjon össze. Aztán vagy a hátsó foglalatát kell az obinak szétdolgozni, vagy le kell gyártani egy odavalót. Meg a rekesz beugrasztóval is kezdeni kell valamit... -
80hun
addikt
A kérdés inkább az mennyire kívánod rekeszelni.
Nekem csak az utódja van az SMC Pentax-M 200/4 de minden csak nem élesek nyitva ezek az obik.
Van egy EF 70-200/4L-em amit Sony-n használok na az körberöhögi ahogy kell.
Én még nem találkoztam viszonylag olcsó manuál telével ami nyitva igazán jó lett volna.AF-S Nikkor 55-200/4-5.6?
-
Zozzant
addikt
-
80hun
addikt
Mennyit kért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged